partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ چند نفر شرکت کردن ؟ فعلاً کسی طرح نفرستاده ... یعنی نمیشه کلمه نواندیشان بایک فونت دلخواه درست کرد؟ حتما باید از لوگو ی که خودتون گذاشتید استفاده کرد؟ حتماً لوگوی خوده نواندیشان باید باشه ... میتونید کمی تغییرش بدید ، ولی فرم اصلی لوگو باید حفظ بشه ... 5 لینک به دیدگاه
sepentamino861 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ منم ميخوام شركت كنما گفته باشم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ زهرا من هنو حاضرم طرحمو بگم جایزه بگیرما 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ بسیار عالی به زودی شرکت خواهیم کرد پس برنده معلوم شد دیگه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ منم ميخوام شركت كنما گفته باشم:hapydancsmil: بسیار عالی ... زهرا من هنو حاضرم طرحمو بگم جایزه بگیرما پس بگو ، ببینم مشه عملیش کرد یا نه ... پس برنده معلوم شد دیگه سحر ... 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ بسیار عالی ... پس بگو ، ببینم مشه عملیش کرد یا نه ... سحر ... باوشه میگم بهت.. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سحر ... اخه کارشون طراحیه. ببشید :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
شاپرک 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سسسسلام عزیزم خ.فه این برنامتون اما من از گرافیک و اینا زیاد انلاین نیشتم فقط تشویقتون میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شیره بچه های گرافیک هورررااااااااااااااااااااااا بچه های گرافیک :hapydancsmil: هوراااااااااااااااااااااااااااا انجمننننننننننننننننننننننننننن :hapydancsmil:شیر انجمن 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ منتظرم ببینم بچه ها چه طرحایی زدن لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ منتظرم ببینم بچه ها چه طرحایی زدن خودتم طرحت رو بفرست ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خودتم طرحت رو بفرست ... متاسفانه طرحی تو ذهنم نیست (بی حوصلم ) لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ متاسفانه طرحی تو ذهنم نیست (بی حوصلم ) نبینم از این حرفا بزنی ... تازه من امتحانام تمام شد ... بی حوصلگی رو از سرت بنداز بیرون ...:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان عزیز میتونید در تاپیک زیر نمونه ای از لوگو تایپ ها رو ببینید ... فوتوگالری ----> لوگوتایپ اینجا که همه عکسا حذف شده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اینجا که همه عکسا حذف شده جداً؟ من که همه ی تصاویر رو میبینم ... مگر اینکه ***** شده باشه ... الآن تو همین آپلود سنتر آپ می کنم ... 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ جداً؟ من که همه ی تصاویر رو میبینم ... مگر اینکه ***** شده باشه ... الآن تو همین آپلود سنتر آپ می کنم ... جدی؟ ولی من با VP..N هم نتونستم ببینم مرسی 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نبینم از این حرفا بزنی ... تازه من امتحانام تمام شد ... بی حوصلگی رو از سرت بنداز بیرون ...:gnugghender: ای بابا حوصله داریاا 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ روز آخره ... طرحاتونو بفرستید دیگه ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده