Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ سلام اول یه چیزی بگم که این تاپیک به هییییییییییییییییییچ عنوان قصد بر بی احترامی یا حتی کوچکترین درشتی نسبت به هییییییییییییییچ کسی نیست و صحبت با همه ی دوستانه... یه مسئله ای که چند وقتی هست ذهن من رو مشغول کرده اینه که دوست نواندیشانی: چرا حتما باید دعوتتون کنیم تا بیاین تو یه تاپیک و نظر بدین؟؟؟ حالا گر چه میدونم و میدونیم که با این حال هم خیلیا که حتی دعوت میشن بازم نمیان... قبول دارم که بعضی از تاپیک ها (گفتم به هییییییییییییییییچ کس بر نخوره هااا!) موضوع جالبی ندارن و اینم قبول دارم که بعضی ها دعوت بی ربط میفرستن که اون صحبتش جای خودش ولی مگه این نواندیشان جز رد و بدل اطلاعات برای دوستان هست؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ علی جان انتقاد شما وارد نیست چرا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ موضوع جالب به نظر من موضوعی هست که بتونه یا به من چیزی یاد بده یا سبب فراموش کردن ناراحتی ها و بدبختی ها بشه. من از وقتی انجمن با ممنوعیت بحث های مذهبی و سیاســی مواجه شده واقعا حرفی برای گفتن ندارم. چون ریشه همه چیز رو در این دو میدونم،کسیکه هنوز جهان بینی زندگی اش بر مبنای هزاران سال پیشه و هرچی بهش میگی فکر میکنه یا شیطانی یا نماینده شیطان، نمیشه نشست سر چیزهای دیگه باهاش بحث کرد. 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ متاسفانه عادت کردیم به اینجا و این عادت حیلی چیزا را ازمون گرفته از جمله کنجکاوی میل به متفاوت فکر کردن دنبال حقیقت نرفتن دلزدگی و نهایتن سکوت و گوشه گیری ..در نتیجه دوستان برای اینکه ما رو از این سکوت بیرون بکشن به فکر دعوت کردن می افتن ... نیاز به نگاه نو نیاز به امروزی اندیشدن نیاز به عملی فکر کردن و نیاز به دقت بیشتری در نوع ارتباطاتمون حس میشه و اگر به این نیاز اهمیت ندیم روابط و جو اینجا از این هم که هست خراب تر میشه و سرد تر میشه 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من که به لطف محبت و بیتوجهی دوستان در راستای دعوتهای بیمعنی، کلا دعوت رو غیرفعال کردم و اصلا دیگه نمیبینم کی چی دعوت کرده! دیگه فقط هر تاپیکی که عنوانش برام جالب باشه یا به هر طریق جذبم کنه واردش میشم ولی خب نظر ندادن دلایل زیادی داره : شاید بحث خیلی تکراریه و صحبتها بارها و بارها گفته شده و نظر دادن تکرار مکرراته و خسته کننده است شاید من نوعی که میبینم علمشو ندارم بخوام نظری بدم برای همین فقط خواننده باقی میمونم شاید بحثها سطح پایینه و بیشتر شوخی و اسپمه که ارزش پست جدی دادن نداره چون گم میشه! شاید جنبه ی مورد نظر رو در بحث و ادمای توی بحث نمیبینی و ترجیح میدی سکوت کنی و خیلی دلایل شخصی و غیر شخصی دیگه ولی خب اینم نمیشه نادیده گرفت که بنظر میاد از وقتی سیستم دعوت اومده دیگه بیشتر زمان کابرا، برای تاپیکهای دعوت شده صرف میشه و تاپیکهایی که بدون دعوت موندن مشمول کمی وقت یا خستگی و بیحوصلگی میشن و یا به چشم نمیان. 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من که به لطف محبت و بیتوجهی دوستان در راستای دعوتهای بیمعنی، کلا دعوت رو غیرفعال کردم و اصلا دیگه نمیبینم کی چی دعوت کرده!دیگه فقط هر تاپیکی که عنوانش برام جالب باشه یا به هر طریق جذبم کنه واردش میشم ولی خب نظر ندادن دلایل زیادی داره : شاید بحث خیلی تکراریه و صحبتها بارها و بارها گفته شده و نظر دادن تکرار مکرراته و خسته کننده است شاید من نوعی که میبینم علمشو ندارم بخوام نظری بدم برای همین فقط خواننده باقی میمونم شاید بحثها سطح پایینه و بیشتر شوخی و اسپمه که ارزش پست جدی دادن نداره چون گم میشه! شاید جنبه ی مورد نظر رو در بحث و ادمای توی بحث نمیبینی و ترجیح میدی سکوت کنی و خیلی دلایل شخصی و غیر شخصی دیگه ولی خب اینم نمیشه نادیده گرفت که بنظر میاد از وقتی سیستم دعوت اومده دیگه بیشتر زمان کابرا، برای تاپیکهای دعوت شده صرف میشه و تاپیکهایی که بدون دعوت موندن مشمول کمی وقت یا خستگی و بیحوصلگی میشن و یا به چشم نمیان. گاهی وقتا هم مشکل از ناهمواری راه نیست شاید بهتر باشه کفش بهتری بپوشیم شما که اعتقاد به تکراری بودن دارید سعی کردی جرف جدید و غیر تکراری بزنید بله کم کم هر چه جلو تر میریم نه تنها اینجا کل زندگی هم تکراری میشه یه نگاه به گذشته بکن به اون وقتایی که بچه بودیم و همه چیز برامون جدید و تعجب برانگیز بود همه چی جدید جلوه میکرد حتی بازی ها تکراری زنگ ورزش ولی ..... همین گفتن اینکه بحث های اینجا تکراری شده خودش تکراری هست و تا حالا نظر خیلی از بچه های دیگه بوده در ضمن بستن و محدود کردن هیج وقت هنر نیست ما نیاز به گردش اطلاعت و اگاهی از نظر افراد دیگه داریم حتی اگه مخالف مون باشند 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ گاهی وقتا هم مشکل از ناهمواری راه نیست شاید بهتر باشه کفش بهتری بپوشم شما که اعتقاد به تکراری بودن دارید سعی کردی جرف جدید و غیر تکراری بزنید بله کم کم هر چه جلو تر میریم نه تنها اینجا کل زندگی هم تکراری میشه یه نگاه به گذشته بکن به اون وقتایی که بچه بودیم و همه چیز برام جدید و تعجب برانگیز بود همه چی جدید جلو میکرد حتی بازی ها تکراری زنگ ورزش ولی ..... همین گفتن اینکه بحث های اینجا تکراری شده خودش تکراری هست و تا حالا نظر خیلی از بچه های دیگه بوده نفهمیدم این الان تناقضی با حرفای من داشت؟ 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ نفهمیدم این الان تناقضی با حرفای من داشت؟ اول اینکه میگی دعوت را غیر فعال کردم این کار اساسا اشتباس چون یه نوع محدود کردن ازاد اطلاعات محصوب میشه دوما با قضیه تکراری بودن هم تا حدودی مخالفم این نوع نگاه ماست که تغییر نکرده و گرنه جهان و تمام موضوعات اون دائما در حال تغییر و تکاملند مثلا وقتی یه تاپیک زده میشه در مورد دین من مخالف دین یا موافق اون همون نظری را دارم که پارسال در مورد دین داشتم با کم و بیشی تفاوت درننتیجه فکر میکنیم ." موضوع تکراری شده؟ "نخیـــــــــــــــر این تنبلی این عادت به سکون ماست که موضوعات را تکراری میکنه و گرنه همیشه و هرزمان نیروی نواندیشی در وجود ما هست باید اون را بیدار کنیم سوما دارم میگم هر چه از عمر ما میگزره کل زندگی برامون بدیهی میشه و این تالار اگه بدیهی و تکراری شده مدلی از زندگی و تفکرات ما ست نباید بزاریم طراوت و شادابی فکریم از بین بره نباید کنجکاوی را در وجودمون از بین ببریم همیشه باید در قالب یه بچه کوچیک به دنیای پر از شگفتی اطرافمون با تمام ادم هاش نگاه کنیم بچه بودن خیلی مهمه 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اول اینکه میگی دعوت را غیر فعال کردم این کار اساسا اشتباس چون یه نوع محدود کردن ازاد اطلاعات محصوب میشه دوما با قضیه تکراری بودن هم تا حدودی مخالفم این نوع نگاه ماست که تغییر نکرده و گرنه جهان و تمام موضوعات اون داتما در حال تغییر و تکاملند مثلا وقتی یه تاپیک زده میشه در مورد دین من مخالف دین یا موافق اون همون نظری را دارم که پارسال در مورد دین داشتم با کم و بیشی تفاوت و تقریبا یکسان درننتیجه فکر میکتنم موضوع تکراری شده نخیـــــــــــــــر این تنبلی این عادت به سکون ماست که موضوعات را تکراری میکنه و گرنه همیشه و هرزمان نیروی نواندیشی در وجود ما هست باید اون را بیدار کنیم سوما دارم میگم هر چه از عمر ما میگزره کل زندگی برامون بدیهی میشه و این تالار اگه بدیهی و تکراری شده مدلی از زندگی و تفکرات ما ست نباید بزاریم طراوت و شادابی فکریم از بین بره نباید کنجکاوی را در وجودمون از بین ببریم همیشه باید در قالب یه بچه کوچیک به دنیای پر از شگفتی اطرافمون با تمام ادم هاش نگاه کنیم بچه بودن خیلی مهمه با اشتباه بودن اون که موافق نیستم. چون واقعا رو اعصاب بود! بعدم مگه قبلا که بحث میکردیم سیستم دعوت بود؟ تمام بحثهای قدیم بدون این سیستم بوده پس این هیچ نقشی توی کمرنگ شدن بحث ها یا محدود کردن تعامل و تبادل اطلاعات نداره! اما درباره قسمت دوم درسته حق با توئه. من نوعی خستم خودم از خیلی بحثها. از بحث با خیلیها! خیلی از بجثها هم دیگه برام جذابیت گذشته رو نداره. اگرم داشته باشه بعضا گوش شنوایی نیست و ... بنابراین ترجیح میدم سکوت کنم تا مورد حمله و برچسب زدن قرار بگیرم. به قول دوست خوبی: "همه مردم از جمله خود من و تو و ... تقریبا همه ذاتا از نظری که مخالف نظرمون باشه خوشمون نمیاد.چون نظر مخالف اونم با دلیل و برهان، مارو مجبور می کنه بریم دنبالش و بهش فکر کنیم و جواب منطقی و با دلیل پیدا کنیم و ارائه بدیم و تو کشور ما و با توجه به فرهنگی که اکثر ماها تو جامعه باهاش رشد کردیم از فکر کردن بیزاریم و دوست داریم همیشه حرفی که به ذهنمون میاد درست باشه و کسی ازمون واسه حرفمون دلیل نخواد یا اگه میخواد با همون دلایل سریع قانع بشه!!" تو جامعه ای که همه گوشهارو بستن و فقط دهان رو باز گذاشتن، و فقط دوست دارن تایید بشن حرف تازه زدن بیمعنیه! 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ با اشتباه بودن اون که موافق نیستم. چون واقعا رو اعصاب بود! بعدم مگه قبلا که بحث میکردیم سیستم دعوت بود؟ تمام بحثهای قدیم بدون این سیستم بوده پس این هیچ نقشی توی کمرنگ شدن بحث ها یا محدود کردن تعامل و تبادل اطلاعات نداره! اما درباره قسمت دوم درسته حق با توئه. من نوعی خستم خودم از خیلی بحثها. از بحث با خیلیها! خیلی از بجثها هم دیگه برام جذابیت گذشته رو نداره. اگرم داشته باشه بعضا گوش شنوایی نیست و ... بنابراین ترجیح میدم سکوت کنم تا مورد حمله و برچسب زدن قرار بگیرم. به قول دوست خوبی: "همه مردم از جمله خود من و تو و ... تقریبا همه ذاتا از نظری که مخالف نظرمون باشه خوشمون نمیاد.چون نظر مخالف اونم با دلیل و برهان، مارو مجبور می کنه بریم دنبالش و بهش فکر کنیم و جواب منطقی و با دلیل پیدا کنیم و ارائه بدیم و تو کشور ما و با توجه به فرهنگی که اکثر ماها تو جامعه باهاش رشد کردیم از فکر کردن بیزاریم و دوست داریم همیشه حرفی که به ذهنمون میاد درست باشه و کسی ازمون واسه حرفمون دلیل نخواد یا اگه میخواد با همون دلایل سریع قانع بشه!!" تو جامعه ای که همه گوشهارو بستن و فقط دهان رو باز گذاشتن، و فقط دوست دارن تایید بشن حرف تازه زدن بیمعنیه! شخصا به این نتیجه رسیدم که سرعت نت ارتباط مستقیم با سن امید به زندگی داره امید به زندگیم خیلی پایینه با کلیت حرفات مخالفم چون پشت همه جملاتی که گفتی نوعی یاس و استیصال هست وقتی حرفا از جامعه میزنی خواهشم اینه در متن وسیع تری به این مفهوم نگاه کنی نگاه به زمان جال و جایگاه و مکانی که اکنون در اون قرار گرفتی فقط بازتاب اجساسات شخصیت هست وقتی میتونی قوی فکر کنی که از نیروی اندیشه دیگران هم استفاده کنی نباید فراموش کنی که در مورد یک موضوع تنها فقط تو فکر کرده ای پیش از تو و همزمان با تو هم کسانی بودن که همین دغدغهای تو را داشتن پس باید از نتایج اونها هم استفاده بشه ... فکر میکنی جامعه از زمانی که اجداد ما با چوب چماق دنبال شکار بودن تا همین الان کم مشکلات داشته اگر قرار بود پدران و مادران ما بشنینند و بر طبل تکراری بودن زندگی و بسته بودن گوشها و باز بودن دهان ها بزنند الان وضعیت زندگی ما اینحوری بود نه دوست من کسی نمی خواد تایید بشه فقط شما سعی کن در مقام قصاوت نشینی و خط بطلان بر هویت و شخصیت کسی نزنی این خودش بزرگترین کمک و تاییدی که میتونی بکنی باز م همون حرف اولم " اگر راه تا همواره و نمیتونیم هموارش کنیم بهتره کفش مناسبت تری گیر بیارم " 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ شخصا به این نتیجه رسیدم که سرعت نت ارتباط مستقیم با سن امید به زندگی داره امید به زندگیم خیلی پایینه با کلیت حرفات مخالفم چون پشت همه جملاتی که گفتی نوعی یاس و استیصال هست وقتی حرفا از جامعه میزنی خواهشم اینه در متن وسیع تری به این مفهوم نگاه کنی نگاه به زمان جال و جایگاه و مکانی که اکنون در اون قرار گرفتی فقط بازتاب اجساسات شخصیت هست وقتی میتونی قوی فکر کنی که از نیروی اندیشه دیگران هم استفاده کنی نباید فراموش کنی که در مورد یک موضوع تنها فقط تو فکر کرده ای پیش از تو و همزمان با تو هم کسانی بودن که همین دغدغهای تو را داشتن پس باید از نتایج اونها هم استفاده بشه ... فکر میکنی جامعه از زمانی که اجداد ما با چوب چماق دنبال شکار بودن تا همین الان کم مشکلات داشته اگر قرار بود پدران و مادران ما بشنینند و بر طبل تکراری بودن زندگی و بسته بودن گوشها و باز بودن دهان ها بزنند الان وضعیت زندگی ما اینحوری بود نه دوست من کسی نمی خواد تایید بشه فقط شما سعی کن در مقام قصاوت نشینی و خط بطلان بر هویت و شخصیت کسی نزنی این خودش بزرگترین کمک و تاییدی که میتونی بکنی باز م همون حرف اولم " اگر راه تا همواره و نمیتونیم هموارش کنیم بهتره کفش مناسبت تری گیر بیارم " این تاپیک درباره حال صحبت شده بود غیر اینه؟ منم من باب حال و روز امروز سایت اینو گفتم و میگم شاید اگه بعدا اوضاع تغییر کنه منم واکنش دیگه ای نشون بدم درسته پیش از من بودن بعد من هم خواهند بود. ما حرفامون رو زدیم دیگه انرژی ای نمونده! راه رو باز میذاریم برای جوونترها :-" من در مقام قضاوت شخصیت کسی ننشستم. برعکس برای اینکه از این قضاوت شدنها و انگ ها دور بشم سکوت پیشه کردم. 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ این تاپیک درباره حال صحبت شده بود غیر اینه؟ منم من باب حال و روز امروز سایت اینو گفتم و میگم شاید اگه بعدا اوضاع تغییر کنه منم واکنش دیگه ای نشون بدم درسته پیش از من بودن بعد من هم خواهند بود. ما حرفامون رو زدیم دیگه انرژی ای نمونده! راه رو باز میذاریم برای جوونترها :-" من در مقام قضاوت شخصیت کسی ننشستم. برعکس برای اینکه از این قضاوت شدنها و انگ ها دور بشم سکوت پیشه کردم. منم این راه را باز میزارم برای تو و هرکس دیگه که انرژیش را داره چه پیر چه حوان چون به تاثیر و معجزه حرف زدن باور دارم نه به زور نه به باطوم ، نه به سکوت ، نه به انزوا طلبی و در پیله تکرار روزمرگی فرو رفتن نه به جنگ و قهر و بد بینی ....البته اگه ""حرفی باشه ""با کمال میل میشنوم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ شخصا به این نتیجه رسیدم که سرعت نت ارتباط مستقیم با سن امید به زندگی داره امید به زندگیم خیلی پایینه با کلیت حرفات مخالفم چون پشت همه جملاتی که گفتی نوعی یاس و استیصال هست وقتی حرفا از جامعه میزنی خواهشم اینه در متن وسیع تری به این مفهوم نگاه کنی نگاه به زمان جال و جایگاه و مکانی که اکنون در اون قرار گرفتی فقط بازتاب اجساسات شخصیت هست وقتی میتونی قوی فکر کنی که از نیروی اندیشه دیگران هم استفاده کنی نباید فراموش کنی که در مورد یک موضوع تنها فقط تو فکر کرده ای پیش از تو و همزمان با تو هم کسانی بودن که همین دغدغهای تو را داشتن پس باید از نتایج اونها هم استفاده بشه ... فکر میکنی جامعه از زمانی که اجداد ما با چوب چماق دنبال شکار بودن تا همین الان کم مشکلات داشته اگر قرار بود پدران و مادران ما بشنینند و بر طبل تکراری بودن زندگی و بسته بودن گوشها و باز بودن دهان ها بزنند الان وضعیت زندگی ما اینحوری بود نه دوست من کسی نمی خواد تایید بشه فقط شما سعی کن در مقام قصاوت نشینی و خط بطلان بر هویت و شخصیت کسی نزنی این خودش بزرگترین کمک و تاییدی که میتونی بکنی باز م همون حرف اولم " اگر راه تا همواره و نمیتونیم هموارش کنیم بهتره کفش مناسبت تری گیر بیارم " میدونی ارش...جامعه مون به شدت به سمت تکروی و فردگرایی بیشتری پیش میره....نمیتونیم به همدیگه کمک کنیم..اگه قبلا یاد نگرفته بودیم راهشو الان دیگه بی انگیزگی و خستگی زودتر از موعد هم سراغمون اومده از بحث فراری هستیم...از اعتماد از دروغ...از خودبرتر بینی ها ...از کج فکری ها...همه اینا تو همین فضا هم هستاااا از همه چی پیش پیش میترسیم و چیز جدیدی رو امتحان نمیکنیم کم کم به جایی میرسیم که نمیتونیم باور کنیم به قول تو راه جدید ، روش جدیدی هم میتونه باشه... 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ میدونی ارش...جامعه مون به شدت به سمت تکروی و فردگرایی بیشتری پیش میره....نمیتونیم به همدیگه کمک کنیم..اگه قبلا یاد نگرفته بودیم راهشو الان دیگه بی انگیزگی و خستگی زودتر از موعد هم سراغمون اومده از بحث فراری هستیم...از اعتماد از دروغ...از خودبرتر بینی ها ...از کج فکری ها...همه اینا تو همین فضا هم هستاااا از همه چی پیش پیش میترسیم و چیز جدیدی رو امتحان نمیکنیم کم کم به جایی میرسیم که نمیتونیم باور کنیم به قول تو راه جدید ، روش جدیدی هم میتونه باشه... بله حق با تو ه ولی گاهی وقتا لازم به خودمون بگیم چرا ما هم باید قربانی شرایط این دوره باشیم چرا دنبال یه سنگر یه پناگاه نباشیم این طوفان ویرانگر شاید حالا حالاها دست از سر مملکت و فرهنگ و دوران ما برنداره ایا نباید دنبال یه فضای امن بود به نظرم ما می تونیم با سالم سازی فکر و روانمون با مطالعه بیشتر با نگاه به گذشته و تاریخ پرفراز نشیب اجدادمون با بدست اوردن یه جهان بینی روشن تر این فضای به نسبه سالم و مطمعن را بسازیم همیشه انسان های بزرگ کسانی بودن که بهتر ملزومات زمانه خودشون را درک کردن و فهمیدن و به دنیالش بودن ما باید دنبال مسایلی باشیم که لازمه زمانه ماست به نظر تو سکوت لازمه است منظورم این نیست که بریم تو کوچه خیابون داد بزنیم باید درونمون ساکت نباشه باید به خودمون برگردیم و نزاریم خودمون تنها و گوشه گیر در اتزوا و سکوت بشینه و گرنه یه عمر به هدف زندگی میکنیم حتی اگه دکتر و استاد دانشگاه هم باشیم 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ بله حق با تو ه ولی گاهی وقتا لازم به خودمون بگیم چرا ما هم باید قربانی شرایط این دوره باشیم چرا دنبال یه سنگر یه پناگاه نباشیم این طوفان ویرانگر شاید حالا حالاها دست از سر مملکت و فرهنگ و دوران ما برنداره ایا نباید دنبال یه فضای امن بود به نظرم ما می تونیم با سالم سازی فکر و روانمون با مطالعه بیشتر با نگاه به گذشته و تاریخ پرفراز نشیب اجدادمون با بدست اوردن یه جهان بینی روشن تر این فضای به نسبه سالم و مطمعن را بسازیم همیشه انسان های بزرگ کسانی بودن که بهتر ملزومات زمانه خودشون را درک کردن و فهمیدن و به دنیالش بودن ما باید دنبال مسایلی باشیم که لازمه زمانه ماست به نظر تو سکوت لازمه است منظورم این نیست که بریم تو کوچه خیابون داد بزنیم باید درونمون ساکت نباشه باید به خودمون برگردیم و نزاریم خودمون تنها و گوشه گیر در اتزوا و سکوت بشینه و گرنه یه عمر به هدف زندگی میکنیم حتی اگه دکتر و استاد دانشگاه هم باشیم کلا حرفت رو خیلی قبول دارم ولی خب در عمل یکم متفاوت میشه...جنبه ها خیلی کمه..خیلی..امیدوارم حداقل برای برداشتن قدم اول که سختترینه همت به خرج بدیم.... 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ خوب دوست عزیز خیلی از تاپیکها رو ادم خبر دار نمیشه که هست 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ خوب دوست عزیز خیلی از تاپیکها رو ادم خبر دار نمیشه که هست تو بعضی موارد حرفتون درسته ولی تو خیلی از موارد خیر! 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من الان حدود 5 6 ساله دارم هر روز فروم گردی میکنم افقدر موضوعات برام تکرار شده که دیگه حال و حوصله نوشتن و نظر دادن رو ندارم تو خیلی جا ها قبلا خودم کلی تاپیک سیاسی و مورد دار میزدم ولی الان که نمیشه تو این دو موضوع فعالیت کرد بقیه مسایل خیلی برام تکراری شده اکثر میخونم ولی نظر نمیدم و فقط تشکر میکنم 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من الان حدود 5 6 ساله دارم هر روز فروم گردی میکنم افقدر موضوعات برام تکرار شده که دیگه حال و حوصله نوشتن و نظر دادن رو ندارم تو خیلی جا ها قبلا خودم کلی تاپیک سیاسی و مورد دار میزدم ولی الان که نمیشه تو این دو موضوع فعالیت کرد بقیه مسایل خیلی برام تکراری شده اکثر میخونم ولی نظر نمیدم و فقط تشکر میکنم بله... درسته... شما که دیگه از پیشکسوتای انجمن هستید کسی ازتون توقعی نداره ولی اونایی که نیستن؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده