هادی ناصح 18854 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 با سلام خدمت دوستان عزیزاین تاپیک ایجاد شده تا شما هر پیشنهاد یا نظری راجع به تالار دارید اینجا بیان کنید... مشکلاتی که وجود داره رو اینجا بگید تا سعی کنیم اونها رو برطرفشون کنیم و یه تالار ایده آل رو با هم بسازیم. هر گونه انتقاد و پیشنهاد سازنده شما رو با کمال میل میشنویم منتظر نظراتتون هستیم :icon_gol: 7
هادی ناصح 18854 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2012 بچه ها بیاین پیشنهاد بدیم که چیکار کنیم تو تالار که مخاطبانش زیاد بشه و تالار فعال بمونه تالار که فعال باشه تو گوگل امتیاز میگیره سرچ خورش زیاد میشه مهمانای سایت بالا تر میره اگر بتونیم جذبشون کنیم که در نتیجه اعضای سایت بیشتر میشه تعدادش پس بیاید پیشنهاد بدین خجالت نکشین :icon_gol: 1
هادی ناصح 18854 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2012 مسئول تالار گردش گری شما شدی؟ نه این یک حرکت کاملا خودجوش بوده دیدم داره خاک میخوره این تالاره گفتم یه دستی به سر و گوشش بکشم مگه حتما باید مسئول باشی تا کاری انجام بدیم؟ پیشنهادی داری بگو مسابقه ای؟ آموزشی؟ نفریحی؟ هر چی فکر می کنی که میتونه راه بندازه این کشتیه به گل نشسته رو بگو عزیزم 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 نه این یک حرکت کاملا خودجوش بوده دیدم داره خاک میخوره این تالاره گفتم یه دستی به سر و گوشش بکشم مگه حتما باید مسئول باشی تا کاری انجام بدیم؟ پیشنهادی داری بگو مسابقه ای؟ آموزشی؟ نفریحی؟ هر چی فکر می کنی که میتونه راه بندازه این کشتیه به گل نشسته رو بگو عزیزم پیشنهاد بدون التزام عملی به چه دردی میخوره آخه؟ الان من بگم آخر این هفته تور کویر نوردی بذارین،میذاری؟ :zadan: 1
هادی ناصح 18854 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2012 پیشنهاد بدون التزام عملی به چه دردی میخوره آخه؟ الان من بگم آخر این هفته تور کویر نوردی بذارین،میذاری؟ :zadan: خوب این پیشنهادا مربوط به تور گردشگریه و محمدرضا و انوشه عزیز مسئول هماهنگی های تور هستن باید به اونا این پیشنهاد رو بدی ازعهده من خارجه شرمنده در مورد این تالار اگر پیشنهادی داری بگو میشنوم بازی؟سرگرمی؟آموزش؟ چیزی مد نظرت نیست؟ 1
ارسال های توصیه شده