afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ چون بعدا گیر ندن واما رو خوردی حتی یه رای نیاوردی مجبور شدم به خودم رای بدم وگرنه رای ام پسر افغانی بود 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ما هم رای دادیم گرچه حلیم نخوردیم 1 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ رای ما امیت نه ببخشید پسر ایرانی 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ مجبور شدم به خودم رای بدم. ای کاش چندتایی بود. :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه رای ندید که حساب نمیشه ........ 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ اعلام نتایج انتخابات با بررسی و شمارش آرا در صندوق شماره 1 (واقع در تالار گفتگو آزاد) اسی و کتایون و اتحاد کارتونی (گزینه ی آخر) پیشتاز بودنند و البته پسر ایرانی هم رای قابل توجهی آورد در صندوق شماره ی 2 بیتاب با اکثریت آرا و با اختلاف بسیار زیادی اول شد در صندوق شماره ی 3 (واقع در پروفایل بنده) بیتاب و حرفای ناشایست و اتحاد کارتونی به ترتیب اکثریت آرا رو کسب کردن لذا با توجه به جمعیت 105 هزار نفری انجمن و شرکت کردن 89هزار نفر (معادل 85 %) نمایندگان منتخب به شرح زیر میباشند 1 - بیتاب با حداکثر آرا (63%) 2 - حرف های ناشایست (62.9%) 3 - و اتحاد کارتونی (62.8%) خلاص 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ اقا طرف دار های من پشت در موندن اما این ادر با توجه به موافقت ادمین اجازه ادامه یافتن انتخایات رو نداد :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ انتخاب ریاست جمهوری تا ساعت 21 تمدید شد به خاطر اتقبال بیش از حد و بعدا معلوم شد 85 درصد مردم شرکت کرده بودند. انتخابات مجلس به گفته مسئولین بی سابقه بوده و تا ساعت 23 تمدید شده. پس مسلما بالای 90 درصد مشارکت داریم، چطور میخواهند این را توجیه کنند، در عجبم. 2 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من انتخابات مجلس سونای انجمنو تحریم کرده بودم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ انتخاب ریاست جمهوری تا ساعت 21 تمدید شد به خاطر اتقبال بیش از حد و بعدا معلوم شد 85 درصد مردم شرکت کرده بودند. انتخابات مجلس به گفته مسئولین بی سابقه بوده و تا ساعت 23 تمدید شده. پس مسلما بالای 90 درصد مشارکت داریم، چطور میخواهند این را توجیه کنند، در عجبم. 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ با تشکر فراوان از دوستان خوبم که کمک کردن ایت تاپیک سر پا بمونه امید عزیز کاپیتان لورنا سامان و حامد و سایر کاندیدا ها و رای دهندگان و ... محترم هدف ایجاد یه طنز سیاسی بود ... که بحمد الله حاصل نشد 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ دوره ی قبل مجلس تعداد واجدین شرایط تو استان تهران 9 میلیون و 700 هزار نفر بودن!!!! اما امسال مجموع تهران و البرز شده 6میلیون و 300 هزار نفر!!!!!!! اگه تو این 4 سال هم کسی از 14 به 18 سال نرسیده باشه ...... 3 میلیون و 400 هزار نفر تلفات داشتیم اینجوری 64 % رای دادن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ با تشکر فراوان از دوستان خوبم که کمک کردن ایت تاپیک سر پا بمونه امید عزیز کاپیتان لورنا سامان و حامد و سایر کاندیدا ها و رای دهندگان و ... محترم هدف ایجاد یه طنز سیاسی بود ... که بحمد الله حاصل نشد بسمی تعالی قرض از مزاحمت بود که به حمد الله حاصل شد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده