arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ من خودم خیییییییییلی کارای تیم برتون رو دوست دارم . اینجا یه معرفی کوتاه ازش گذاشتم. منبع: ویکیپدیا تیموتی ویلیام برتون (به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : Timothy "Tim" William Burton) (زاده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) معروف به تیم برتون، کارگردان، نویسنده، طراح و تهیهکننده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است که بیشتر به خاطر سبک شخصی و نامتعارف آثارش شناخته میشود. او کارگردان دو فیلم اول از فیلمهای بتمن است، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (۱۹۸۹) و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (۱۹۹۲). او به خصوص علاقه دارد از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در فیلمهایش استفاده کند. فیلم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساختهٔ سال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام او توانست در شصت و هشتمین دورهٔ مراسم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جایزه بهترین فیلم (کمدی یا موزیکال) و جایزه بهترین بازیگر (کمدی یا موزیکال) را بدست آورد. همچنین این فیلم در هشتادمین دوره اسکار نامزد سه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از جمله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای جانی دپ شدهاست. همچنین او در بیشتر فیلمهایش از آهنگساز دنی الفمن استفاده کردهاست. [h=2]فیلمشناسی[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (۲۰۱۱) این دو تا انیمیشنشو من خیلی دوست داشتم.... :hapydancsmil: که جفتش هم عروسکیه [h=1]کابوس قبل از کریسمس[/h] در شهر هالوین که کار تک تک شهروندان آنها ساختن شوخیهای ترسناک مخصوص شب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است، جک که پادشاه کدوتنبلهای ترسناک و شوخی ساز محبوب شهر است از یکنواختی هالوین احساس خستگی میکند و هنگامی که تصادفا وارد شهر مخصوص عید خوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می شود، با استفاده از ایدههای عجیب، تصمیم می گیرد که کریسمس و هالوین را با هم پیوند بزند. او برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را می رباید و خودش را به جای او می گذارد و اشتباه بزرگی می کند... [h=1]عروس مرده[/h] استان در شهر کوچکی در انگلستان و در عصر ویکتوریایی اتفاق میافتد. ویکتور فن دورت و ویکتوریا دورگلات بنا به ملاحظات مالی و اجتماعی خانوادههایشان میخواهند با هم ازدواج کنند. در هنگام تمرین مراسم عروسی، ویکتور مدام خطابهای را که باید بگوید فراموش میکند. او به جنگل میرود و در حالی که خطابهاش را با خود تکرار میکند، حلقه را از شاخه درختی که مانند یک دست از زمین بیرون آمده است میگذراند. شاخه در حقیقت دست عروس مردهای است که از خاک بیرون مانده است. ماجراهای ویکتور، سرگردانیش در دنیای مردگان و عشق یک طرفه عروس مرده به او از این جا آغاز میشود. 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی همین 2 تاست؟ یه سری عکس جستم 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ آرهههه....منم عروس مرده شو خییییلییییی دوست دارمممم...خیلی قشنگه 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ آرهههه....منم عروس مرده شو خییییلییییی دوست دارمممم...خیلی قشنگه چی آره؟ عروس مرده زیاد جالب نبود چیشو شماها اینقدر دوست داشتین؟ 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ چی آره؟ عروس مرده زیاد جالب نبود چیشو شماها اینقدر دوست داشتین؟ پست اول گفت دو تا انیمیشن عروس مرده و کابوس قبل از کریسمس رو دوست داشته، منم گفتم آره ، منم دوس دارم. من بیشتر از عروسکا و سبک باحالش خوشم اومد....تو تی وی هم پشت صحنه شو نشون داد...کلا خاطره خوبی دارم ازش....اولین فیلمی بود که از زیرو بمش خبر دار شدم.... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یادمه موقع کنکور دیدمش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده