panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ دکتر وقتی برا من کار میذاشت ازش پرسیدم اسمش چیه گفت همون پمپ قلبی پمپ پریستالیک؟ آورییییییییییییییییین...:w36: 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ شوخي كردم دستت درد نكنه يه روز نمايندگي ما را به عهده داشتي فقط یه روز اوری؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ دکتر وقتی برا من کار میذاشت ازش پرسیدم اسمش چیه گفت همون پمپ قلبی پمپ پریستالیک؟ اوهوم چه بسا! خب با اين حساب فك كنم منظورت همون باشه. اين دستگاه كمك بطن چپ (Left Ventricular Assist Device) هست كه به پمپ كردن خون به بدن كمك ميكنه. اين وسيله يا جاي بطن ها رو ميگيره يا اينكه در كنار اونها كار ميكنه. دو نوع كلي پمپ هست يكي پريستالتيك و يكي هم محوري. يه نوعش اينه كه خون رو به طور مداوم ميفرسته و يكي هم به صورت ضرباني. انواع مختلفي داره كه كاراييهاي متفاوتي رو هم ايجاد كردن. ايني كه ما اينجا ميبينيم به نوع نسبتا قديمي هست كه اينم تصوير كاملشه: يه تاپيك در اين مورد نوشته بودم كه متاسفانه عكساش پريده ولي مطالبش خوبن. اگه سوالي در موردش هست من پاسخگو ميباشم. دستگاه كمك بطن چپ حالا اگه خودتم يه توضيح در موردش بدي خوشحال ميشويم 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ اوهوم چه بسا! خب با اين حساب فك كنم منظورت همون باشه. اين دستگاه كمك بطن چپ (Left Ventricular Assist Device) هست كه به پمپ كردن خون به بدن كمك ميكنه. اين وسيله يا جاي بطن ها رو ميگيره يا اينكه در كنار اونها كار ميكنه. دو نوع كلي پمپ هست يكي پريستالتيك و يكي هم محوري. يه نوعش اينه كه خون رو به طور مداوم ميفرسته و يكي هم به صورت ضرباني. انواع مختلفي داره كه كاراييهاي متفاوتي رو هم ايجاد كردن. ايني كه ما اينجا ميبينيم به نوع نسبتا قديمي هست كه اينم تصوير كاملشه: يه تاپيك در اين مورد نوشته بودم كه متاسفانه عكساش پريده ولي مطالبش خوبن. اگه سوالي در موردش هست من پاسخگو ميباشم. دستگاه كمك بطن چپ حالا اگه خودتم يه توضيح در موردش بدي خوشحال ميشويم ولی خداییش جون میده این شکله که یه قوری گل گلی بزاری اون بالا روش، پایینشم وصل کنی به گاز یعنی این دو تا یکین؟ این دستگاه کمک بطنی رو می گم با اون دو نوع پمپی که گفتی؟ 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ فقط یه روز اوری؟ ميگم دوس داري مدير تالار مهندسي پزشكي بشي؟ خوبه هاااااا راست ميگم ولی خداییش جون میده این شکله که یه قوری گل گلی بزاری اون بالا روش، پایینشم وصل کنی به گاز یعنی این دو تا یکین؟ این دستگاه کمک بطنی رو می گم با اون دو نوع پمپی که گفتی؟ اين دستگاه كمك بطن براي اينه كه وقتي قلب نتونه خون رو به خوبي پمپ كنه، توي انجام اين كار كمكش كنه به همين خاطر به پمپ نياز داره. يعني اون پمپ هايي كه گفتم توي اين دستگاه هست. كه انواع مختلفي هم داره. بر اساس سن يا ميزان مشكل قلب بيمار، پزشك تشخيص ميده كه كدوم رو استفاده كنه. نحوهي كنترلش هم متفاوته ديگه. توي اون تاپيكي كه گذاشتم توضيحات كامل تري هم هست 5 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ ایهیم خوبم.آری میدانیم. ما نماینده ی اوری بر روی کره ی زمین هستیم. آبجی پیلیز هلپ می:دی میگما نظرت در مورد شماره حساب چیه؟ ايشون نمايندهي بنده بر روي زمين هستن :ديدمشم خيلي گرمه شوخي كردم دستت درد نكنه يه روز نمايندگي ما را به عهده داشتي خوش به حالتون 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ آبجی پیلیز هلپ می:دیمیگما نظرت در مورد شماره حساب چیه؟ خوش به حالتون پیغام خصوصی میکنم شمارمو... 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ ميگم دوس داري مدير تالار مهندسي پزشكي بشي؟ خوبه هاااااا راست ميگم آری دوست میدارم... میذاری اوری؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ آبجی پیلیز هلپ می:دیمیگما نظرت در مورد شماره حساب چیه؟ خوش به حالتون فدات پیغام خصوصی میکنم شمارمو... آری دوست میدارم...میذاری اوری؟ مال تو همش اينجا اسپم نكنيد. چون علاوه بر اينكه بحث منحرف ميشه و بقيه مجبور ميشن كلي دنبال جواب بگردن ، نه تنها سوسك ميشويد، بلكه من مجبور ميشم بر خلاف ميل باطنيم پستاتونو پاك كنم 3 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ ایهیم خوبم.آری میدانیم. ما نماینده ی اوری بر روی کره ی زمین هستیم. اوهوم چه بسا! خب با اين حساب فك كنم منظورت همون باشه. اين دستگاه كمك بطن چپ (Left Ventricular Assist Device) هست كه به پمپ كردن خون به بدن كمك ميكنه. اين وسيله يا جاي بطن ها رو ميگيره يا اينكه در كنار اونها كار ميكنه. دو نوع كلي پمپ هست يكي پريستالتيك و يكي هم محوري. يه نوعش اينه كه خون رو به طور مداوم ميفرسته و يكي هم به صورت ضرباني. انواع مختلفي داره كه كاراييهاي متفاوتي رو هم ايجاد كردن. ايني كه ما اينجا ميبينيم به نوع نسبتا قديمي هست كه اينم تصوير كاملشه: يه تاپيك در اين مورد نوشته بودم كه متاسفانه عكساش پريده ولي مطالبش خوبن. اگه سوالي در موردش هست من پاسخگو ميباشم. دستگاه كمك بطن چپ حالا اگه خودتم يه توضيح در موردش بدي خوشحال ميشويم یه جورایی درس گفتما دیدی قدیمیه 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ مال تو همش اينجا اسپم نكنيد. چون علاوه بر اينكه بحث منحرف ميشه و بقيه مجبور ميشن كلي دنبال جواب بگردن ، نه تنها سوسك ميشويد، بلكه من مجبور ميشم بر خلاف ميل باطنيم پستاتونو پاك كنم مسعود درست میگفت درباره اوری... خو پاک کن. ما اینجا همه با جنبه هستیم و پستهامون پاک شه خوشحالترم میشیم. 2 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ پیغام خصوصی میکنم شمارمو... دیه تموم شد خواهر no مانی 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ دیه تموم شد خواهرno مانی ئع؟ اینجوریه؟ اوری؟ اوری؟ این به من پیشنهاده رشوه داد تو شب تاریک. 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ Any way اگه هنوزم ميخوايد به مسابقه ادامه بديد مريم بايد يه عكس بذاره. با توجه به اينكه توي پست قبلم هم گفتم اگه توسط دوستان رعايت نشه، پست هاي غير مرتبط با موضوع، پاك ميشن 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ Any wayاگه هنوزم ميخوايد به مسابقه ادامه بديد مريم بايد يه عكس بذاره. با توجه به اينكه توي پست قبلم هم گفتم اگه توسط دوستان رعايت نشه، پست هاي غير مرتبط با موضوع، پاك ميشن اوریونی این سری خودت بردی هااا چون اسم اصلی دستگاه رو من درست حدس نزدم. فقط یکی از اجزای داخلیش رو گفتم. عکس بعدی پلیز زحمتش با خودت یا اگر دوست داری یکی از بچه های دیگه باشه:icon_gol: ممنون از خودت و همه دوستان:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ بی کار نمونین،بحدسین. مانیتورینگه؟ تشخیصیه؟ 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ مانیتورینگه؟تشخیصیه؟ نه اندازه گیره. 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ نه اندازه گیره. قند خون؟ گازخون؟ به خون مربوطه؟ 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ قند خون؟ گازخون؟به خون مربوطه؟ بله به خون مربوطه. خون که گاز نداره. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده