CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ "باز هم میروم، میروم و میروم". این واکنش ویسی درباره تماشای تمرینات تیم ملی و کیروش از نزدیک بود. او در این خصوص هم گفت: بعضیها میگویند خودت مربی هستی، چرا خودت را کوچک میکنی و به تمرینات تیم ملی میروی؟ به نظرم این بهترین کار دنیاست. مربیان بزرگ فوتبال مثل "آلکس فرگوسن"، "پپ گواردیولا" و "خوزه مورینیو" هم هر روز در حال یادگیری هستند، مگر من کی هستم که نخواهم این کار را بکنم؟ وی افزود: کیروش جزو بهترین مربیان دنیاست و این بهترین فرصت است که بتوانیم از نزدیک چیزهای زیادی از او یاد بگیریم. فقط آدمهای کوچک، ضعیف و ترسو که از جایگاه خود در مربیگری میترسند و تصور میکنند تماشای تمرینات کیروش کار خوبی نیست. سرمربی تیم صبا ادامه داد: مثلا هفته پیش از نحوه ریکاوری و گرم کردن بازیکنان چیزهای زیادی یاد گرفتم. به نظرم با هر بار تماشای تمرینات کیروش و دستیارانش میتوان 20 تمرین مختلف یاد گرفت. ویسی درباره عکس العمل کیروش از این اقدامش تصریح کرد: کیروش خیلی از کار من خوشحال شد. او نزدیک من شد و گفت هر موقع دوست داشته باشم میتوانم به تمرینات تیم ملی بروم. او تاکید کرد در تمرینات تیم ملی روی هر کسی بسته باشد، روی من باز خواهد بود. وی در پایان به درخواستش از کیروش اشاره کرد و گفت: من هم از کیروش خواستم شرایطی را فراهم کند تا بتوانم از نزدیک تمرینات فرگوسن و منچستریونایتد را تماشا کنم. او در پاسخ گفت که هم شما و هم منچستر در مسابقات به سر میبرید و الان شرایطش فراهم نیست اما قطعا در اولین فرصت ترتیب این کار را میدهم. ------------------------------------------------------------------------------------------------ واقعا از اخلاق این انسان، چه اخلاق حرفه ای و چه اخلاق جوانمردانه، لذت میبرم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده