panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ای نامرد ، چه عکسه سختی یا وصیله جراحیه یا دندانپزشکی ؟ آره سخته خودمم موندم توش. دندانپزشکی... 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ آره سخته خودمم موندم توش.دندانپزشکی... خب پس بیشتر پیش نمیرم دوستان بیان بحدسن ، زهرا هم راهنمایی میکنه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ دریل دندونپزشکیه......دستگاه ساکشن هم میتونه باشد... مسعود بیا کمک 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ زهرا نیست خو چرا نمیبینی داوود ؟ تو نواندیشان اپلود کرده تو نقل قول منم هست سپید تو هم یواش یواش تو فکر عکس بعدی باش 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من اومدم دوستان. راهنمایی خاصی نداره. فقط میتونم بگم که در انواع کپسولی ، مخزنی و ترکیبی از این دو نوع ساخته میشه . 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من اومدم دوستان.راهنمایی خاصی نداره. فقط میتونم بگم که در انواع کپسولی ، مخزنی و ترکیبی از این دو نوع ساخته میشه . به حدسیات سپید برفی جواب بده زهرا فقط ببخشید که من باید برم . 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ دریل دندونپزشکیه......دستگاه ساکشن هم میتونه باشد... مسعود بیا کمک نه عزیزم. دریل نیست. ساکشن هم نیست تا اونجایی که من میدونم. راهنمایی هم تو پست قبلیم کردم. 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ اصلا چه معنی داره کسی حدس نمیزنه ؟ زینا ، فرانه ، شهدخت ، رفقا کجایین شما پس ؟ من باز 2باره عکس ندم بدیو بدیو حدس بزنین زهرا هم یه ذره بهتر راهنمایی میکنه 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ببینید بیشترین مریضی که به دندان پزشکی مراجعه میکنه واسه این کاره :دی کارش اینه که 2تا ماده رو با هم مخلوط میکنه. 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ آمالگام موتور گفتم به مسعود راهنمایی بسه ها. دیدی فهمیدن. درسته. شکل بعدی لطفا. 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ گفتم به مسعود راهنمایی بسه ها. دیدی فهمیدن. درسته. شکل بعدی لطفا. آمالگام موتور(آمالگاماتور) نوعی میكسر است كه در انواع کپسولی ، مخزنی و نیز ترکیبی از این دو نوع ساخته میشود . آمالگام موتور مخزنی ، دارای دو مخزن جداگانه جیوه و پودر آمالگام میباشد . آمالگام موتور کپسولی دارای جایگاه کپسول جیوه و پودر آمالگام میباشد همچنین نوع کپسولی – مخزنی دارای خصوصیات هر دو نوع مذکور میباشد . این دستگاه از قسمتهای زیر تشکیل شده است : 1- مخلوط کن که دارای مخزن جیوه و پودر آمالگام در قسمت فوقانی میباشد همچنین دارای یک موتور الکتریکی ، یک ضامن الکتریکی ، اهرم مخلوط کن برای تعیین مقدار واحد آمالگام مورد نیاز مریض ، پیچ تنظیم مقدار آمالگام و جیوه و نیز دارای میکروسوئیچ است که با بستن کپسول به مجرای مخلوط کن شروع به کار می کند . 2- قسمت مربوط به کپسول آمالگام که خود دارای یک موتورالکتریکی جدامیباشد و با دکمه ای که در جلوی دستگاه آمالگام نصب گردیده قطع و وصل میگردد. 3- تایمر ( زمان سنج ) که در جلوی دستگاه نصب گردیده و زمان کار هر دو قسمت دستگاه را کنترل می کند . شکل بعدی : 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ سلام مریمی خوبی جزو وسایل تشخیصیه؟ دوربینه تلسکوپی چیزی نیست 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ سلام مریمی خوبیجزو وسایل تشخیصیه؟ دوربینه تلسکوپی چیزی نیست به به سلام از این ورا ؟ آفرین آفرین داری نزدیک میشی ! ادامه بده 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ به به سلاماز این ورا ؟ آفرین آفرین داری نزدیک میشی ! ادامه بده جزو وسایل چشم پزشکیه مثل اپتومتری 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ جزو وسایل چشم پزشکیه مثل اپتومتری این دفعه داری دور میشی ! نه........به چشم مربوطی نیست ! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ میکروسکوپ جراحی نیست به جراحی مربوط میشه؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده