A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ 1.نميدونم براي من اين اتفاق مي افته يا برا دوستان هم هست.. من سايت مهندسان و فرزانگان ميرم ولي تا بحال بارگذاري يا به قولي لودينگي كه براي بازشدن صفحات اينجا هست خيلي اذيت كننده است.. لطفا بگين مشكل از كجاست... 2.لطفا توي آيكونهاي پست يه تجديدنظري كنين خيلي بي ريختن.. با تشكر ________________________ لطفا بعد از دادان جواب تايپيك رو يا منتقل كنيد يا حذف كنيد.. 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ آقا ما هم اعتراض داریم نسبت به این موضوع 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ علیرضا جان هر چند جاش گفتگوی آزاد نیست ولی باشه تا ممد ای بیاد جواب بده بعد یه کاریش میکنیم. 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ محمد گفت امشب ساعت 10 سایت بسته میشه ؟ اره ؟ یا من اشتباه فهمیدم ؟ چرا بسته میشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ محمد گفت امشب ساعت 10 سایت بسته میشه ؟اره ؟ یا من اشتباه فهمیدم ؟ چرا بسته میشه ؟ چیییییییییییی؟؟؟؟ بسته بشه؟؟؟؟ نه... فکر نکنم! اصلا براچی بسته بشه؟ 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ چیییییییییییی؟؟؟؟بسته بشه؟؟؟؟ نه... فکر نکنم! اصلا براچی بسته بشه؟ عههههههه ؟ خو بسته نمیشه پس یه چی دیگه گفته من اشتباه فهمیدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده