amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ این استدلال شما و حرفی که در مورد بخشیدن اموال زدید ( که به نظر من اصلا مثال خوبی برای این مورد نبود ) به خیلی از مسایل دیگه هم میشه تعمیم داد و اونوقته که دیگه عملا موضوعی نمیمونه که بخوایم در موردش نظر بدیم! و یا حتی حق داشته باشیم که نظر بدیم! شايد شايد شايد در همين مورد خاص درست هست كه از نظر من بررسي اينكه اين فيلم حقش بردن اسكار بود يا نه جالب نيست اما مي شود اينگونه بررسي كرد: اگر من برگزار كننده و يا تصميم گيرنده يراي اسكار بودم آيا به اين فيلم اسكار مي دادم يا نه كافي هست كمي زاويه ي ديد چرخش پيدا كند 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ منظورم این نبود که با" جدایی "مقایسه کنید!در پستم اشاره کردم که منظورم بیان مشکلات اجتماعی هست... اتفاقا فیلمهای اونا رو هم میخواستم بگم مثلا"باد مرا خواهد برد"ویا"شیرین"اما فیلمهای شخص سوم مخاطب خاص خودشون رو دارند من دایره فیلم دیدنم خیلی وسیع هست و کمتر فیلمی رو پیش میاد که ندیده باشم - براین اساس هم نظراتم رو مینویسم،نه احساسی و نه کوبنده که فیلمی رو ببرم بالا یا خراب کنم. هیچ جا هم نگفتم که جدایی فیلم بدی بود بله درسته.. بنده هم گفتم كه فرهادي "بيان مشكلات" نميكنه بلكه فيلماش (4شنبه سوري/درباره الي/جدايي) بيانگر يه اتفاق هست كه توي يه محيط اجتماعي رخ ميده كه هدفش هم بيان مشكلات و دغدغه هاي اجتماعي نيست... به همين خاطر قابل قياس با اون سبك فيلمها نيست...من فيلم "شهر زيبا" (ساخته فرهادي) رو به دوستان توصيه ميكنم كه هدفش بيان يه مشكل اجتماعي است و به مخاطب هم همين رو القا ميكنه.. البته اميدوارم فيلم فرهادي هم صرف نظر از بيان اتفاقش به مشكلاتي كه لابلاي داستان مخاطب بايد بگيره پرداخته بشه.. به نظرم اگر فرهادي ميخواست جريان "حق ندادن نادر براي خروج سيمين" كه قانوني هست پيش بكشه كاملا داستانش حول مشكل اجتماعي ميشه هر چند روند داستانم عوض ميشد... از اينا كه بگذريم جريان شوهر زن خدمتكار است كه در يه سكانسي به بازپرس ميگه" من رو از ... بيرونم كردن پولمم خوردن و بعد گفتن از طريق قانون پيگير بشو بعد از يه سال كه هيچ!!!!..."(بدين مضمون) چنين صحنه اي كاملا واقعي و هيچ تصنعي نيست و خوب وارد موضوع شده تا پيگيريهاي مكرر شوهر زن خدمتكار رو مخاطب بفهمه هر چند لابلاي روند داستان اين قضيه رو ممكنه مخاطب فراموش كنه و يا چيز زياد مهمي تصور نكنه... من نميدونم دقيقا اين سبك كه فرهادي تو چن فيلم اخيرش به كار برده چيه و مشابه خارجي اش كدوم فيلما هستن ولي سبك و موضوع فيلم رو فك نكنم توي دسته بندي فيلمايي مثل عروس آتش يا شهر زيبا و...باشه... ____________________ 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من نظرات دوستان رو نخووندم پس شرمنده که پابرهنه میام وسط بحثتون. مگه اسکار به چه فیلمایی تعلق میگیره؟ فیلم "تصادف" پل هگیس رو اگه دیده باشین که جایزه اسکار سال 2005 رو گرفت درباره زندگی در جامعه آمریکاست. وی در این فیلم از تعصبات پوچ آمریكاییها حرف به میان آورده است. او میگوید: آمریكایی ها عادت دارند، مرتب آدم ها را توصیف كنند. آنها را براساس: لباس، رنگ پوست، چشم و ابرو داوری كنند... من از این حركت متنفرم و سعی كردم درفیلم به این مسائل بپردازم. در واقع داوران اسکار به فیلمهایی با تم روابط انسانی علاقه دارند. یا فیلم "دریای درون" آمنابار که اسکار بهترین فیلم خارجی اسکار 2004 رو گرفت. و ضمنا تو زمینه های فنی فیلم جدایی نادر از سیمین در حد استانداردهای جهانیه. در هر صورت فیلم جدایی نادر از سیمین کاملا شایسته دریافت این عنوان بود، و داوران آکادمی اسکار کار خارج از عرفی مرتکب نشدن. اگه نامه پیمان معادی به اصغر فرهادی رو بخوونید متوجه میشید که چقدر خارجیها شیفته فیلم شدند، مطمئنا کسی مثل وودی آلن موافق سیاستهای گردانندگان اسکار نیست. 11 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ [h=6]جناب اصغر فرهادی در این زمانه استعدادکش هنرستیزی که همه درها به روی هنرمندان و نویسندگان و سینماگران آزاداندیش جز یک در بسته است شما و همکارانتان با دست خالی شیرین کاشتید و شگفتی آفریدید و جایزه ارزنده اسکار فیلم زیبای جدایی نادر از سیمین را در سال ۲۰۱۲ با همه رقابتهای تنگاتنگ سینماگران جهان برای مردم خود به ارمغان آوردید. جناب فرهادی شما با کارگردانی و تهیه این فیلم، وجدان و شرف طبقه تنگدست مردم نجیب ایران را به جهانیان شناساندید که به مراتب از دریافت جایزه اسکار مفیدتر بود. درود به شرفت درود به پشتکار و شهامتت. مفتخرم به یکایک همکاران شما و بازیگران که شگفتی آفریدند، سرکارخانم لیلا حاتمی، ساره بیات، سارینا فرهادی و جنابان پیمان معادی، شهاب حسینی و شهبازی و فیلم بردار آقای محمود کلاری آفرین و تبریک بگویم. سرفراز و برقرار باشید محمدرضا شجریان [/h] 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ بله درسته..بنده هم گفتم كه فرهادي "بيان مشكلات" نميكنه بلكه فيلماش (4شنبه سوري/درباره الي/جدايي) بيانگر يه اتفاق هست كه توي يه محيط اجتماعي رخ ميده كه هدفش هم بيان مشكلات و دغدغه هاي اجتماعي نيست... به همين خاطر قابل قياس با اون سبك فيلمها نيست...من فيلم "شهر زيبا" (ساخته فرهادي) رو به دوستان توصيه ميكنم كه هدفش بيان يه مشكل اجتماعي است و به مخاطب هم همين رو القا ميكنه.. البته اميدوارم فيلم فرهادي هم صرف نظر از بيان اتفاقش به مشكلاتي كه لابلاي داستان مخاطب بايد بگيره پرداخته بشه.. به نظرم اگر فرهادي ميخواست جريان "حق ندادن نادر براي خروج سيمين" كه قانوني هست پيش بكشه كاملا داستانش حول مشكل اجتماعي ميشه هر چند روند داستانم عوض ميشد... از اينا كه بگذريم جريان شوهر زن خدمتكار است كه در يه سكانسي به بازپرس ميگه" من رو از ... بيرونم كردن پولمم خوردن و بعد گفتن از طريق قانون پيگير بشو بعد از يه سال كه هيچ!!!!..."(بدين مضمون) چنين صحنه اي كاملا واقعي و هيچ تصنعي نيست و خوب وارد موضوع شده تا پيگيريهاي مكرر شوهر زن خدمتكار رو مخاطب بفهمه هر چند لابلاي روند داستان اين قضيه رو ممكنه مخاطب فراموش كنه و يا چيز زياد مهمي تصور نكنه... من نميدونم دقيقا اين سبك كه فرهادي تو چن فيلم اخيرش به كار برده چيه و مشابه خارجي اش كدوم فيلما هستن ولي سبك و موضوع فيلم رو فك نكنم توي دسته بندي فيلمايي مثل عروس آتش يا شهر زيبا و...باشه... ____________________ خب این که واضحه که فیلم تو دسته فیلمهایی مثل عروس آتش که بیشتر جنبه قومی داره نمیره در ضمن من اون پست رو در جواب یکی دیگه از دوستان دادم که گفته بود فیلم به مشکل اجتماعی مهاجرت اشاره داره نه پستی از شما اینم اون ویدئویی که سوژه خنده شده بود! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ خب این که واضحه که فیلم تو دسته فیلمهایی مثل عروس آتش که بیشتر جنبه قومی داره نمیرهدر ضمن من اون پست رو در جواب یکی دیگه از دوستان دادم که گفته بود فیلم به مشکل اجتماعی مهاجرت اشاره داره نه پستی از شما اینم اون ویدئویی که سوژه خنده شده بود! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اي خدا بگم چيكارت كنه.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده