goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ شما در زدن بلد نیستی می خوای بری مجلس؟؟؟؟ :vahidrk: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ می خوام خونه بسازم وام می خوام میتونی جور کنی؟ لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من با 8 تیغه ها هم مشکل ندارم چه برسه 6 تیغه ها ! آزاد باشید ! دموکراسی حق شماست اختیار دارید ... حالا شما چنتا رای برا ما جمع میکنی ؟ شما به اصل توجه نکردی فرزندم اصل ولایت ادمینی در راس همه ی اموره و هر کسی پیروان این اصل باشه پیروزه خب نظرم فعلا نسبت به شما مساعد هست لطفا نظرتون رو در مورد خانه عفاف بگید لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ شما در زدن بلد نیستی می خوای بری مجلس؟؟؟؟ :vahidrk: بیا خواهرم در زدن هم یاد میگیریم فقط بگو رای ما حاج آقا هشتیان می خوام خونه بسازم وام می خوام میتونی جور کنی؟ تا سقف 3000 میلیارد میتونم برات وام جور کنم خب نظرم فعلا نسبت به شما مساعد هست لطفا نظرتون رو در مورد خانه عفاف بگید یکی از اهداف من ایجاد خانه های متعدد عفاف و حجاب در سطح انجمن هستش تا این فسادی رو که انجمن دچارش شده ریشه کن بشه ! ور داشتن اواتارهای نا مناسب و مستحجن از سطح انجمن یکی از کارهای انتخاباتی بنده هستش ! اپ میکنیم چون فردا رای گیریه درود بر خواهر انقلابیمان ولی خواهرم پس فردا انتخاباته لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ نظر شما در مورد آدمین مداری چیه؟ لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ بیا خواهرم در زدن هم یاد میگیریم فقط بگو رای ما حاج آقا هشتیان تا سقف 3000 میلیارد میتونم برات وام جور کنم یکی از اهداف من ایجاد خانه های متعدد عفاف و حجاب در سطح انجمن هستش تا این فسادی رو که انجمن دچارش شده ریشه کن بشه ! ور داشتن اواتارهای نا مناسب و مستحجن از سطح انجمن یکی از کارهای انتخاباتی بنده هستش ! درود بر خواهر انقلابیمان ولی خواهرم پس فردا انتخاباته سیلام نخیرم امروزه ساعت 5:whistles: لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سیلامنخیرم امروزه ساعت 5:whistles: ساعت از 5 گذشته خواهرم ولی انتخاباتی در کار نسیت نظر شما در مورد آدمین مداری چیه؟ ادمین مداری جزء لاینفک اهداف منه و تلاشم رو میکنم تا ارزش های ولایت ادمینی رو زنده نگه دارم ... لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ چه ستاد انتخاب جالبيه واقعا به خاطر يه سانديس خودشون رو فروختن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجب ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده