panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 ای نامرد ، چه عکسه سختی یا وصیله جراحیه یا دندانپزشکی ؟ آره سخته خودمم موندم توش. دندانپزشکی... 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2012 آره سخته خودمم موندم توش.دندانپزشکی... خب پس بیشتر پیش نمیرم دوستان بیان بحدسن ، زهرا هم راهنمایی میکنه 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 دریل دندونپزشکیه......دستگاه ساکشن هم میتونه باشد... مسعود بیا کمک 5
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2012 زهرا نیست خو چرا نمیبینی داوود ؟ تو نواندیشان اپلود کرده تو نقل قول منم هست سپید تو هم یواش یواش تو فکر عکس بعدی باش 4
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 من اومدم دوستان. راهنمایی خاصی نداره. فقط میتونم بگم که در انواع کپسولی ، مخزنی و ترکیبی از این دو نوع ساخته میشه . 4
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2012 من اومدم دوستان.راهنمایی خاصی نداره. فقط میتونم بگم که در انواع کپسولی ، مخزنی و ترکیبی از این دو نوع ساخته میشه . به حدسیات سپید برفی جواب بده زهرا فقط ببخشید که من باید برم . 4
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 دریل دندونپزشکیه......دستگاه ساکشن هم میتونه باشد... مسعود بیا کمک نه عزیزم. دریل نیست. ساکشن هم نیست تا اونجایی که من میدونم. راهنمایی هم تو پست قبلیم کردم. 2
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2012 اصلا چه معنی داره کسی حدس نمیزنه ؟ زینا ، فرانه ، شهدخت ، رفقا کجایین شما پس ؟ من باز 2باره عکس ندم بدیو بدیو حدس بزنین زهرا هم یه ذره بهتر راهنمایی میکنه 5
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 ببینید بیشترین مریضی که به دندان پزشکی مراجعه میکنه واسه این کاره :دی کارش اینه که 2تا ماده رو با هم مخلوط میکنه. 4
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 آمالگام موتور گفتم به مسعود راهنمایی بسه ها. دیدی فهمیدن. درسته. شکل بعدی لطفا. 4
سیندخت 18786 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 گفتم به مسعود راهنمایی بسه ها. دیدی فهمیدن. درسته. شکل بعدی لطفا. آمالگام موتور(آمالگاماتور) نوعی میكسر است كه در انواع کپسولی ، مخزنی و نیز ترکیبی از این دو نوع ساخته میشود . آمالگام موتور مخزنی ، دارای دو مخزن جداگانه جیوه و پودر آمالگام میباشد . آمالگام موتور کپسولی دارای جایگاه کپسول جیوه و پودر آمالگام میباشد همچنین نوع کپسولی – مخزنی دارای خصوصیات هر دو نوع مذکور میباشد . این دستگاه از قسمتهای زیر تشکیل شده است : 1- مخلوط کن که دارای مخزن جیوه و پودر آمالگام در قسمت فوقانی میباشد همچنین دارای یک موتور الکتریکی ، یک ضامن الکتریکی ، اهرم مخلوط کن برای تعیین مقدار واحد آمالگام مورد نیاز مریض ، پیچ تنظیم مقدار آمالگام و جیوه و نیز دارای میکروسوئیچ است که با بستن کپسول به مجرای مخلوط کن شروع به کار می کند . 2- قسمت مربوط به کپسول آمالگام که خود دارای یک موتورالکتریکی جدامیباشد و با دکمه ای که در جلوی دستگاه آمالگام نصب گردیده قطع و وصل میگردد. 3- تایمر ( زمان سنج ) که در جلوی دستگاه نصب گردیده و زمان کار هر دو قسمت دستگاه را کنترل می کند . شکل بعدی : 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 سلام مریمی خوبی جزو وسایل تشخیصیه؟ دوربینه تلسکوپی چیزی نیست 4
سیندخت 18786 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 سلام مریمی خوبیجزو وسایل تشخیصیه؟ دوربینه تلسکوپی چیزی نیست به به سلام از این ورا ؟ آفرین آفرین داری نزدیک میشی ! ادامه بده 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 به به سلاماز این ورا ؟ آفرین آفرین داری نزدیک میشی ! ادامه بده جزو وسایل چشم پزشکیه مثل اپتومتری 5
سیندخت 18786 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 جزو وسایل چشم پزشکیه مثل اپتومتری این دفعه داری دور میشی ! نه........به چشم مربوطی نیست ! 4
ارسال های توصیه شده