mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اینجانب ممل یخچال گرا از جبهه مستقل یخچال گرایان ایران رسما کاندیداتوری خودرا اعلام میدارم باشد که در زیر پرچم بنده رستگارشوید اگه به بنده رای دهید از بانکها اختلاسسسسسسسسسسس کرده و پول را بین احاد غیور و با بصیرت پخش میکنم از لحاظ سیاست خارجه تمام تلاش خودرامیکنم که به کره شمالی دوم تبدیل شویم و واحد پول خود را با کشور دوست و برادر کره شمالی یکسان کرده و بدون اخذ ویزا و روادید به وطن دوم (کره شمالی) رفت و امد شود فعلا این برنامه هام بود اگه به دوره دوم کشیده شد که یکسری برنامه جدید رو میکنم 16 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اینجانب ممل یخچال گرا از جبهه مستقل یخچال گرایان ایران رسما کاندیداتوری خودرا اعلام میدارم باشد که در زیر پرچم بنده رستگارشویداگه به بنده رای دهید از بانکها اختلاسسسسسسسسسسس کرده و پول را بین احاد غیور و با بصیرت پخش میکنم از لحاظ سیاست خارجه تمام تلاش خودرامیکنم که به کره شمالی دوم تبدیل شویم و واحد پول خود را با کشور دوست و برادر کره شمالی یکسان کرده و بدون اخذ ویزا و روادید به وطن دوم (کره شمالی) رفت و امد شود فعلا این برنامه هام بود اگه به دوره دوم کشیده شد که یکسری برنامه جدید رو میکنم لااقل آواتارت رو عوض میکردی بعد ادعای ممد مداری میکردی مرد حسابی، همه میدونند آواتار تو نماد فراماسونی هست، اگه دقت کنید آواتار ایشون پلان (نمای بالا) یه مرد هست که داخل یک صفحه مانندی ایستاده و شمشیرش رو رو به جلو و خدا گرفته، مطمئنن پیر مرد آسمانی بدوته تردید شما رو رد صلاحیت میکنه، همین مونده اسرائیلی های آمریکاییه فتنه گره انحرافی نماینده سنای انجمن بشن :icon_razz: 13 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اینجانب بسم الله رحمن رحیم کاندیدای اولین دوره ی انتخابات مجلس سنای انجمن میشوم ! 6 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ببقشید ببقشید یه سوال داشتم از شورای محترم نگهبان ائتلاف هم میشه تشکیل داد در حمایت از کاندیداها دیگه؟ 8 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ لااقل آواتارت رو عوض میکردی بعد ادعای ممد مداری میکردی مرد حسابی، همه میدونند آواتار تو نماد فراماسونی هست، اگه دقت کنید آواتار ایشون پلان (نمای بالا) یه مرد هست که داخل یک صفحه مانندی ایستاده و شمشیرش رو رو به جلو و خدا گرفته، مطمئنن پیر مرد آسمانی بدوته تردید شما رو رد صلاحیت میکنه، همین مونده اسرائیلی های آمریکاییه فتنه گره انحرافی نماینده سنای انجمن بشن :icon_razz: این همه جریان انحرافی و غیر خودی هست حالا ماهم بیاییم وسط چی میشههههههههههه خووووو؟؟؟؟؟؟؟ جبهه مستقل تشکیل دادماااااااااااااااا حسودددددددددددددددد کلی برنامه واسه بد بخت ببخشید خوشبخت کردن احاد همیشه درصحنه دارم و میخوام تو دهنی محکمی به دوژژژژژژژژمن بزنم توهم بیا تو جبهه من ائتلاف میکنیمممممممممممممم:w73: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من علیه حجت الاسلام اسی سند دارم مستند، آقای اسی اون خانم رو که یادتون هست؟ اگه متوجه باشید کدوم رو میگم، به موقع افشا میکنم کدومشون دقیقا؟ شما وابسته به مافیای قدرتی مرد حسابی، من الان پرونده یک نفر روی میزم هست،میخواستم دربارش باهاتون صحبت کنم. بگم؛بگم،بگم؟ ببینید ملت شریف ایران اینها سعی میکنن بگن من دروغ میگم . من مشروعیتم رو اول از مولایم و سپس شما مردم میگیرم. با رای قاطعتون به من با آرمان های بلند سرورانم تجدید میثاق کنید. 19 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ لااقل آواتارت رو عوض میکردی بعد ادعای ممد مداری میکردی مرد حسابی، همه میدونند آواتار تو نماد فراماسونی هست، اگه دقت کنید آواتار ایشون پلان (نمای بالا) یه مرد هست که داخل یک صفحه مانندی ایستاده و شمشیرش رو رو به جلو و خدا گرفته، مطمئنن پیر مرد آسمانی بدوته تردید شما رو رد صلاحیت میکنه، همین مونده اسرائیلی های آمریکاییه فتنه گره انحرافی نماینده سنای انجمن بشن :icon_razz: حامد جان شما خودت رو کثیف نکن بنده و برادران اطلاعات حواسمون هست بعد از اینکه رد صلاحیتش کردیم میبریمش بازجویی ببینیم از کی داره خط میگیره این آقا سر تا پا فتنست :icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ این همه جریان انحرافی و غیر خودی هست حالا ماهم بیاییم وسط چی میشههههههههههه خووووو؟؟؟؟؟؟؟جبهه مستقل تشکیل دادماااااااااااااااا حسودددددددددددددددد کلی برنامه واسه بد بخت ببخشید خوشبخت کردن احاد همیشه درصحنه دارم و میخوام تو دهنی محکمی به دوژژژژژژژژمن بزنم توهم بیا تو جبهه من ائتلاف میکنیمممممممممممممم:w73: آقا یک بار بسیاز زیبا گفتند، زیر این دستکش مخملین مشتیست فولادی، مردم هشیار باشید، اینها همه اصل ممد رو هدف قرار دادند 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ببقشید ببقشیدیه سوال داشتم از شورای محترم نگهبان ائتلاف هم میشه تشکیل داد در حمایت از کاندیداها دیگه؟ بله عزیزم میشه اما در زمان تعیین شده هر گونه تبلیغی قبل از زمان مقرر جرم حساب میشه 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ کدومشون دقیقا؟ شما وابسته به مافیای قدرتی مرد حسابی، من الان پرونده یک نفر روی میزم هست،میخواستم دربارش باهاتون صحبت کنم. بگم؛بگم،بگم؟ ببینید ملت شریف ایران اینها سعی میکنن بگن من دروغ میگم . من مشروعیتم رو اول از مولایم و سپس شما مردم میگیرم. با رای قاطعتون به من با آرمان های بلند سرورانم تجدید میثاق کنید. آقای اسی من شما رو دوست دارم، ولی این رفتار ها درست نیست، شما چند روز قبل درون یک مینی بوس با یک خانمی به اسم حمید صفدر چه کار میکردید؟ همه چیز رو نمیشه در رسانه گفت، من شما رو دوست دارم آقای اسی شما بنده رو متهم کردید به ارتباط با مافیای قدرت، یک شخصی دلش خواسته و تشخیص داده از من حمایت کنه، که اتفاقا پولدار هم هست، من بگم نه از من حمایت نکن؟ 12 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ کدومشون دقیقا؟ شما وابسته به مافیای قدرتی مرد حسابی، من الان پرونده یک نفر روی میزم هست،میخواستم دربارش باهاتون صحبت کنم. بگم؛بگم،بگم؟ ببینید ملت شریف ایران اینها سعی میکنن بگن من دروغ میگم . من مشروعیتم رو اول از مولایم و سپس شما مردم میگیرم. با رای قاطعتون به من با آرمان های بلند سرورانم تجدید میثاق کنید. شیخ از شما بعیده با این جوونا بحث کنید از علما و روحانیون عزیز میخوام که این بحث ها و تهمت ها رو تمام کنند صلاحیت و عدم صلاحیت کاندیدا ها امر مهمیست ما خودمون فرمول داریم واسه اینکار ما همه ی افراد و گرو ههای ددمنددمشن دددمنش رو میشناسیم 9 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ احیای حق خورده شده ی زن ها به دست عناصر ذکور توسط کتایون... :hapydancsmil: منم در جبهه ی حامیان کتایون سنگر میگیرم 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ احیای حق خورده شده ی زن ها به دست عناصر ذکور توسط کتایون... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی دیدید دشمن از یک حرکت شما خرسند میشود، یا از شما حمایت میکند، باید بدانید مسیر را اشتباه رفته اید (ممد ع ) 7 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ با اجازه عزیزان (الله اکبر) سلام(الله اکبر) (اینارو امروز از یجا که این کاندیداهای محترم تشریف داشتن یاد گرفتم ... کلاً جای اهداف بگین فقط الله اکبر حل میشه . خوب الان به من بگین چی به خودمون میرسه تا منم کاندید شم(فک و فامیلمان هم اصلاً در خارج از ولایت نیستند و هیچ گونه ملحد و ... هم نداریم) 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ مجلس سنا اصلش يك حرف مزخرفي است، هميشه بوده. امام خمینی (ره) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من توی دهن این مجلس شما میزنم، مجلسی که در آن نامی از ارزش های ما نباشد به درد نمیخورد. :zadan: 14 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ وقتی دیدید دشمن از یک حرکت شما خرسند میشود، یا از شما حمایت میکند، باید بدانید مسیر را اشتباه رفته اید (ممد ع ) حامد جان شما میخوای از انتخابات کناره گیری کن و به جمع ما بپیوند درخواست ها زیاده و بررسیشون کار طاقت فرساییه خیلی خوبه که شما تمام بیانات رهبر انجمن رو از برید احسنت 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ مجلس سنا اصلش يك حرف مزخرفي است، هميشه بوده. امام خمینی (ره) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من توی دهن این مجلس شما میزنم، مجلسی که در آن نامی از ارزش های ما نباشد به درد نمیخورد. :zadan: عزیزم ما کاری به اون مجلس نداریم ما مجلس سنای خودمون رو داریم ما با این مجلس سنا تو دهن اون مجلس ... میزنیم ما مجلس سنا تعییییییین میکنیم 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ وقتی دیدید دشمن از یک حرکت شما خرسند میشود، یا از شما حمایت میکند، باید بدانید مسیر را اشتباه رفته اید (ممد ع ) الان من از این حرکتت بسیار خرسند شدم ، شدیدا هم حمایتت میکنم :gnugghender: باشد که دوپای دیگر نیز قرض گرفته ، تغییر مسیر دهید 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ حامد جان شما میخوای از انتخابات کناره گیری کن و به جمع ما بپیوند درخواست ها زیاده و بررسیشون کار طاقت فرساییه خیلی خوبه که شما تمام بیانات رهبر انجمن رو از برید احسنت چیز مهمی نیست ولی درآمد اونجا بیشتره یا نماینده مجلس؟ ولی میدونم پیرمرد آسمانی پیشنهاد بد به من نمیدند، چشم بسته قبول 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده