Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ ما هم درخدمتیم اگه کاری از دستم بر بیاد 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ منم هستم اگه کمکی از دستم بر بیاد ما هم درخدمتیم اگه کاری از دستم بر بیاد بسیار عالی ممنون رضا جان و وحید عزیز حتما به کمک شما هم احتیاج هست خوشحال می شم که شما هم حضور داشته باشید. سهیل آمار تالار مکانیک رو بده، به امید خدا یه تاپیک زده می شه، نظرات دوستان و منابع در دسترس جمع آوری و برنامه کاری رو به کمک هم مشخص می کنیم. 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ درود بالاخره این کار اگه خدا بخواد میخواد استارت بخوره منم می باشم کاری ازم بر میاد آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
mamass 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سلام دوستان من یک فرهنگ لغت درباره جوشکاری دیدم فقط هم لغات تخصصی را ترجمه میکنه از انگلیسی به فارسی اگه به دستم رسید بهتون خبر میدم شاید به دردتون بخوره 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سلام دوستانمن یک فرهنگ لغت درباره جوشکاری دیدم فقط هم لغات تخصصی را ترجمه میکنه از انگلیسی به فارسی اگه به دستم رسید بهتون خبر میدم شاید به دردتون بخوره ممنون دوست عزیز با کمال میل 3 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ به نظر من کار بسیار جالبی هست.منم هر کمکی از م بر بیاد انجام میدم.میتونید روی منم حساب کنید 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ همه دوستان با هم چرا این کار استارت نشد بیاینم دوباره شروع کنیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده