reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ جینا" 90 ساله پس از اینکه همسرش "بابی" در سن 75 سالگی به سرطان مبتلا شد، تمام کارهای او را انجام می دهد. مردی 90 ساله که از همسر 89 ساله خود مراقبت میکند "جینا" 90 ساله پس از اینکه همسرش "بابی" در سن 75 سالگی به سرطان مبتلا شد، تمام کارهای او را انجام می دهد. از شستشو و تمیز کردن و پختن غذا گرفته تا بیرون بردن همسرش برای هواخوری. این زوج عاشق دنیا را تحت تاثیر قرار داده اند. 41 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ چرامبهوت؟! زنشه دیگه.وظیفشه. 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ قابل توجه خانومهایی که مهریه رو میذارن اجرا 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ یا مهریه خانومش بالاست یا 7 تا پسر به دنیا آورده که دوسش داره 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ یا مهریه خانومش بالاست یا 7 تا پسر به دنیا آورده که دوسش داره خیلی از مردها دختر دوس دارن/ مادرم میگه وقتی خواهرم به دنیا اومد پدرم منو پرت کرد تو حیاط 6 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی از مردها دختر دوس دارن/ مادرم میگه وقتی خواهرم به دنیا اومد پدرم منو پرت کرد تو حیاط دوست عزیز من دارم درباره کل جامعه صحبت میکنم ! چیزی که زیاد توی ایران میبینم ! این به این معنی نیست که همه این طوری هستن . درسته پدرا بیشتر به دختراشون علاقه دارن تا پسرا ، دخترا هم بابایی هستن 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ دوست عزیز من دارم درباره کل جامعه صحبت میکنم ! چیزی که زیاد توی ایران میبینم ! این به این معنی نیست که همه این طوری هستن . درسته پدرا بیشتر به دختراشون علاقه دارن تا پسرا ، دخترا هم بابایی هستن ملتفت شدم دوست عزیز 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ چرامبهوت؟! زنشه دیگه.وظیفشه. وظیفه نیست....تعهد و عشقه....خدا برای هم حفظشون کنه زندگی زیبایی دارند. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها پیری خیلی بده. من دوست دارم دلم پیر باشه اما اینکه جسمم پیر بشه و محتاج دیگران بشم،خیلی سخته. بعضی وقت ها شرم رو توی چهره اون پیرمرد و پیرزنی که محتاج کمک هستند اما خجالت میکشن بگن میبینم، دلم میلرزه. 8 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها پیری خیلی بده. من دوست دارم دلم پیر باشه اما اینکه جسمم پیر بشه و محتاج دیگران بشم،خیلی سخته. بعضی وقت ها شرم رو توی چهره اون پیرمرد و پیرزنی که محتاج کمک هستند اما خجالت میکشن بگن میبینم، دلم میلرزه. این سرنوشت همه ماست و چقدر خوش شانس هستن کسایی که تا اخرین لحظه شریک زندگیشون همراهشون هست امیدوارم اون موقع اینقد آدمهای خوب و دوست داشتنی دور و برت باشن که جای شرم را عشق بگیره 8 لینک به دیدگاه
venous_20 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ مبهوت چرا....زوجین قرار نیست در شادی ها کنارهم باشند..اگر مردی اینکارو انجام نده باید مبهوت شد شاید بعضی مردان ایرانی وقتی همسرشون بیمار بشه چون از زن فقط کار منزل و مسائل نفسانی میخوان ولش کنن و دنبال زن دیگری برن ولی خارج از ایران اینطور نیست وبمردان انسانند و بین زن وشوهر در هر شرایطی محبت وجود داره مطمئنم این تیتر توسط یک مرد ایرانی انتخاب شده 3 لینک به دیدگاه
venous_20 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ یا مهریه خانومش بالاست یا 7 تا پسر به دنیا آورده که دوسش داره چه بی مزه...چرا نمیگی عاشق همسرشه فابل توجه شما اونجا نه مهریه وجود داره نه بین دختر پسر فرق میزارن چرا میخوایم افکار عقب مونده کشور خودمونو به همه دنیا تعمیم بدیم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ واقعا زیبا بود......چقدر خوبه که ما ها هم تا زمانی که پیر میشیم همینجوری عاشق و معشوق باقی بمونیم... این چیزا پیری و جوونی نمیشناسه....وقتی عشق عمیقا از ته قلب باشه...اگه جسم پیر بشه روح جوون میمونه و چقدر این مسئله زیبایی زندگی رو دو چندان میکنه 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ چه بی مزه...چرا نمیگی عاشق همسرشه فابل توجه شما اونجا نه مهریه وجود داره نه بین دختر پسر فرق میزارن چرا میخوایم افکار عقب مونده کشور خودمونو به همه دنیا تعمیم بدیم خانومی....اینجا همه نظرشونو میگم.....بحث چیز دیگه ایی هست....شما هم به دل نگیر 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ دمشون گرم خدا یکی از این عشق های احورایی هم نسیب ما بکنه 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ چه بی مزه...چرا نمیگی عاشق همسرشه فابل توجه شما اونجا نه مهریه وجود داره نه بین دختر پسر فرق میزارن چرا میخوایم افکار عقب مونده کشور خودمونو به همه دنیا تعمیم بدیم چه خشن 2 لینک به دیدگاه
venous_20 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ خانومی....اینجا همه نظرشونو میگم.....بحث چیز دیگه ایی هست....شما هم به دل نگیر بحث هرچی میخواد باشه من از هرچی ناراحت بشم میگم حتی اگر بی زبط به بحث باشه مخصوصا اگر بحث مربوط بهجماعت نسوان باشه که دیگه عمرا طاقت بیارم ایییییی نفس کشششششش 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ مبهوت چرا....زوجین قرار نیست در شادی ها کنارهم باشند..اگر مردی اینکارو انجام نده باید مبهوت شد شاید بعضی مردان ایرانی وقتی همسرشون بیمار بشه چون از زن فقط کار منزل و مسائل نفسانی میخوان ولش کنن و دنبال زن دیگری برن ولی خارج از ایران اینطور نیست وبمردان انسانند و بین زن وشوهر در هر شرایطی محبت وجود داره مطمئنم این تیتر توسط یک مرد ایرانی انتخاب شده چقدر به قانون شرع و اسلام اگاهی داری؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ بحث هرچی میخواد باشه من از هرچی ناراحت بشم میگم حتی اگر بی زبط به بحث باشهمخصوصا اگر بحث مربوط بهجماعت نسوان باشه که دیگه عمرا طاقت بیارم ایییییی نفس کشششششش حالا شما خودش رو ناراحت حساسسسسسس نشووووووووووووووووووووووووووو تتئاثیر هم قرار نگیرررررررررررررررر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده