ela 1911 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ خییییییییلی خوب بود. من فک می کردم باید خیلی وقت گیر باشه. دستت درد نکنه ela جون :ws37::hapydancsmil: خواهش می کنم.... امیدوارم از عکس هایی که درست می کنی لذت ببری ... 4 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ خب البته خیلی هم وقت گیر نیست. این کار در ابتدا یک شرایطی داره... اول اینکه عکس ها باید از یک نقطه گرفته شه. منظورم اینه که محل دوربین و ارتفاعش باید ثابت باشه و تنها در جهت ویوی درخواستی مون بچرخه. دوم اینکه تعداد عکس ها خیلی زیاد نباشه چون برنامه نمی کشه. سوم هم اینکه جمع ویوها از 180 درجه کمتر باشند. با این شرایط می شه عکس ها رو به هم الصاق کرد. به این ترتیب: 1. برنامه ی فتوشاپ رو باز می کنید!:banel_smiley_4: 2. به منوی فایل می رید. 3. گزینه Auto Mate رو انتخاب می کنید ... 4. بعد از اون گزینه ی فتو مرج. 5. در این مرحله یک پنجره باز می شه. 6. گزینه های مختلفی توی این پنجره وجود داره ولی بهتره گزینه ی پرسپکتیو رو انتخاب کنید. 7. عکس های مورد نظر و انتخاب می کنید. 8. ok می کنید. 9. منتظر می مونید تا کامپیوتر کار خودش رو بکنه ... 10. حالا شما یک پانورامای بی نقص دارید. :ws3: این روش توی فتوشاپ ورژن CS3 به بعد اضافه شده. یه روش دیگه هم داره که روی همه ورژنها جواب میده و دنگ و فنگش کمتره (و البته تنضیمات کمتری هم داره) و اونم استفاده از دستور Transform Ctrl+T و بعد استفاده از قسمت Perspective هست که میتونید پرسپکتیو عکسها رو با هم یکی کنید و عکس پاناروما به دست بیارید. البته روشی که الهه خانم توضیح دادن امکانات بیشتری داره و دستتون بازتره توی تنظیماتش. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده