shirin.agro 6340 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 1- با چاقوی تیز برگ های پایینی گل را كه داخل آب قرار می گیرد ، بچینید ، چون این برگ ها در آب می پوسند و آب گلدان را كثیف می كنند . 2- از مایع نگه دارنده ی طبیعی گل استفاده كنید . شاید شما ترجیح می دهید به جای خرید مایع نگه دارنده گل از گل فروشی ها ، خودتان در منزل این مواد را تهیه كنید . شما را با دو فرمول ساده بای تهیه نگه دارنده گل آشنا می كنیم . این نسخه ها را بكار گیرید و اثر آن را برای دوام عمر گل هایتان ببینید : الف) دو قاشق غذا خوری آبلیموی تازه ، یك قاشق غذا خوری شكر و نصف قاشق غذا خوری سفید كننده (یا پودر دكلره) را با یك لیتر آب مخلوط كنید و گل ها را به جای آب داخل این مایع بگذارید . ب) دو قاشق چایخوری سركه سفید و دو قاشق چایخوری شكر را در یك لیتر آب مخلوط كنید . سركه به عنوان تمیز كننده و برطرف كننده باكتری ها و شكر به عنوان غذای گل كمك می كند . 3- ساقه گل ها بویژه گل رز را داخل ظرف آب گرم فرو كنید و در همان حالت انتهای ساقه را به اندازه دو سانتی متر با چاقوی تیز یا قیچی ببرید . این كار حباب های هوا را كه باعث كج شدن ساقه گل ها و ممانعت از جریان یافتن آب و مواد غذایی در ساقه و نیز پژمردن زود هنگام گل می شود ، خارج می كند . منبع:aliparzivand.mihanblog.com 9
گرا 15 ارسال شده در 13 فروردین، 2013 از یکی از استادامون شنیدم برای بهتر نگه داشتن گل های شاخه بریده ازسیب زمینی استفاده کنیدبه این صورت که پوست یه قسمت ان را کنده وشاخه را داخل ان میکنیم 1
alfa11 13 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 این کار فقط بزای اینه که از نشاسته سیب زمینی استفاده کنه اما در کل لصلا توصیه نمیشه بهره ازآب به همراه نشاسته ویا دیگر کربوهیدراتها استفاده بشه مثل یک حبه قند که عالیه
ارسال های توصیه شده