شــاروک 30242 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 باید آقایون اعتراف کنند که حتی از گیر دادنو لجبازیه خانوما خوششون میاد!!! لطفا اعتراف کنیییییییییییییییییییییییییییییییییییدددددددددددددد
هادی ناصح 18856 سازنده ارسال شده در 10 خرداد، 2012 باید آقایون اعتراف کنند که حتی از گیر دادنو لجبازیه خانوما خوششون میاد!!!لطفا اعتراف کنیییییییییییییییییییییییییییییییییییدددددددددددددد هر وقت گفتین از جون ما چی می خواین ما هم اعتراف می کنیم:w02:
هادی ناصح 18856 سازنده ارسال شده در 10 خرداد، 2012 چه لگد جذابی میزنه آخرش بهش نخند یه وقت دیدی سرت اومدا اون لگده
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 اونموقع که تاپیکتو زدی فک کردم بعدش حذف شدنگو انتقالش دادن اینجا،گویا خیلی آموزنده س اون لگد آخرش هم پسره باید میزد چشمای پسره بعد از دادن خونه،و لُپهای جفتشون تو سکانس آخر هم جالب بود
هادی ناصح 18856 سازنده ارسال شده در 11 خرداد، 2012 اونموقع که تاپیکتو زدی فک کردم بعدش حذف شدنگو انتقالش دادن اینجا،گویا خیلی آموزنده ساون لگد آخرش هم پسره باید میزد چشمای پسره بعد از دادن خونه،و لُپهای جفتشون تو سکانس آخر هم جالب بود اصلا تاپیک از اولش هم همین جا زده شد توسط خودم آره باید لگد رو پسره میزد ولی خوبیه ما رو نشون داد که هیچ موقع منطق رو فدای خشونت نمی کنیم
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 هر وقت گفتین از جون ما چی می خواین ما هم اعتراف می کنیم:w02: خوب اینکه معلومه چی میخوایم آرامش اعصاب و روانتونو دیگه باید اعتراف کنید!!!!!!!!!!!!!!
هادی ناصح 18856 سازنده ارسال شده در 11 خرداد، 2012 خوب اینکه معلومه چی میخوایمآرامش اعصاب و روانتونو دیگه باید اعتراف کنید!!!!!!!!!!!!!! اون به دست آوردنی نیست برای شما مختص خودمونه
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 اون به دست آوردنی نیست برای شما مختص خودمونه ما خانومها هر چیزیو بخوایم بدست میاریم
هادی ناصح 18856 سازنده ارسال شده در 11 خرداد، 2012 ما خانومها هر چیزیو بخوایم بدست میاریم شما اول تکلیفتونو با خواسته هاتون مشخص کنید بعد صورت مسئله واسه خودتون واضح نیست انگار
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 اصلا تاپیک از اولش هم همین جا زده شد توسط خودمآره باید لگد رو پسره میزد ولی خوبیه ما رو نشون داد که هیچ موقع منطق رو فدای خشونت نمی کنیم این اصن بد آموزی داره آره این موردش خوب بود ما خانومها هر چیزیو بخوایم بدست میاریم
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 این اصن بد آموزی دارهآره این موردش خوب بود ممنون که انقدر شجاع بودی ولی این آقای ناصح به این سادگی ها به چیزی اعتراف نمیکنه آفرین به این مقاومت آقای ناصح
هادی ناصح 18856 سازنده ارسال شده در 11 خرداد، 2012 ممنون که انقدر شجاع بودیولی این آقای ناصح به این سادگی ها به چیزی اعتراف نمیکنه آفرین به این مقاومت آقای ناصح شما هم شجاع باش و کوتاه بیا
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 شما هم شجاع باش و کوتاه بیا کوتاه اومدن شجاعت نیست پس عمرااااااااااااااااااااااااااااااااا
هادی ناصح 18856 سازنده ارسال شده در 11 خرداد، 2012 کوتاه اومدن شجاعت نیستپس عمرااااااااااااااااااااااااااااااااا ظاهرا آپ تو دیت نکردی خودتو هنوز در قرن 21 کوتاه اومدن یه نوع شجاعت محسوب میشه
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 ظاهرا آپ تو دیت نکردی خودتو هنوزدر قرن 21 کوتاه اومدن یه نوع شجاعت محسوب میشه البته شما درست میگید ولی فراموش کردید این زمانی هستش که آدم اشتباه کنه منظورتون این نیست که من اشتباه میکنم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3
ارسالهای توصیه شده