Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بر همه دوستان معمار خودم. امیدوارم که ترم گذشته ترم خوبی بوده باشه و ترم جدید هم بخ خوبی واستون شروع شده باشه. بچه ها راستش اینجا اومدم که از دوستای گلم یه هم اندیشی و هم فکری بخوام. این ترم من موضوعی واسه پایان نامه ام انتخاب کردم که نمیدونم که نمونه موردی ای ازش در ایران هست یا نه... یکی از اساتید منو ترسوند و گفت که موضوع بکریه اما چون نمونه اون در ایران نیس کارتو سخت میکنه... موضوعم معماری اکولوژیک و تاثیرات از نظر جنبه های روانشناسیه... میخواستم ببینم آیا دوستان نظری در این مورد دارن؟ آیا اونا نمونه ای میشناسن در ایران که معماری اکولوژیک داشته باشه؟ کلا اگر در مورد معماری اکولوژیک مطالبی داشته باشید ممنون میشم کمکم کنید. 10 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بر همه دوستان معمار خودم.امیدوارم که ترم گذشته ترم خوبی بوده باشه و ترم جدید هم بخ خوبی واستون شروع شده باشه. بچه ها راستش اینجا اومدم که از دوستای گلم یه هم اندیشی و هم فکری بخوام. این ترم من موضوعی واسه پایان نامه ام انتخاب کردم که نمیدونم که نمونه موردی ای ازش در ایران هست یا نه... یکی از اساتید منو ترسوند و گفت که موضوع بکریه اما چون نمونه اون در ایران نیس کارتو سخت میکنه... موضوعم معماری اکولوژیک و تاثیرات از نظر جنبه های روانشناسیه... میخواستم ببینم آیا دوستان نظری در این مورد دارن؟ آیا اونا نمونه ای میشناسن در ایران که معماری اکولوژیک داشته باشه؟ کلا اگر در مورد معماری اکولوژیک مطالبی داشته باشید ممنون میشم کمکم کنید. من خودم اطلاعات ندارم...ولی کسایی که میخوان موضوع انتخاب کنن به ایران داک سر میزنن... عنوان پایان نامه هس....شاید به دردتون بخوره... اینم سایتش http://www.irandoc.ac.ir/ من لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوستان موضوع پایان نامه من فرهنگسرا(آکادمی)موسیقی هست کسی میتونه کمکم کنه؟ اینم نمونه های مشابه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mahsa3064 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بهتره بعد از پایان نامه ها تو ایران داک، تو مقالات هم یه سرچ بکنی یه سایتی هست به اسم مگ ایران که بانک اطلاعات نشریات کشوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونی موضوعتو یا کلید واژه های مد نظرتو سرچ کنی و مقاله های مرتبط پیدا کنی تو اونا یا منابع مورد استفاده اونا معمولا نمونه موردی میتونی پیدا کنی البته فقط در حد چکیده رو میتونی ببینی ولی اگه عضویت طلایی بخری میتونی مقالاتو دانلود هم بکنی 4 لینک به دیدگاه
mohamad amin shojaee 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ Salam dostan man dar morede khanehye solhe jahani motaleate payan name mikham agar maghdore baraton inja baram bezarid mamnon 3 لینک به دیدگاه
h.dayyan 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ moozooe kheili khubie,az onvanesh khosham umade,vase payan namam entekhabesh mikonam,age etelaat peyda kardin lotfan bezarid.merc az ide jalebetoon. 1 لینک به دیدگاه
mehdiakbari446 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من اکبری هستم و تازه عضو انجمن شدم یک سوال اگه میشه رساله ترمینال تونو برای طرح نهایی خودم می خواستم چون نمونه کار ندارم که بدونم چکار کنم باسپاس اگه میشه ایمیل کنیدبخدا یک عمر دعوا گو و کمکی خواستین با جون دل میپذیرم چون خیلی عجله ای هم هستش اگه میشه سریع به ببخشید که انقدر گستاخانه میگم چون خیلی عجله ای هستش ایمیل :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده