رفتن به مطلب

وقتی داوکینز هم اعتراف می کند! ! !

keyvan64

ارسال های توصیه شده

من همچین ادعایی کردم؟

خدای مورد باور من خداییه که در این مورد خودشو این طور تعریف میکنه(در زمینه تغییر در خود نه به تماشا نشستن برای تغییر در دیگران) طبق ایه 11 سوره رعد

خدای شما چیز دیگه ای میگه بفرمایید بگید تا ما هم با خدای شما اشنا بشیم

من تو نوشته قبلی هم نوشتم،من کلا به چیزی به نام کلام خدا و معرفی خدا و....معتقد نیستم.

هرچی هست از صفات خدا گرفته تا کلامش و....که امروز در میان قومیت های مختلف دیده میشه،به نظر من کار خود آدمهاست.

اما اینکه آیا این جهان آفریدگاری داره یا نه، آدم ها قدرت تفکر درباره اش را تا این لحظه ندارن،هرچی میگن خواسته هاشونه و امیدهاشون.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من تو نوشته قبلی هم نوشتم،من کلا به چیزی به نام کلام خدا و معرفی خدا و....معتقد نیستم.

هرچی هست از صفات خدا گرفته تا کلامش و....که امروز در میان قومیت های مختلف دیده میشه،به نظر من کار خود آدمهاست.

اما اینکه آیا این جهان آفریدگاری داره یا نه، آدم ها قدرت تفکر درباره اش را تا این لحظه ندارن،هرچی میگن خواسته هاشونه و امیدهاشون.

اها پس حرفی ندارم

چون فکر کردم خدا رو قبول داری اینو گفتم

حالا که قبول ندارری دیگه بحثی نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه
اها پس حرفی ندارم

چون فکر کردم خدا رو قبول داری اینو گفتم

حالا که قبول ندارری دیگه بحثی نیست

باز هم عرض میکنم،درباروه وجود چیزی به نام خدا نمیشه بحث کرد که بگم قبول دارم یا ندارم.

چون خدا یک باوره،هر ملیت و قومیتی هم یک تصوری از این باور داره و بهش میگه خدا.

شما به الله میگی خدا،یکی به بت سنگی میگه خدا،یکی به خورشید میگه خدا و.....

• Like 4
لینک به دیدگاه
باز هم عرض میکنم،درباروه وجود چیزی به نام خدا نمیشه بحث کرد که بگم قبول دارم یا ندارم.

چون خدا یک باوره،هر ملیت و قومیتی هم یک تصوری از این باور داره و بهش میگه خدا.

شما به الله میگی خدا،یکی به بت سنگی میگه خدا،یکی به خورشید میگه خدا و.....

این که خدا یک باوره نظره شماست اگر دلیلی برای اثباتش ندارین پس نگید باوره بگید نظر شما اینه

منظور من از خدا مشخصه چیه منظور خالقه

چون کسی که خودش بت رو میسازه نمیتونه ادعا کنه بت خالقه اونه (پس لطفا حماقت های تاریخ رو با وجود خدا مقایسه نکنید)

ما در مورد خرافه ها و کوته فکری ها و جهالت ها بحث نمیکنیم حرف بر سر وجود خالقه

• Like 2
لینک به دیدگاه
این که خدا یک باوره نظره شماست اگر دلیلی برای اثباتش ندارین پس نگید باوره بگید نظر شما اینه

منظور من از خدا مشخصه چیه منظور خالقه

چون کسی که خودش بت رو میسازه نمیتونه ادعا کنه بت خالقه اونه (پس لطفا حماقت های تاریخ رو با وجود خدا مقایسه نکنید)

ما در مورد خرافه ها و کوته فکری ها و جهالت ها بحث نمیکنیم حرف بر سر وجود خالقه

یکی بت را با دستش میسازه،یکی با افکارش.

اونیکه شما بهش میگین خالق، خرافه و بتی هست ساخته ذهن و افکار آدم ها در گذشته ای دور.

اتفاقا بحث اصلا سر خالق نیست،بحث سر برداشت از خالق هست که هرکس فکر میکنه برداشت خودش درسته.

• Like 7
لینک به دیدگاه

اونیکه شما بهش میگین خالق، خرافه و بتی هست ساخته ذهن و افکار آدم ها در گذشته ای دور.

اتفاقا بحث اصلا سر خالق نیست،بحث سر برداشت از خالق هست که هرکس فکر میکنه برداشت خودش درسته.

شما ضمن صحبت هاتون به وجود خالق اعتراف میکنید وبعد میگید خالق یه برداشته

شما خالق رو رد میکنید؟شما وجود خودتون رو رد میکنید؟حتی همین اقای موزد بحث هم با این همه سفسطه بافی نتونسته اونو رد کنه

چون رد کردن چیزی که شما از درکش عاجزید نشان دهنده ضعف در ادراک شماست.

یه سوال؟

ایا من میتونم وجود شما رو رد کنم؟ینی شما اصلا وجود ندارید؟(با وجود اثاری که از خودتون تو این انجمن به جا گذاشتید)

• Like 2
لینک به دیدگاه
دقیقا همینه هر تاپیکی تا توش توهین نباشه و مغلطه قفل نمیشه اگر قرار باشه دوباره بحث به وجودیت خدا بکشه و جنگ و دعواد بشه حتما قفل میشه شک نکنید

ما بیکار نیستیم بخودی تاپیکی رو ببندیم مگر اینکه تو گیس و گیش کشی بشه و همیشه هم همینطوره یکی وقتی نمیتونه اون یکی رو قانع کنه یا مسخرش میکنه و یا توهین این هم برای معتقدین به خدا و هم برای اونایی که اعتقادی ندارن به خدا صدق میکنه

هنوز انقدر بزرگ نشدیم که بدون مغلطه و توهین با هم بحث کنیم

البته چون این موضوعی هست که عقلی ثابت نمیشه همیشه به بیراه میره

این تاپیک کاملا در مورد خداست فکر کنم:ws52:

وحید جون اگه قراره توهین یک نفر یا دو نفر را با بستن تاپیک جبران کنی بگو تا الکی وقت خودمون رو تلف نکنیم:banel_smiley_4:

هر کی توهین کرد پستشو پاک کن گوش نداد اخطار گوش نداد اخراج روالی که همه فرومها دارند یا باید داشته باشند البته دوست جون جونی و دشمن هم فرق نکنه:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

فکر کنم معنای بت اینه که شریکی و یا جایگزینی برای اصل داشتن ولی شما همشو میگین بت!!

از اونجایی که میدونم شما ماتریالیست مطلقید دعوت میکنم تاپیک دوست عزیزم ترزگه رو ادامه بدین البته اگه جوابی و توجیهی برای ماتریالیست بودنتون دارید:icon_gol:

یه تناقضی هم که تو حرفاتون هست اینه میگید قرآن کلام خدان نیست بعد که میپرسیم کدوم خدا میگید اصلا خدایی نیست!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما ضمن صحبت هاتون به وجود خالق اعتراف میکنید وبعد میگید خالق یه برداشته

شما خالق رو رد میکنید؟شما وجود خودتون رو رد میکنید؟حتی همین اقای موزد بحث هم با این همه سفسطه بافی نتونسته اونو رد کنه

چون رد کردن چیزی که شما از درکش عاجزید نشان دهنده ضعف در ادراک شماست.

یه سوال؟

ایا من میتونم وجود شما رو رد کنم؟ینی شما اصلا وجود ندارید؟(با وجود اثاری که از خودتون تو این انجمن به جا گذاشتید)

خوشحال میشم اون اعتراف منو بهم نشون بدین. :banel_smiley_4:

من گفتم بودن یا نبودنش قابل اثبات نیست.

شما وقتی یک اثر رو میبنی،مثلا یک دفتر،چون میدونی این دفتر در کارخانه آدم ها ساخته شده،میفهمی کار آدمهاست.

اما وقتی مثلا یک گربه رو میبنی،میایی با همین عقلت که دفتر رو دیده مقایسه اش میکنی،بعدا نتیجه میگری گربه هم خالق داره و مثل دفتر در مراحل مختلف در یک کارخانه تولید شده.

یعنی عقل خودت که از تجربه همین زندگیت به وجود آمده،به زور میخواهی به کل جهان تعمیم بدی.

برای من نحوه خلقت گربه را توضیح بده تا بگم باورهای شما سفسطه هست،شما در عین حال که فکر میکنین همه چیز واضحه هیچی نمیدونین.

یک برداشت کلی دارین که خدایی بود و از گل آدمی درست کرد و جهان رو خلق کرد و....

آدم رو از گل درست کرد،میمون رو هم از گل درست کرد؟

کلا نشسته همه چیز رو دونه دونه درست کرده؟

یکسری پاسخ های بچگانه بدون کوچکترین جزئیاتی تنها برای اینکه به کسانیکه از فکر کردن وحشت دارند،جوابی داده باشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
این تاپیک کاملا در مورد خداست فکر کنم:ws52:

وحید جون اگه قراره توهین یک نفر یا دو نفر را با بستن تاپیک جبران کنی بگو تا الکی وقت خودمون رو تلف نکنیم:banel_smiley_4:

هر کی توهین کرد پستشو پاک کن گوش نداد اخطار گوش نداد اخراج روالی که همه فرومها دارند یا باید داشته باشند البته دوست جون جونی و دشمن هم فرق نکنه:w16:

من به این تاپیک کاری ندارم سپردم به خود ارشد ها خودشون میدونن اگه خواستن میندین اگه نه که برید حالشو ببرید

در ضمن به پاک کردن پستهای توهین این تاپیک هم تا گزارش تخلف نیاد کاری ندارم

شاید این موضوع هم یه پایانی داشته باشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
فکر کنم معنای بت اینه که شریکی و یا جایگزینی برای اصل داشتن ولی شما همشو میگین بت!!

از اونجایی که میدونم شما ماتریالیست مطلقید دعوت میکنم تاپیک دوست عزیزم ترزگه رو ادامه بدین البته اگه جوابی و توجیهی برای ماتریالیست بودنتون دارید:icon_gol:

یه تناقضی هم که تو حرفاتون هست اینه میگید قرآن کلام خدان نیست بعد که میپرسیم کدوم خدا میگید اصلا خدایی نیست!!

عجیبه.

من بارها گفتم درباره وجود یا عدم وجود خدا نمیشه بحث کرد،باز بگین من گفتم خدا نیست. :banel_smiley_4:

بله معنی بت همینی هست که شما میگین،اما به شرطیکه اون اصل معلوم باشه چیه،بعدا بگیم این اصل نیست.

حرف من هم با شما اینه که اینی که بهش میگین خدا اصل نیست،اونهم که درباره قرآن گفتم کلام خدا نیست،چون چیزی ندیدم که توجیه بشم نمیتونه کلام آدم نباشه.

کتابی کاملا معمولی با یکسری شگفتی محدود خاص خودش مثل اکثر کتاب های نوابغ دنیاست.

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوشحال میشم اون اعتراف منو بهم نشون بدین. :banel_smiley_4:

من گفتم بودن یا نبودنش قابل اثبات نیست.

شما وقتی یک اثر رو میبنی،مثلا یک دفتر،چون میدونی این دفتر در کارخانه آدم ها ساخته شده،میفهمی کار آدمهاست.

اما وقتی مثلا یک گربه رو میبنی،میایی با همین عقلت که دفتر رو دیده مقایسه اش میکنی،بعدا نتیجه میگری گربه هم خالق داره و مثل دفتر در مراحل مختلف در یک کارخانه تولید شده.

یعنی عقل خودت که از تجربه همین زندگیت به وجود آمده،به زور میخواهی به کل جهان تعمیم بدی.

برای من نحوه خلقت گربه را توضیح بده تا بگم باورهای شما سفسطه هست،شما در عین حال که فکر میکنین همه چیز واضحه هیچی نمیدونین.

یک برداشت کلی دارین که خدایی بود و از گل آدمی درست کرد و جهان رو خلق کرد و....

آدم رو از گل درست کرد،میمون رو هم از گل درست کرد؟

کلا نشسته همه چیز رو دونه دونه درست کرده؟

یکسری پاسخ های بچگانه بدون کوچکترین جزئیاتی تنها برای اینکه به کسانیکه از فکر کردن وحشت دارند،جوابی داده باشه.

جواب سوال اولتون:

بحث سر برداشت از خالقه.................ینی خالقی بوده که برداشتی کردید

اخه واقعا قضیه به همین سادگیه که حتی بچه ها هم میتونن بفهمن ولی شما.....

خوب شما که همه چیو میدونی بفرما بگو

خالق گربه کیه؟

حالا خدا نشسته همه رو دونه دونه درست کرده مشکل شما چیه؟با این قضیه مشکلی دارید ؟

بالاخره یکی این کارو کرده یا نه؟از عدم که چیزی خلق نشده.شده؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
عجیبه.

من بارها گفتم درباره وجود یا عدم وجود خدا نمیشه بحث کرد،باز بگین من گفتم خدا نیست. :banel_smiley_4:

بله معنی بت همینی هست که شما میگین،اما به شرطیکه اون اصل معلوم باشه چیه،بعدا بگیم این اصل نیست.

حرف من هم با شما اینه که اینی که بهش میگین خدا اصل نیست،اونهم که درباره قرآن گفتم کلام خدا نیست،چون چیزی ندیدم که توجیه بشم نمیتونه کلام آدم نباشه.

کتابی کاملا معمولی با یکسری شگفتی محدود خاص خودش مثل اکثر کتاب های نوابغ دنیاست.

یادمه قبلا گفتید چیز غیر مادی وجود نداره و دلیلتون برای رد خدای ما هم همینه:banel_smiley_4:

اصلا دوست ندارم با شما فعلا در مورد قرآن فعلا بحث کنم چون میدونم سریع از کوره در میرید ولی در مورد خدا تو تاپیک دیوید اگه میشه بگید چرا نمیشه در مورد وجود خدا بحث کرد؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
عجیبه.

اگر معتقدید قران نوشته دست بشر در 1400 سال پیشه پس جواب بدید

این ایات رو چطور توجیح میکنیدسوره نبا ایه 14

سوره عبس ایه 17.18.19

سوره علق ایه 2

و از همه شگفت تر ایه 6 سوره زمر

کدوم انسانی در 1400 سال پیش به این علم دست پیدا کرد؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من نگفتم قرار هست،از ایشون پرسیدم بر چه اساسی میگن قرار نیست.

اینکه قرار هست یا قرار نیست هیچکدومش را نمیشه گفت،چون بحث فقط پیرامون ادعای یک نفر هست که کتابی رو معرفی کرده و گفته این کلام خداست.

از نظر من کلام،کلام همون یک نفر هست.

حالا اینکه من هم به کلام دیگه ای معتقدم،نخیر نیستم.

اونی هم که شما بهش میگین خدا،من شخصا هیچ ارتباطی از او با آدمها ندیدم.

اونهایی رو هم که ادعا شده راه ارتباطی بوده ، بررسی کردم دیدم کار خود آدم هاست.

خوشحال میشم یکی از مهمترین دلایلتون رو که میگید خدا هیچ ارتباطی با آدمها نداشته بگید. اون دلیلی که واقعا شما رو به قطعیت رسونده.

• Like 1
لینک به دیدگاه

هنوز انقدر بزرگ نشدیم که بدون مغلطه و توهین با هم بحث کنیم

البته چون این موضوعی هست که عقلی ثابت نمیشه همیشه به بیراه میره

همیشه یه بار اولی وجود داره. امیدوارم این تاپیک اگر حتی به جایی هم نرسه حداقل به اینجا برسه که افراد بدون توهین کردن به عقاید طرف مقابل (هرقدر هم که سنگین باشه) بتونن توی بحث شرکت کنن.

درضمن این موضوع از دید من 100% عقلی ثابت میشه. حداقل برای خود من اول عقلی بوده و بعد دلی... آقای داوکینز هم چون دیده نمیتونه از طریق علمی وارد بشه، خواسته ماشین رو سر و ته پارک کنه!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...