رفتن به مطلب

وقتی داوکینز هم اعتراف می کند! ! !

keyvan64

ارسال های توصیه شده

پروفسور ریچارد داوکینز که از منتقدان بزرگ آفرینش‌گرایی و یک بی‌خدای مشهور است اعلام کرد که یک آگنوستیک(چیزی شبیه لا ادری) است و نمی تواند ثابت کند که خدا وجود ندارد!

مهمترین نظریه پرداز تکامل داروین که نویسنده ی "فریب خدا" نیز هست در یک مناظره ی زنده راجع به سرآغاز عالم با اسقف کانتربری با اعتراف به این موضوع همه ی بینندگان و مستمعین را متعجب و شوکه کرد.

او در این مناظره در دانشگاه آکسفورد به دکتر ویلیامز، اسقف اعظم کلیسای انگلستان گفت که ترجیح می دهد خود را یک آگنوستیک بنامد تا آتئیست. وی ادامه داد: از نظر علمی نمی تواند (عدم وجود خدا) را ثابت کند.

:icon_gol:

• Like 34
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پروفسور ریچارد داوکینز که از منتقدان بزرگ آفرینش‌گرایی و یک بی‌خدای مشهور است اعلام کرد که یک آگنوستیک(چیزی شبیه لا ادری) است و نمی تواند ثابت کند که خدا وجود ندارد!

مهمترین نظریه پرداز تکامل داروین که نویسنده ی "فریب خدا" نیز هست در یک مناظره ی زنده راجع به سرآغاز عالم با اسقف کانتربری با اعتراف به این موضوع همه ی بینندگان و مستمعین را متعجب و شوکه کرد.

او در این مناظره در دانشگاه آکسفورد به دکتر ویلیامز، اسقف اعظم کلیسای انگلستان گفت که ترجیح می دهد خود را یک آگنوستیک بنامد تا آتئیست. وی ادامه داد: از نظر علمی نمی تواند (عدم وجود خدا) را ثابت کند.

w58.gifچه جالب..........چه سریع از حرفش برگشت!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
w58.gifچه جالب..........چه سریع از حرفش برگشت!!

البته من معتقدم چنین اندیشمندانی خیلی مقرب تر و عزیز تر از کسایی مثل من و امثال من باشن که بدون تحقیق و فقط به صورت شناسنامه ای دم از ایمان می زنیم

وانگهی، آدمی که اهل مطالعه و تحقیق و در عین حال منطقی و بدون تعصب باشه؛ از ابراز عقایدش و برگشتن از آراء و نظرات پیشینش ترس و واهمه ایی نداره

• Like 14
لینک به دیدگاه

البته ایشون هم وجود خدا رو تایید نکرده و گفته بیشتر متمایل به مکتب ندانم گرایی هست. یعنی نه وجود خدا رو نفی و نه اثبات میکنه. حتی در آخرین جمله گفته که از نظر علمی وجود خدا رو نمیتونه رد کنه. این بحث باید مفصل تر از این ماجرا باشه که بشه با یک جمله به این نتیجه رسید که از عقاید خودش برگشته. شاید در جای دیگه ای از صحبتش برگشته و گفته ولی از لحاظ روحی و احساسی هنوز معتقد به عدم وجود خدا هستم (هرچند تقریبا تمام آتئیستها ، دین باورها رو به خاطر استدلالات غیرعلمی سرزنش میکنن و بعیده همچین حرفی هم زده باشه.

کیوان جان، منبع خبرت کجاست؟

• Like 13
لینک به دیدگاه
البته ایشون هم وجود خدا رو تایید نکرده و گفته بیشتر متمایل به مکتب ندانم گرایی هست. یعنی نه وجود خدا رو نفی و نه اثبات میکنه. حتی در آخرین جمله گفته که از نظر علمی وجود خدا رو نمیتونه رد کنه. این بحث باید مفصل تر از این ماجرا باشه که بشه با یک جمله به این نتیجه رسید که از عقاید خودش برگشته. شاید در جای دیگه ای از صحبتش برگشته و گفته ولی از لحاظ روحی و احساسی هنوز معتقد به عدم وجود خدا هستم (هرچند تقریبا تمام آتئیستها ، دین باورها رو به خاطر استدلالات غیرعلمی سرزنش میکنن و بعیده همچین حرفی هم زده باشه.

کیوان جان، منبع خبرت کجاست؟

فک کنم بیشتر باید از Minia نقل قول میگرفتی تا من؛ چون من به اندازه ایشون صراحتاً جایی نگفتم که از حرفش برگشته؛ :ws3:فقط اشاره ایی داشتم که کلا خوبه آدمی تعصب روی چیزی نداشته باشه و با منطق پیش بره

خوب شد گفتی؛:a030: باید لینک خبر رو میگذاشتم:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 11
لینک به دیدگاه

داوکینز همیشه گفته عدم وجود خدا اثبات کردنی نیست کسی که میگه خدا وجود داره باید اثباتش کنه ، فکر نمیکنم این حرفا معنیش"اعتراف" باشه:ws52:

• Like 14
لینک به دیدگاه

داوکینز همیشه گفته عدم وجود خدا اثبات کردنی نیست کسی که میگه خدا وجود داره باید اثباتش کنه ، فکر نمیکنم این حرفا معنیش"اعتراف" باشه:ws52:

اعتراف به چی؟!

• Like 2
لینک به دیدگاه
سوال منم همینه! چیزی نگفته که اعتراف باشه ،

عنوان تاپیک میگه:

وقتی داوکینز هم اعتراف می کند! ! !

ببخشید. من اشتباه خوندم. فکر کردم شما هم میگید اعترافه چون به نظر من اصلا اعتراف به چیزی نیست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوستانی که در مورد استفاده از واژه ی «اعتراف» دچار تشکیک شدند میتونن به لینک انگلیسی ای که قرار دادم مراجعه کنن و با توجه به برخورداری از اطلاعات کافی از زبان انگلیسی که قطعا از آن بهره مند هستند، پی خواهند برد که چندین مرتبه از عبارت های مانند admitting و confession استفاده شده که معنای اعتراف و اقرار رو میده:icon_gol:

با عنایت به اینکه نوع مطلبی که انتخاب گردید در قالب «خبر» هست و باید امانت داری لازم در ترجمه صورت بگیره؛ بنده هم از این واژه ها استفاده کردم!:whistle:

• Like 10
لینک به دیدگاه
دوستانی که در مورد استفاده از واژه ی «اعتراف» دچار تشکیک شدند میتونن به لینک انگلیسی ای که قرار دادم مراجعه کنن و با توجه به برخورداری از اطلاعات کافی از زبان انگلیسی که قطعا از آن بهره مند هستند، پی خواهند برد که چندین مرتبه از عبارت های مانند admitting و confession استفاده شده که معنای اعتراف و اقرار رو میده:icon_gol:

با عنایت به اینکه نوع مطلبی که انتخاب گردید در قالب «خبر» هست و باید امانت داری لازم در ترجمه صورت بگیره؛ بنده هم از این واژه ها استفاده کردم!:whistle:

شما کار درستی کردی. اتفاقا به لینکی که دادی همون موقع سر زدم و اون چیزی که میخواستم توش نبود.

نویسنده اون خبر هم یا اشتباه کرده یا قصد و غرضی داشته یا اطلاعات بنده کمه ولی با اون چیزهایی که از قبل میدونم این رو اسمش رو نمیذارن اعتراف.

• Like 5
لینک به دیدگاه

منظور من این نبود که شما خودتون توی خبر دست بردین و یا "اعتراف" رو از خودتون در آوردین ولی چیزی که مشخصه این صحبتهای داوکینز اعتراف محسوب نمیشه (البته شایدم من اشتباه میکنم) :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
[h=1]'I can't be sure God DOES NOT exist': World's most notorious atheist Richard Dawkins admits he is in fact agnostic[/h]

اصلا اول عنوان اون سایت نوشته World's most notorious . . .!!!

یعنی همون اول کار ، با قصد و غرض و یه فکر جهت دار ، شروع به نقد حرفا های ریچارد داوکینز کرده.

چه انتظاری از ادامه ی نوشته ها میره.

• Like 11
لینک به دیدگاه
شما کار درستی کردی. اتفاقا به لینکی که دادی همون موقع سر زدم و اون چیزی که میخواستم توش نبود.

نویسنده اون خبر هم یا اشتباه کرده یا قصد و غرضی داشته یا اطلاعات بنده کمه ولی با اون چیزهایی که از قبل میدونم این رو اسمش رو نمیذارن اعتراف.

والا دوست عزیز لینکی که من دادم مربوط به سایت معروفی هست:

اما حالا اگه میخواید مطالعه بیشتری داشته باشید این دو تا لینک رو هم ببینید بد نیست، این ها هم سایت های معتبری هستند

• Like 2
لینک به دیدگاه

کی آدم های روزی زمین میفهمند که نه حضرت انیشتن و حضرت داوکینز حرفش حق است و نه حضرت عرب، در شگفتم.

همانقدر که من و شما قدرت درک یکسری چیزهارو نداریم،هیچکس دیگری هم ندارد،چون هممون انسانیم.

• Like 13
لینک به دیدگاه

درود :icon_gol:

ممنون كيوان عزيز به خاطر نقل اين خبر :icon_gol:

خب اين يه خبر هست و مسلما با چاشني هاي رسانه اي قاطي شده. ريچارد داوكينز توي صحبتاي خودشم قبلا چنين مسئله‌اي رو عنوان كرده بود. اينكه ما راجع به يه نفر تو ذهنمون يه چيزي ساختيم دليل نميشه كه وقتي رفتار ديگه‌اي ازش ببينيم متعجب شيم.خب يه ذره هم احتمال بديم ذهنيت ما درست نبوده!

به هر حال من ريچارد داوكينز رو به عنوان انسان خيلي محترمي ميشناسم كه حداقل براي دونستنش تلاش ميكنه و از بيان نادانسته‌هاش ابايي نداره.

چيزي كه خيلي از ماها با اينكه شايد نسبت به ايشون از نظر علمي و اجتماعي در سطوح پايين تري باشيم، اصلا بهش توجه نميكنيم.

كتاباشونم خيلي جالبن و به نظرم ازون دسته كتابايي هستن كه بايد بدون پيش زمينه‌ي ذهني خوند. حالا با هر اعتقادي كه آدم داره...

هميشه بايد اين رو در نظر گرفت كه خيلي مسائل نسبي هستن و مطلق در نظر گرفتن يه اعتقاد يا دانش، ميتونه بزرگترين اشتباه ما باشه براي اينكه در جهل مركب ابدالدهر بمانيم :hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه

بازم کاسه داغ تر از آش

داوکینز تا جایی که من عقایدشو دنبال کردم هیچوقت نگفته نبود خدا قابل اثبات است

اتفاقا همین چن وقت پیش یه سخنرانی از ایشون دیدم که توش بارها از کلمه agnostic استفاده می کرد و چنین استدلال می کرد که بهتره برای جذب منکرین خدا از این سیاست استفاده کنیم

درضمن اون شخصی که خبر رو اورده بقیه حرفای داوکینز رو بیان نکرده

ایشون گفتن اگه یه کسی که به خدا اعتقاد نداره نمره بین 0 تا 7 بدیم طوری که 0 برای مومنین و 7 برای اتئیست ها من نمره 6.9رو برمیدارم

اگه اصل مطلب رو پیدا کنم میزارم

• Like 10
لینک به دیدگاه

مگه قبلا برعکس اینو میگفت؟:ws3:

من از وقتی باهاش آشنا شدم میدونستم نظرش اینه

حرف اصلیش اینه که کسی که میاد میگه چیزی وجود داره باید ثابت کنه حرفش رو

نه که بقیه تلاش کنند که ثابت کنند نیست.

مثال قوری فضایی هم تو کتابش هست درباره همینه:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...