رفتن به مطلب

روز مهندس گرامی باد

ارسال های توصیه شده

drvg62lzyf1vekiomy42.jpg

برای مهندسین بن بستی وجود ندارد. آنان یا راهی خواهند یافت٬ یا راهی خواهند ساخت...

53.gif5 اسفند، روز مهندس بر تمامی مهندسان ایرانی مبارک باد 53.gif

• Like 46
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با سلام و تشکر از اسماعیل عزیز بابت این یاداوری

من هم به نوبه ی خودم فرارسیدن روز مهندس رو به تمامی دوستان عزیز و مهندسان این کشور صمیمانه تبریک عرض میکنم .

به امید موفقیت همه ی دوستان عزیز

• Like 14
لینک به دیدگاه

مرسی اسماعیل جان اصلا یادم نبود...

منم روز مهندس رو به همه مهندسین تبریک می گم مخصوصا مهندسین تالار خودمون...

• Like 15
لینک به دیدگاه

افتخار مهندسی تنها جنبه حرفه ای آن نیست ، بلکه به جهت ایجاد نگرشی متفاوت به زندگی است .

روز مهندس گرامی باد :icon_gol:

• Like 18
لینک به دیدگاه

دیروز داشتیم با استادمون گپ میزدیم ، حرف خیلی جالبی زد ، می گفت : دکترا ( پزشکا ) سر و کارشون با یه نفره ، اگرم خطایی توی کارشون انجام بدن ، ته تهش اینه که خطاشون واسه همیشه زیرزمین خاک میشه ، بعد از یه مدت هم فراموش میشه :ws3: ولی ما مهندسا سر و کارمون با یه عالمه آدمه ، اگرم یه اشتباهی انجام بدیم تا آخر عمرمون جلوی چشممونه و هروخ از کنارش رد میشیم کلی میزنن تو سرمون ، هیچوقتم فراموش نمیشه ، میره توی تاریخ :hanghead:

.

.

منم این روز قشنگو به همـــــــــه ی مهندسا تبریک میگم :hapydancsmil::icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

دستانی که خدمت میکنند؛ مقدس تر از لبهایی هستند که عبادت میکنند

"کوروش کبیر"

روز مهندس بر همه مهندسای انجمن و ایران مبارکhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

• Like 9
لینک به دیدگاه

اسمش مهم نیست..مهم تخصصه که اکثرمون نداریم....تبریک میگم با ارزوی ارتقای سیستم اموزشی و تربیت مهندسین واقعی تو کشورمون در اینده :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اسمش مهم نیست..مهم تخصصه که اکثرمون نداریم....تبریک میگم با ارزوی ارتقای سیستم اموزشی و تربیت مهندسین واقعی تو کشورمون در اینده :icon_gol:

خانم مهندس من یه چیزایی بارمه:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دستانی که خدمت می کنند ، مقدس تر از لبهایی هستند که عبادت می کنند(کوروش کبیر)روز مهندس بر همه دوستان و زحمت کشان عرصه صنعت و علم گرامی باد.به امید فرداهایی بهتر...

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...