AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ قارا کلیسا بلي قره كليسا يا طاطاووس يا تادئوس مقدس 3 لینک به دیدگاه
بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ عکس شماره 19 بقعه امامزاده بی بی حکیمه خاتون/ گچساران 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ بقعه امامزاده بی بی حکیمه خاتون/ گچساران افرین عکس بزار 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ عکس شماره 20 من عکس رو نمیبینم 2 لینک به دیدگاه
بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من عکس رو نمیبینم هی قطع می شد. الان گذاشتم. 2 لینک به دیدگاه
بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ كاخ گلستان / تهران درسته. کاخ گلستان در منطقه 12 تهران و در بازار قرار گرفته است. این بنا مربوط به زمان قاجاریه است. عمارت معروف شمس العماره هم در این مجموعه است. در عید خیلی دیدنی است. 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ بگيد ديگه من که نمیدونم این جایی که عکسش و گذاشتی تو اردبیله ؟ 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ من که نمیدونم این جایی که عکسش و گذاشتی تو اردبیله ؟ نه... تهرانه (شمال تهران) 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ نه... تهرانه (شمال تهران) کاخ سعد آباده؟ 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ کاخ سعد آباده؟ نه... يه ريزه پايين تر يه راهنمايي اينكه اينجا ماكت آثار تاريخي رو با مقياس كوچيك واسه نمايش گذاشتن 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ نه... يه ريزه پايين تر يه راهنمايي اينكه اينجا ماكت آثار تاريخي رو با مقياس كوچيك واسه نمايش گذاشتن آره دیدم...آخه شبیه سعد آبادم هست پارک مینیاتوره؟ 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ آره دیدم...آخه شبیه سعد آبادم هست پارک مینیاتوره؟ باغ نیاورانِ!؟:JC_thinking: نه.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده