CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ بدون هیچ توضیح اضافه ای... ویدیوی زیر را مشاهده کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و شما هم برای سهیم بودن در آن، دوستانتان هم به این تاپیک دعوت کنید. نقش آفرینان این کلیپ: گوهر خیراندیش - بهاره رهنما - محمدعلی پنجعلی - علی قربان زاده - محبوبه بیات - پیمان قاسم خانی - مهدی فخیم زاده - افشین سنگ چاپ - پانته آ بهرام - بهرام عظیمی - امیرحسین مدرس - کیانوش گرامی - اصغر همت - ژینوس تقی زاده - لیلی رشیدی - محمد حاتمی - لیلی گلستان - رضا یزدانی - عبدالجبار کاکائی - حبیب دهقان نسب - هنگامه قاضیانی - محسن یگانه - علی درستکار - کوروش تهامی - فرزانه کابلی - علی نصیریان - اکرم محمدی - سیدمحمد بهشتی - بهنوش طباطبائی - هانیه توسلی - اردشیر رستمی - ملکه رنجبر - بهروز رضوی - سروش صحت - رضا بابک - محمدرضا طالقانی - طناز طباطبائی - سهیل محمودی - احمد مهرانفر - الهام پاوه نژاد - داوود رشیدی - نگار اسکندرفر - مرضیه برومند - هانیه توسلی - پرویز پورحسینی - ماهچهره خلیلی - مجید عزیزی - فرهاد آییش - حمید امجد - مهشاد مخبری - مینو فرشچی - حسام الدین سراج - مهدی پاکدل 16 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ 20 مگه شب باید نگاه کنیم اتفاقا من هم وقتی دیدم 20 مگابایت هست، اون هم 20 مگابایتی که توی یوتیوب بود و باید با چیلتر شکن میدیدم همین شکلی شدم! ولی دانلود کردم، دیدم و برای شما یه جای بهتر آپلود کردم که راحت باشید. شب ببنید حتما! 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ کودکان سرزمین من آرزو دارند. اینو که من چندین ماه پیش لینک کردم تو وبلاگم... اینقدر دیالوگ نمیخواست... اما جالب بود... خیلی وقته بابا لنگ دراز کوتاه قد شدم... 4 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ کودکان سرزمین من آرزو دارند. اینو که من چندین ماه پیش لینک کردم تو وبلاگم... اینقدر دیالوگ نمیخواست... اما جالب بود... خیلی وقته بابا لنگ دراز کوتاه قد شدم... شرمنده، من پس یه چند ماهی عقبم از زندگی...! از این به بعد خواستم مطلب جدیدی بذارم وبلاگت رو چک میکنم. :) میشی مامان لنگ کوتاه پس! 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ شرمنده، من پس یه چند ماهی عقبم از زندگی...! از این به بعد خواستم مطلب جدیدی بذارم وبلاگت رو چک میکنم. :) میشی مامان لنگ کوتاه پس! شاید هم آبجی کوچیکه.... 3 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ دانلود کردم پلیرم مشکل داره نتونستم ببینم الان دارم از خود سایت می بینم 3 لینک به دیدگاه
zahra. 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ دانلود کردم ممنون و برای چند نفر از کسانی که فکرمیکردم دیدنش واسشون فایده ای داره فرستادم 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ من یه کم با این موضوع مشکل دارم. نفس انفاق و کمک به همنوع زیباست. ولی ... نمیدونم شاید اشتباه میکنم ولی عقیده دارم برای بهبود وضعیت کودکان کار و خیابانی باید دولت بدون داشتن هیچ چشم داشتی از مردم کارهای اساسی و زیربنایی بکنه. من از همون اول هم با این جشن های نیکوکاری و ... مشکل داشتم. مردمی که روی طلا خوابیدن باید از سهم طلاشون استفاده کنن. همه به یک اندازه. شاید این تفکر تا حدودی شبیه به کمونیست هم باشه. کمک هایی که ما میتونیم انجام بدیم صرفا کمک های مالیه! یعنی با پول همه چیز این بچه ها توسط این موسسات تامین میشه. فکر میکنید عموما چه کسانی این پول ها رو واریز میکنن به حساب این موسسات؟ اونهایی که هشتشون گرو نهشونه؟ یا اونایی که کاخ نشینن؟ من از نزدیک لمس کردم اونهایی که سطح درآمد پائین تری دارن علاقه مندی بیشتری در این طرح ها از خودشون نشون میدن. وگرنه کاخ نشین هامون جایی خرج میکنن که همچین اسم و رسمشون بپیچه! البته همه اینطور نیستن. ولی عموما وضعیت اینطوریه. 2 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ من یه کم با این موضوع مشکل دارم. نفس انفاق و کمک به همنوع زیباست. ولی ... نمیدونم شاید اشتباه میکنم ولی عقیده دارم برای بهبود وضعیت کودکان کار و خیابانی باید دولت بدون داشتن هیچ چشم داشتی از مردم کارهای اساسی و زیربنایی بکنه. من از همون اول هم با این جشن های نیکوکاری و ... مشکل داشتم. مردمی که روی طلا خوابیدن باید از سهم طلاشون استفاده کنن. همه به یک اندازه. شاید این تفکر تا حدودی شبیه به کمونیست هم باشه. کمک هایی که ما میتونیم انجام بدیم صرفا کمک های مالیه! یعنی با پول همه چیز این بچه ها توسط این موسسات تامین میشه. فکر میکنید عموما چه کسانی این پول ها رو واریز میکنن به حساب این موسسات؟ اونهایی که هشتشون گرو نهشونه؟ یا اونایی که کاخ نشینن؟ من از نزدیک لمس کردم اونهایی که سطح درآمد پائین تری دارن علاقه مندی بیشتری در این طرح ها از خودشون نشون میدن. وگرنه کاخ نشین هامون جایی خرج میکنن که همچین اسم و رسمشون بپیچه! البته همه اینطور نیستن. ولی عموما وضعیت اینطوریه. منم با حرف شما موافقم ولی این اتفاق وقتی میفته که همه چیز سر جاش باشه که اینجا هم هیچ چیز سر جاش نیست. معمولا هم قشر پایینتر جامعه تو این کارها بیشتر فعال هستن چون خودشون بیشتر این موضوع رو لمس میکنن. این نظر منه البته. :) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده