Peyman 16150 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 منم هستم اگه کمکی از دستم بر بیاد ما هم درخدمتیم اگه کاری از دستم بر بیاد بسیار عالی ممنون رضا جان و وحید عزیز حتما به کمک شما هم احتیاج هست خوشحال می شم که شما هم حضور داشته باشید. سهیل آمار تالار مکانیک رو بده، به امید خدا یه تاپیک زده می شه، نظرات دوستان و منابع در دسترس جمع آوری و برنامه کاری رو به کمک هم مشخص می کنیم. 3
rahele_s 6472 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 درود بالاخره این کار اگه خدا بخواد میخواد استارت بخوره منم می باشم کاری ازم بر میاد آیا؟ 3
mamass 14 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 سلام دوستان من یک فرهنگ لغت درباره جوشکاری دیدم فقط هم لغات تخصصی را ترجمه میکنه از انگلیسی به فارسی اگه به دستم رسید بهتون خبر میدم شاید به دردتون بخوره 4
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 سلام دوستانمن یک فرهنگ لغت درباره جوشکاری دیدم فقط هم لغات تخصصی را ترجمه میکنه از انگلیسی به فارسی اگه به دستم رسید بهتون خبر میدم شاید به دردتون بخوره ممنون دوست عزیز با کمال میل 3
reza.eng 1843 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 به نظر من کار بسیار جالبی هست.منم هر کمکی از م بر بیاد انجام میدم.میتونید روی منم حساب کنید 3
Avenger 19333 ارسال شده در 1 مهر، 2012 همه دوستان با هم چرا این کار استارت نشد بیاینم دوباره شروع کنیم 2
ارسال های توصیه شده