arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ نظرتون راجع به این لباسا چیه ؟ کدوم بهتره؟ 4 لینک به دیدگاه
arghavan 1343 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ من خودم سفید اولیه و قرمزه رو دوست دارم..... مدلاش جالب نیست اما اینکه تو لباست رنگ باشه خوبه خدا رو شکر چند سالیه تو ایران هم زنا لباسای رنگی زیاد می پوشن دیگه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ تقریبا همشون یه شکلن....فقط مدل یقه بعضی ها فکر میکنه 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ چه جالب، بر اساس لباسای ملی خودشون. کاش ما هم میتوونستیم. حجاب لعنتی کار رو سخت کرده. :w72: 3 لینک به دیدگاه
arghavan 1343 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ چه جالب، بر اساس لباسای ملی خودشون. کاش ما هم میتوونستیم. حجاب لعنتی کار رو سخت کرده. :w72: یکی از دوستام با لباس شیرازی اومد دانشگاه. خیلی پوشیده و حیلیییییییییییی قشنگ. آخری حراست گیر داده که تو با این کارت دانشگاه رو مسخره کردی. می گیم آخه یارووووو این از مانتو تنگ و یقه باز بدتره؟؟؟ هم پوشیدست هم قشنگه! مگه شما با رنگ هم مشکل دارین؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده