Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ بسمه تعالی حمد و سپاس بیکران خداوند متعال را که به ما هستی بخشید و این توفیق را نصیبمان کرد تا بتوانیم چند صباحی از عمرمان را در زُمرهی یاران ادمین ، زیر بیرق و سایهی نظام مقدّس نواندیشانی ، تحت زعامت بنیانگذار این انجمن حضرت ممد . ای مدظلّهالعالی سپری کنیم. سلام و درود میفرستیم به ارواح طیّبهی شهدا و از دست رفتگان و علی الخصوص قهر کردگان این جمع که بدون تردید بخش عظیمی از حماسههای ستُرگ انقلاب ادمینی را مرهون مجاهدت، پایمردی و رشادتهای بیبدیل آن سربازان کوچک و بی ادعای راستین اسلام میدانیم. بدون شک انتخابات بهانهای است برای تجدید میثاق با آرمانهای ادمین و تمامی کسانی که سالها قبل از پیروزی انقلاب ادمینی مبارزه کردند و در این مسیر زجرها را تحمل کردند. زندان کشیدند، اخراج شدند، اخراجی دادند و جانباز شدند تا این انقلاب به برکت این اخراجی ها و شجاعت آنان به پیروزی نهایی برسد. امروز ما در اینجا جمع شدهایم تا ادای دین کنیم نسبت به این عزیزان؛ چه آنان که شهد شیرین محرومیت را نوشیدهاند د و چه عزیزانی که خوشبختانه هنوز هم همچون یادگار گرانبهایی از آن دوران پر فراز و نشیب و پر ماجرا در قید حیات هستند. اکنون شما عزیزان نواندیش تکلیف سنگینی در قبال این انجمن دارید که به نظر میرسد مهمترین وظیفهای که در این راستا بر عهده شماست همان فتح قلّههای علمی است . وظیفهی دیگری که دارید همان آگاهی و بصیرت است که در مقابله با توطئهها و جنگ نرم دشمنان باید داشته باشید. یعنی دشمن را به خوبی بشناسید، اهداف و موقعیّت آن و خودمان را سنجیده و به درستی درک کنید و مراقب باشید که در دام آنها گرفتار نشوید. البته این امر با وجود پر برکت مقام معظم ادمینی و گرانقدری که همیشه در کنار شما هستند سهل خواهد بود. از خداوند منّان میخواهیم که سرانجام ما را نیز در زمره ی پیروان راه ادمین قرار دهد ،به برکت صلواتی بر محمّد و آل محمّد. سردار حاج سامان هشتیان نامزد اولین دوره ی انتخابات مجلس سونا 17 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اینجانب حاج سامان هشتیان در سال هزارو سیصد و اندی در خانواده ای کاملا مذهبی به دنیا آمدم !تحصیلات ابتدایی را در دبستان ، تحصیلات راهنمایی را در راهنمایی و تحصیلات متوسطه را در دبیرستان به اتمام رساندم و پس از ان وارد پیش دانشگاهی شدم، در حال حاضر که در خدمت شما هستم دارای سه مدرک تحصیلی سیکل ، دیپلم و پیش دانشگاهی هستم و به لطف ایزد توانا در حال گرفتن مدرک دکترای فوق لیسانس از دانشگاه هستم اینجانب همزمان با پیروزی انقلاب ادمینی در کنار دیگر مجاهدین به فعالیت های مبارزاتی ادامه دادم و حمله به پروفایلهای خائنین بخشی از شاهکار های مبارزاتی این جانب محسوب میشود . امید است با رای بالای خود به بنده آینده ی خوبی را برای خود و این انجمن رقم بزنید . و من ا... توفیق 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ این یکی خوب حرف میزنه به درد مجلس می خوره ما یکیو می خوایم که ما رو جو گیر کنه الان من جو گیر شدم لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ این یکی خوب حرف میزنه به درد مجلس می خوره ما یکیو می خوایم که ما رو جو گیر کنه الان من جو گیر شدم بذار یه شور و حالی بدم کف کنید ! مشروح طرح ها و برنامه هام 1 : ایجاد اشتغال و خودکفایی برای جوانان انقلابی انجمن 2 : ایجاد استخر سر پوشیده همراه با سونا و جکوزی 3:حمایت از کاربران ویژه و تلاش برای مدیر کردن آن ها 4: تلاش برای ایجاد بانک نواندیشان 5: ارزان تر کردن ارز برای نواندیشانی ها 6: ازاد کردن تبلیغات تجاری در امضاها و ... راستی امشب شام میدیم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ این مورد آخری که اشاره کردی واقعا به جا بود شام چی هست؟ لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ این مورد آخری که اشاره کردی واقعا به جا بود شام چی هست؟ سفارشیه ! شما هر چی سفارش بدی برات اماده میکنیم ... فعلا خانوما آقایون صف بگیرن برا ساندیس لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سفارشیه ! شما هر چی سفارش بدی برات اماده میکنیم ... فعلا خانوما آقایون صف بگیرن برا ساندیس من دوتاشو می خوام بی زحمت یه سفارش بکن دم در دو تا بهم بدن شام هم بی زحمت واسه بچه ها هم بده ببرم من عیال وارم لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من دوتاشو می خوام بی زحمت یه سفارش بکن دم در دو تا بهم بدن شام هم بی زحمت واسه بچه ها هم بده ببرم من عیال وارم نوش جونت سفارشتت رو کردم فقط باید دسته جمعی بیاین برا رای دادن ! اگه مشکل شناسنامه داری بگو خودم ردیفش میکنم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نوش جونت سفارشتت رو کردم فقط باید دسته جمعی بیاین برا رای دادن ! اگه مشکل شناسنامه داری بگو خودم ردیفش میکنم خدا خیرت بده سمتی برای من در نظر گرفتی اگر رای بیاری؟ لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خدا خیرت بده سمتی برای من در نظر گرفتی اگر رای بیاری؟ بله بله من برای تمام جوانا انقلابی سمت در نظر گرفتم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بله بله من برای تمام جوانا انقلابی سمت در نظر گرفتم چه سمتی؟http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/banel_smiley_4.gif لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ چه سمتی؟ من شما رو به سمت رییس دفتر نهاد معظم ادمینی میگمارم ! لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ امضای شما رو دیدم یه سوال پیش اومد برام اینکه وقتی شما بهترین نیستید بهترین ها مریضند بیان شما رو انتخاب کنن؟ خوب قاعدتا بهترین ها میرین بهترین رو انتخاب میکنن لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من شما رو به سمت رییس دفتر نهاد معظم ادمینی میگمارم ! به به معلومه کاندا با فهم و کمالاتی هستی لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ آقا شما احیانا با شش تیغه ها مشکل ندارین که لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ آقا شما احیانا با شش تیغه ها مشکل ندارین که من با 8 تیغه ها هم مشکل ندارم چه برسه 6 تیغه ها ! آزاد باشید ! دموکراسی حق شماست به به معلومه کاندا با فهم و کمالاتی هستی اختیار دارید ... حالا شما چنتا رای برا ما جمع میکنی ؟ امضای شما رو دیدم یه سوال پیش اومد برام اینکه وقتی شما بهترین نیستید بهترین ها مریضند بیان شما رو انتخاب کنن؟ خوب قاعدتا بهترین ها میرین بهترین رو انتخاب میکنن شما به اصل توجه نکردی فرزندم اصل ولایت ادمینی در راس همه ی اموره و هر کسی پیروان این اصل باشه پیروزه لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من با 8 تیغه ها هم مشکل ندارم چه برسه 6 تیغه ها ! آزاد باشید ! دموکراسی حق شماست اختیار دارید ... حالا شما چنتا رای برا ما جمع میکنی ؟ شما به اصل توجه نکردی فرزندم اصل ولایت ادمینی در راس همه ی اموره و هر کسی پیروان این اصل باشه پیروزه فکر کردم از سخاوتته که می خوای پست بدی نگو چشم طمع به شناسنامه داری لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ فکر کردم از سخاوتته که می خوای پست بدی نگو چشم طمع به شناسنامه داری:icon_razz: نه ای هوادار خوب من ! من همش به فکر شمام و تمام طرح ها و برنامه هام برای پیشرفت و اعتلای این انجمن و سربلندی شماهاست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده