*mehrsa* 14558 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 تا كنون شما هیچ شبكه تلوزیونی را ندیده بودید كه در آن مجریان زن با نقاب به اجرای برنامه بپردازند.اما برای اولین بار شبكه مذهبی Awtan اقدام به پخش برنامه ای با مجریانی كاملا پوشیده به همراه نقاب، چادر و دستكش كرده است.به گزارش پارس ناز به نقل از بی بی سی مجریان این شبكه دارای لباس های كاملا پوشیده و اغلب به شكل سیاه رنگ هستند كه حتی صورت های آن ها را نیز می پوشاند.هم چنین در حین اجرای برنامه نیز هیچ كدام از دست اندركاران مرد این شبكه به استادیو وارد نمی شوند.در حال حاضر نزدیك به 60 شبكه مذهبی در خاورمیانه در حال اجرای برنامه هستند ، كه در بعضی از آن ها به زنان اجازه داده می شود به اجرای برنامه بپردازند و در بعضی دیگر نیز اصلا زنان اجازه فعالیت ندارند. شبكه Awtan در سال 2008 شروع به كار كرد و از ماه گذشته به زنان اجازه داد در صورتی كه نقاب به صورت خود بزنند در برنامه های آن اقدام به اجرا كنند. 15
hadi2643 620 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 تا كنون شما هیچ شبكه تلوزیونی را ندیده بودید كه در آن مجریان زن با نقاب به اجرای برنامه بپردازند.اما برای اولین بار شبكه مذهبی Awtan اقدام به پخش برنامه ای با مجریانی كاملا پوشیده به همراه نقاب، چادر و دستكش كرده است.به گزارش پارس ناز به نقل از بی بی سی مجریان این شبكه دارای لباس های كاملا پوشیده و اغلب به شكل سیاه رنگ هستند كه حتی صورت های آن ها را نیز می پوشاند.هم چنین در حین اجرای برنامه نیز هیچ كدام از دست اندركاران مرد این شبكه به استادیو وارد نمی شوند.در حال حاضر نزدیك به 60 شبكه مذهبی در خاورمیانه در حال اجرای برنامه هستند ، كه در بعضی از آن ها به زنان اجازه داده می شود به اجرای برنامه بپردازند و در بعضی دیگر نیز اصلا زنان اجازه فعالیت ندارند. شبكه Awtan در سال 2008 شروع به كار كرد و از ماه گذشته به زنان اجازه داد در صورتی كه نقاب به صورت خود بزنند در برنامه های آن اقدام به اجرا كنند. مشکوکن اون سرو وضع ولی عکس پشت سرشون بیشتر شبیه فال گیر و این صحبتان
*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 مشکوکن اون سرو وضع ولی عکس پشت سرشون بیشتر شبیه فال گیر و این صحبتان به نظر من وحشتناکن
jonny depp 8297 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 مشکوکن اون سرو وضع ولی عکس پشت سرشون بیشتر شبیه فال گیر و این صحبتان شاید راجع به این موضوع صحبت می کردن تصویری هم نشون دادن
jonny depp 8297 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 به نظر من وحشتناکن اروپایی ها هم مجری های مارو ببینن میگن وحشتناکن
hadi2643 620 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 شاید راجع به این موضوع صحبت می کردن تصویری هم نشون دادن اون پردس پشت سرشون دقت بفرمائید
jonny depp 8297 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 اون پردس پشت سرشون دقت بفرمائید جدا من هر چی نگاه می کنم نمی تونم تشخیص بدم پرده است یا تی وی
hadi2643 620 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 جدا من هر چی نگاه می کنم نمی تونم تشخیص بدم پرده است یا تی وی خطوط عمودی دو طرفش معلومه تا خورده استاد تابلو دیگه
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 یه دفه به جا تلویزیون رادیو میزدن!!! راحت تر بودنا...
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 :icon_pf (34): اينا ديگه شورش رو در اوردن يعني چي؟ فكر كنم دارن تبليغ زشت از اسلام مي كنن بچه انجمني ها هيچ كس نگاه نكن
Mehr@z 1092 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 پوشش هر کسی به خودش مربوطه وقتی ما میخوایم تو پوشش آزاد باشیم و کسی بهمون کاری نداشته باشه باید این حقو به بقیه هم بدیم
ارسال های توصیه شده