usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ حسین جان بازم که خاهر زادتو تو ای عکس ها نمیبینم ممنون از عکس هایی که تو تایپیک میزنی تا مردم با تاریخشون اشنا بشن وشوق رفتن به اونجا سر مردم بزنه من باید تابستو ن برم یه سری بزنم و با مسئولان صحبت کنم که چرا اینارو جلو باد و بارون ول کردن اگه هم من نتونستم برم شما که میری سلام منو به مسئولان برسون بگو داداش یوسفم میاد پدر همتو نو در میاره :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون از دعوتت واقعا عکسات عالین ولی حیف که مسولامون در نگهداریش زیاد جدی نیسن واسه خودمونم متاسفم چون در نابودی آثارمون بی تاثیر نیستیم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ :w14::w14::w139:زنده باد ایران و ایرانی:w139::w14::w14: :icon_gol::icon_gol:عکسها عالی بود:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
the Constantine 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ چقدر کیفیت عکس دوربینتون پائینه. 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ چقدر کیفیت عکس دوربینتون پائینه. پول دوربين خوب و نداريم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده