dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ همه اش خوشگل بودن و جالب و خلاقانه مسيلر 4 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ ملسیییی خیلی قشنگ بودن ..... ولی من اینارو بیشتر از همه دوست میدارم ..... 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ راستش اینکه کلی بگم کدوم قشنگه تره، ممم. ب نظرم معنایی نداره . توازن و تناسب مفهوم اون چیزی ک ما ازش زیبایی یاد می کنیم. تو ی کارگاه ی مدل و تو اتاق خواب بچه ی مدل دیگه زیبا محسوب می شه . ب طور کلی من از این خوشم اومد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما چیزی ک تو بیشتر اینا دیده می شه . خلاقیت ه. نه کاربرد ! اولین فاکتوری ک هست. اینکه اسیب ایجاد نکنه. مثلا برم سر گودزیلا بزارم جای جا لباسی خوبه ولی امنیت نداره دیگه. ادم و می خوره یهو خیلی هاش لبه های تیز داشتن و رنگ هاشونم با دیوار نمی اومد. 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ همشون قشنگننننننننننننننننننننن......مخصوصا اوون HANG 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ من که اینو از همه بیشتر دوست داشتم... 3 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ راستش اینکه کلی بگم کدوم قشنگه تره، ممم. ب نظرم معنایی نداره .توازن و تناسب مفهوم اون چیزی ک ما ازش زیبایی یاد می کنیم. تو ی کارگاه ی مدل و تو اتاق خواب بچه ی مدل دیگه زیبا محسوب می شه . ب طور کلی من از این خوشم اومد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما چیزی ک تو بیشتر اینا دیده می شه . خلاقیت ه. نه کاربرد ! اولین فاکتوری ک هست. اینکه اسیب ایجاد نکنه. مثلا برم سر گودزیلا بزارم جای جا لباسی خوبه ولی امنیت نداره دیگه. ادم و می خوره یهو خیلی هاش لبه های تیز داشتن و رنگ هاشونم با دیوار نمی اومد. خب شما رنگش رو عوض کن. اما اژدها هم میشه گذاشت به شرطی که یه کم دل و جراتتون رو ببرید بالا خب اینها همه اش طرحهای مبتکرانه اس!!! بالای تاپیک هم زدم. میشه طوری اینها رو طراحی کرد که اون لبه های تیز آسیب نزنه!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده