رفتن به مطلب

چرا باید حتما دعوتتون کنیم تا بیاین؟؟

ارسال های توصیه شده

سلام

اول یه چیزی بگم که این تاپیک به هییییییییییییییییییچ عنوان قصد بر بی احترامی یا حتی کوچکترین درشتی نسبت به هییییییییییییییچ کسی نیست و صحبت با همه ی دوستانه...

یه مسئله ای که چند وقتی هست ذهن من رو مشغول کرده اینه که :ws52:دوست نواندیشانی:

چرا حتما باید دعوتتون کنیم تا بیاین تو یه تاپیک و نظر بدین؟:w000:؟؟

حالا گر چه میدونم و میدونیم که با این حال هم خیلیا که حتی دعوت میشن بازم نمیان...:sigh:

قبول دارم که بعضی از تاپیک ها (گفتم به هییییییییییییییییچ کس بر نخوره هااا!) موضوع جالبی ندارن

و اینم قبول دارم که بعضی ها دعوت بی ربط میفرستن که اون صحبتش جای خودش

ولی

مگه این نواندیشان جز رد و بدل اطلاعات برای دوستان هست؟؟؟:ws52:

:icon_gol: علی جان

قبلا ها که سرعت سایت بالا بود میشد خیلی تاپیک ها یا همه انهایی در طول یکی دو روز که نبودی استارت شده را و حتی همه پست های یکی دو روز گذشته بخونی و غیر از ان جواب نامه های پروفایل رو بدی و عکس دانلود کنی و خیلی کار های دیگه ... الان با این سرعت افتضاحی که سایت دچارش شده تقریبا کاری نمیشه کرد

من معمولا خیلی جا های سایت سر میزدم و الان هم اگه وقت کنم سر میزنم . برام هم نوع تاپیک فرقی نمیکنه مگه کلا دررشته ای باشه که هیچ باهاش کاری ندارم که اونم مطلق نیست . این هم به معنی بد بودن انها نیست وقتی نمیماند که همه تاپیکها بازدید بشه و احیانا پستی هم در همه ی اونا درج بشه ...

الان هم همه دعوتی ها را که خیلی کم هست میبینم ولی خیلی از اونا را حتی اگه دعوت هم نمیشدم میدیدم همانطور که الان دارم همینکار رو میکنم معدودی از تاپیک ها بستگی به تالار و استارتر و نوع همکاری کاربرا با هم دیگه و خلاصه خیلی فاکتور ها دخیله .

ولی همانطور که گفتم در فصل های فعال که کاربران زیادی هستند و بر فرض سرعت داشتن سایت انقدر تاپیک زده میشه که خیلی سخته همه حتی بازدید هم بشن تا چه برسه به اینکه نظری هم در انها نوشته بشه ....

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...