*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تا كنون شما هیچ شبكه تلوزیونی را ندیده بودید كه در آن مجریان زن با نقاب به اجرای برنامه بپردازند.اما برای اولین بار شبكه مذهبی Awtan اقدام به پخش برنامه ای با مجریانی كاملا پوشیده به همراه نقاب، چادر و دستكش كرده است.به گزارش پارس ناز به نقل از بی بی سی مجریان این شبكه دارای لباس های كاملا پوشیده و اغلب به شكل سیاه رنگ هستند كه حتی صورت های آن ها را نیز می پوشاند.هم چنین در حین اجرای برنامه نیز هیچ كدام از دست اندركاران مرد این شبكه به استادیو وارد نمی شوند.در حال حاضر نزدیك به 60 شبكه مذهبی در خاورمیانه در حال اجرای برنامه هستند ، كه در بعضی از آن ها به زنان اجازه داده می شود به اجرای برنامه بپردازند و در بعضی دیگر نیز اصلا زنان اجازه فعالیت ندارند. شبكه Awtan در سال 2008 شروع به كار كرد و از ماه گذشته به زنان اجازه داد در صورتی كه نقاب به صورت خود بزنند در برنامه های آن اقدام به اجرا كنند. 15 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تا كنون شما هیچ شبكه تلوزیونی را ندیده بودید كه در آن مجریان زن با نقاب به اجرای برنامه بپردازند.اما برای اولین بار شبكه مذهبی Awtan اقدام به پخش برنامه ای با مجریانی كاملا پوشیده به همراه نقاب، چادر و دستكش كرده است.به گزارش پارس ناز به نقل از بی بی سی مجریان این شبكه دارای لباس های كاملا پوشیده و اغلب به شكل سیاه رنگ هستند كه حتی صورت های آن ها را نیز می پوشاند.هم چنین در حین اجرای برنامه نیز هیچ كدام از دست اندركاران مرد این شبكه به استادیو وارد نمی شوند.در حال حاضر نزدیك به 60 شبكه مذهبی در خاورمیانه در حال اجرای برنامه هستند ، كه در بعضی از آن ها به زنان اجازه داده می شود به اجرای برنامه بپردازند و در بعضی دیگر نیز اصلا زنان اجازه فعالیت ندارند. شبكه Awtan در سال 2008 شروع به كار كرد و از ماه گذشته به زنان اجازه داد در صورتی كه نقاب به صورت خود بزنند در برنامه های آن اقدام به اجرا كنند. مشکوکن اون سرو وضع ولی عکس پشت سرشون بیشتر شبیه فال گیر و این صحبتان لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ مشکوکن اون سرو وضع ولی عکس پشت سرشون بیشتر شبیه فال گیر و این صحبتان به نظر من وحشتناکن لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ مشکوکن اون سرو وضع ولی عکس پشت سرشون بیشتر شبیه فال گیر و این صحبتان شاید راجع به این موضوع صحبت می کردن تصویری هم نشون دادن لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من وحشتناکن اروپایی ها هم مجری های مارو ببینن میگن وحشتناکن لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ شاید راجع به این موضوع صحبت می کردن تصویری هم نشون دادن اون پردس پشت سرشون دقت بفرمائید لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اون پردس پشت سرشون دقت بفرمائید جدا من هر چی نگاه می کنم نمی تونم تشخیص بدم پرده است یا تی وی لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نمی دونم چرا خانوم سمت چپ دیدم یاد این عکس افتادم لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ جدا من هر چی نگاه می کنم نمی تونم تشخیص بدم پرده است یا تی وی خطوط عمودی دو طرفش معلومه تا خورده استاد تابلو دیگه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ یه دفه به جا تلویزیون رادیو میزدن!!! راحت تر بودنا... لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ تاسف ... اون دستایی که پشت سر ایناس گویای همه چی هست... لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): اينا ديگه شورش رو در اوردن يعني چي؟ فكر كنم دارن تبليغ زشت از اسلام مي كنن بچه انجمني ها هيچ كس نگاه نكن لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ خوب اینا از رادیو برنامه پخش کنن! لینک به دیدگاه
Mehr@z 1092 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ پوشش هر کسی به خودش مربوطه وقتی ما میخوایم تو پوشش آزاد باشیم و کسی بهمون کاری نداشته باشه باید این حقو به بقیه هم بدیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده