HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ حمید من مغرورم؟من اگر می خواستم مغرور باشم که .......چیکار کردم که میگی مغرورم؟ خوشحالم کردی اومدی عزیزم اولین بار که دیدمت رفتی یه گوشه با رفیقت وایسادی آب معدنی خوردی یادته؟مغرور بودی دیگه گفتم یکمی،نگفتم که کلا قلمبه ی غرور هستی خواهش میشود:ws3:3 تا پسته میشه 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ اولین بار که دیدمت رفتی یه گوشه با رفیقت وایسادی آب معدنی خوردی یادته؟مغرور بودی دیگهگفتم یکمی،نگفتم که کلا قلمبه ی غرور هستی خواهش میشود:ws3:3 تا پسته میشه یعنی نتیجه گیریات تو حلقم یعنی من سه تا پسته بگیرم ازت ایندفعه که دیدمت؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی نتیجه گیریات تو حلقم یعنی من سه تا پسته بگیرم ازت ایندفعه که دیدمت؟ نه ایندفعه که دیدمت 3 کیلو پسته من ازت میگیرم 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ مودب و محترم ، ارام ، با معرفت. 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ سلام شرمنده که با تاخیر اومدم ... خب اینم تحلیل من : هادی پسر خوبیه خیلی مهربونه پشتکارش واقعا ستودنیه عاشق کار کردنه و هیچوقت خسته نمیشه چه خصوصیتی هم که داره اینه که خیلی آروم و توداره ... که به نظرم تودار بودن زیادیش خوب نیست بازم باید بگم ؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ مودب و محترم ، ارام ، با معرفت. مرسی مینا جان کاش ازش انتقاد هم بکنی شاد باشی 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ سلام شرمنده که با تاخیر اومدم ... خب اینم تحلیل من : هادی پسر خوبیه خیلی مهربونه پشتکارش واقعا ستودنیه عاشق کار کردنه و هیچوقت خسته نمیشه چه خصوصیتی هم که داره اینه که خیلی آروم و توداره ... که به نظرم تودار بودن زیادیش خوب نیست بازم باید بگم ؟ سلام سپیده جان رفیق خودم دشمنت شرمنده دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن تودار که با هر کسی قاطی نمیشم طرفم واسم خیلی مهمه که بیام باهاش درد دل کنم آره باید بگی گفتی کلی نوشتم که لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ به به نحليل شخصيت كي هست بابا هادي خودم:hapydancsmil: امروز فقط واسه تحليل شخصيت تو اومدم خب تو پسري هستي شاد شيطو ن بامعرفت خوش اخلاق مهربون خيلي علاقه به شهر و وطنش داري و به طور كلي بهترين باباي دنياست 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ به به نحليل شخصيت كي هست بابا هادي خودم:hapydancsmil: امروز فقط واسه تحليل شخصيت تو اومدم خب تو پسري هستي شاد شيطو ن بامعرفت خوش اخلاق مهربون خيلي علاقه به شهر و وطنش داري و به طور كلي بهترين باباي دنياست به به تحلیل شخصیت منه افتخار دادی بهار جان که اومدی لطف داری شما نسبت به بنده کاش انتقاد هم می کردی خوشحال شدم اومدی شاد باشی 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ ببخشید که من دیر میام طبق معمول نبودم :icon_pf (34): هادی به نظرم یه پسر با ملاحظه است درعین حال که صمیمیه حدود و رعایت میکنه مشاور پوست مو زیبایی حرفاش و اعتقاداتش و جایی که لازمه میگه ولی کم دیدم با کسی بحث وجدل کنه به نظر پسر آروم و با اخلاقی میاد براش آرزوی یه عالمه موفقیت و شادی و سلامتی میکنم 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ ببخشید که من دیر میام طبق معمول نبودم :icon_pf (34): هادی به نظرم یه پسر با ملاحظه است درعین حال که صمیمیه حدود و رعایت میکنه مشاور پوست مو زیبایی حرفاش و اعتقاداتش و جایی که لازمه میگه ولی کم دیدم با کسی بحث وجدل کنه به نظر پسر آروم و با اخلاقی میاد براش آرزوی یه عالمه موفقیت و شادی و سلامتی میکنم سلام مریم جان اشکالی نداره دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه در ورد تحلیلت هم ممنون لطف داری خوبی از خودته کاش انتقاد هم می کردی مرسی که اومدی بازم بیا دوست داشتی شاد باشی مریم جان:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
sara-ah 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ سلام راستش داشتم رد میشدم تو انجمن چشمم به این تایپیک خورد گفتم ببینم چیه من این آقا هادی و نمی شناسماما از روی آواتارش وامضا اگه اجازه بدن نظرمو میگم اشالی نداره؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ سلام راستش داشتم رد میشدم تو انجمن چشمم به این تایپیک خورد گفتم ببینم چیه من این آقا هادی و نمی شناسماما از روی آواتارش وامضا اگه اجازه بدن نظرمو میگم اشالی نداره؟؟؟ بفرمایین لینک به دیدگاه
sara-ah 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی 1-آرام وخونسرد 2-منطقی 3-با ادب 4-با جنبه 5-مهربون 6-اهل فکر 7-با احساس 8-1کم کنجکاو 9-وطن پرست 10-اهل مطالعه هم باید باشه 11-اعتماد به نفس بالا فقط امیدوارم اهل سیگار نباشن 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ هادی ناصح! ای صاحب فاروم فیتلر شده(اخه بابا با بچه های کمیته نباید لی لی به لالا بزاری وگرنه پخ پخ میکنن) بچه ساکت وعلاقه مند به طبیعت ودرامد عالی! ساده وبی پیرایه...تو برخورد اول میتونی باهاش کاملا راحت باشی وزمان لازم نیست تا دوستیت عمیق بشه هم پرمشغله هست هم کمی بی توجه وبی احتیاط...یه مسیر نیم ساعته رو سه ساعت چرخوند واخرش هم حسام رو راهی درمانگاه کرد باسواد واهل مطالعه واونجوری که من طلبشم بدون ادعا...از این خصلتش خیلی خوشم میاد مثل همه کاشونیا عشق مذهب خلاصه بچه باصفایی هست وارزو دارم همیشه روزگار موفق باشه ویه روز دریک وضعیت پایدار بتونه مدیر کارامد یک شرکت بزرگ جهانگردی بشه چون به همه مسافراش خوش میگذره 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی 1-آرام وخونسرد 2-منطقی 3-با ادب 4-با جنبه 5-مهربون 6-اهل فکر 7-با احساس 8-1کم کنجکاو 9-وطن پرست 10-اهل مطالعه هم باید باشه 11-اعتماد به نفس بالا فقط امیدوارم اهل سیگار نباشن خواهش می کنم همه اینا رو از روی آواتار وامضام فهمیدی یعنی؟ ممنون دوست عزیز لطف داری شما خدا رو شکر سیگاری نیستم اهل دود و قلیون هم نیستم حتی تا حالا یه پک هم نزدم بهش کلا حال نمی کنم موفق باشی دوست عزیز خوب این چه کاریه که دود و بکشی تو سینه بعد فوت کنی بیرون! لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ هادی ناصح!ای صاحب فاروم فیتلر شده(اخه بابا با بچه های کمیته نباید لی لی به لالا بزاری وگرنه پخ پخ میکنن) بچه ساکت وعلاقه مند به طبیعت ودرامد عالی! ساده وبی پیرایه...تو برخورد اول میتونی باهاش کاملا راحت باشی وزمان لازم نیست تا دوستیت عمیق بشه هم پرمشغله هست هم کمی بی توجه وبی احتیاط...یه مسیر نیم ساعته رو سه ساعت چرخوند واخرش هم حسام رو راهی درمانگاه کرد باسواد واهل مطالعه واونجوری که من طلبشم بدون ادعا...از این خصلتش خیلی خوشم میاد مثل همه کاشونیا عشق مذهب خلاصه بچه باصفایی هست وارزو دارم همیشه روزگار موفق باشه ویه روز دریک وضعیت پایدار بتونه مدیر کارامد یک شرکت بزرگ جهانگردی بشه چون به همه مسافراش خوش میگذره سجاد! بابا من آخرشم نفهمیدم واسه چی ***** کردن رفتم میگم چرا میگن دوست داشتیم زیاد هم پیگیرش نباشحالا بزار آزادی بشه کازینو میزنم تا همه بیان حال کنن ساکت که چه عرض کنم آب ببینم شمام خوبه قوربونت برم سجاد جان کلا زود رابطه برقرار می کنم ولی بستگی داره طرف هم بخواد یا نه آخ آخ نگو سجادآره واسه حسام ناراحت شدم ولی تقصیر من نبود که رفت بیمارستانا کلا حالش بد بود اومده بودببین چه خاطره شیرینی از من تو ذهنت مونده تا آخر عمر یادت نمیره عوضش..... کلا خاکیم همه بهم میگن و خودمم سعی کرد حفظ کنم این اخلاقمو عشق مذهب رو چه حسابی گفتی؟توضیح بیشتر بده ببینم منظورت چیه؟ آخ آخ این آرزو خودمم هست این شرکت جهانگردیه رو که حتما میزنم خیلی دوسش دارم مرسی سجاد جان خیلی خوشحالم کردی که دعوتم و قبول کردی و اومدی من هم واست آرزوی موفقیت و سرافرازی دارم در تمام مراحل زندگیت:icon_gol: لینک به دیدگاه
sara-ah 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ خواهش می کنم همه اینا رو از روی آواتار وامضام فهمیدی یعنی؟ آره از روی آواتار وامضات گفتم.اشتباه گفتم مگه؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ آره از روی آواتار وامضات گفتم.اشتباه گفتم مگه؟ نه عزیز درست بود الان تعریف از خود نشد که؟ مرسی که اومدی لطف کردی شاد باشی همیشه دوست عزیز لینک به دیدگاه
gholi gholgholak 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ در کل ماهه .... خیلی پسره باحالیه اصلا تکه ... مثه خودم میمونیا !!!!!!! :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده