Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ برای مهندسین بن بستی وجود ندارد. آنان یا راهی خواهند یافت٬ یا راهی خواهند ساخت... 5 اسفند، روز مهندس بر تمامی مهندسان ایرانی مبارک باد 46 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان لطفا" دوستان خود را به این تاپیک دعوت کنید تا دست به دست بچرخه بین تالارها 18 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام و تشکر از اسماعیل عزیز بابت این یاداوری من هم به نوبه ی خودم فرارسیدن روز مهندس رو به تمامی دوستان عزیز و مهندسان این کشور صمیمانه تبریک عرض میکنم . به امید موفقیت همه ی دوستان عزیز 14 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی اسماعیل جان اصلا یادم نبود... منم روز مهندس رو به همه مهندسین تبریک می گم مخصوصا مهندسین تالار خودمون... 15 لینک به دیدگاه
S.Ansari 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ افتخار مهندسی تنها جنبه حرفه ای آن نیست ، بلکه به جهت ایجاد نگرشی متفاوت به زندگی است . روز مهندس گرامی باد 18 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ روز مهندس رو به کلیه ی مهندسین اعم از بیکار، با کار و مهندسان آینده (دانشجوها) تبریک میگم 17 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ روز مهندس بر مهندسین نواندیشان مبارک 14 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ منم این روز رو به همه مهندس های انجمنمون تبریک میگم... 14 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ دیروز داشتیم با استادمون گپ میزدیم ، حرف خیلی جالبی زد ، می گفت : دکترا ( پزشکا ) سر و کارشون با یه نفره ، اگرم خطایی توی کارشون انجام بدن ، ته تهش اینه که خطاشون واسه همیشه زیرزمین خاک میشه ، بعد از یه مدت هم فراموش میشه ولی ما مهندسا سر و کارمون با یه عالمه آدمه ، اگرم یه اشتباهی انجام بدیم تا آخر عمرمون جلوی چشممونه و هروخ از کنارش رد میشیم کلی میزنن تو سرمون ، هیچوقتم فراموش نمیشه ، میره توی تاریخ . . منم این روز قشنگو به همـــــــــه ی مهندسا تبریک میگم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ مهندسان گرامی بیکار و باکار و دانشجویان مهندسی روزتان مبارک باد... 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ دستانی که خدمت میکنند؛ مقدس تر از لبهایی هستند که عبادت میکنند "کوروش کبیر" روز مهندس بر همه مهندسای انجمن و ایران مبارک 9 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ بنای هستی بر مبنای هندسه است. روز مهندس مبارک 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اسمش مهم نیست..مهم تخصصه که اکثرمون نداریم....تبریک میگم با ارزوی ارتقای سیستم اموزشی و تربیت مهندسین واقعی تو کشورمون در اینده 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اسمش مهم نیست..مهم تخصصه که اکثرمون نداریم....تبریک میگم با ارزوی ارتقای سیستم اموزشی و تربیت مهندسین واقعی تو کشورمون در اینده خانم مهندس من یه چیزایی بارمه 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ روز بزرگداشت خواجه نصیر طوسی و روز مهندس مبارک 6 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ دستانی که خدمت می کنند ، مقدس تر از لبهایی هستند که عبادت می کنند(کوروش کبیر)روز مهندس بر همه دوستان و زحمت کشان عرصه صنعت و علم گرامی باد.به امید فرداهایی بهتر... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده