masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ DELL Drivers Update Utility 2.7 اگر لپ تاپ دل دارید و مثل من تنبلیتون میاد برین سایتش ، شماره سریال بزنید و اپ دیت ها رو ببینید اونم با مرورگر IE :icon_pf (34):. توصیه میکنم این برنامه رو دانلود کنید . توانایی ها : بررسی درایور ها و اعلام به روز نبودن امکان دانلود از طریق برنامه . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ البته اگه مستقیم برید از خود سایت دانلود کنید خیلی بهتره.چون اکثر این برنامه ها با مشکل مواجه هستن موقع دانلود یا ورژن درایور رو اشتباه میخونن یا ... پس تنبلی رو بذارید کنار و برید از سایت مستقیم خودتون دانلود کنید 2 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ من شماره سریالشو می خوام:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ من شماره سریالشو می خوام:62izy85: کرک داره دوست عزیز . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده