s_____e 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ سلام.اگه براتون مقدوره میشه کمکم کنین که چه کتاب و مقاله هایی بخونم که بتونم در حد یه پروژه از انتن های مایمو اطلاعاتی بدست بیارم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ سلام.اگه براتون مقدوره میشه کمکم کنین که چه کتاب و مقاله هایی بخونم که بتونم در حد یه پروژه از انتن های مایمو اطلاعاتی بدست بیارم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کتاب Coding for MIMO communication systems یکی از بهترین مراجع این مبحث هست که میتونید از لینک زیر دانلود کنید. فهرستی از mimo: 1-مقدمه ای از mimo 2-معماری و ساختار و نحوه طراحی آنتن های mimo و انواع موجود 3-نسل های مختلف mimo 4- تاریخچه mimo و اولین ایده ها در ساخت آن 5-ماتریس ها و mimo 6-سیستم های mimo 7- شبکه های mimo 8-سیستم های پیشرفته mimo 9-شبیه سازی عملکرد و سایر موارد mimo در نرم افزار mathlab 10-موارد کاربردهای آنتن های mimo توصیه میکنم حتما سری به این کتاب بزنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
s_____e 25 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی از لطفتون..............!!!!!!!!!!!!فقط یه زحمت دیگه داشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هر وقت فرصت کردین دنلود نرم افزارهای اسپایس و پروتوس رو برام میذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی از لطفتون..............!!!!!!!!!!!!فقط یه زحمت دیگه داشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هر وقت فرصت کردین دنلود نرم افزارهای اسپایس و پروتوس رو برام میذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [h=3]دانلود: پروتویس 7.7 سرویس پک 2[/h] [h=3]دانلود نرم افزار PSpice[/h] 2 لینک به دیدگاه
s_____e 25 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ میخواستم اگه میشه یه مقاله یا کتابی رو برام معرفی کنین که تو زمینه طراحی انتن های مایمو با استفاده از بردار کروی (spherical vector wave method for analysis and design of mimo antenna systems) بتونه کمکم کنه!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ لینک تاپیک رو برای دوستان مخابراتی فرستادم امیدوارم بتونن کمکی بهتون بکنن......... 1 لینک به دیدگاه
s_____e 25 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی از لطفتون.یه زحمت دیگه براتون داشتم.اگه میشه دانلود دیکشنری تخصصی مخابراتم برام بذارین................ 2 لینک به دیدگاه
samira1990 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ سلام من دانشجو ارشدالکترونیکم واسه پایان نامه مایمو مناسب هست یا نه من چیزی ازش نمیدونم خیلی دنبال موضوعم میشه کمکم کنید لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ سلاممن دانشجو ارشدالکترونیکم واسه پایان نامه مایمو مناسب هست یا نه من چیزی ازش نمیدونم خیلی دنبال موضوعم میشه کمکم کنید لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ mimo بیشتر دز حوزه مخابراته . اگه تو این حوزه ام بتونید کار کنید موضوعات خیلی بهتری هست 5 لینک به دیدگاه
samira1990 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ سلام ممنونم میشه منو توی انتخاب موضوع کمک کنید خوااااااااااااااااهش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ سلام ممنونممیشه منو توی انتخاب موضوع کمک کنید خوااااااااااااااااهش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چندتا پروژه هست که فکر کنم براتون ارزش کار کردن داشته باشه و شاید بتونید در آینده هم ازش استفاده کنید فناوری انتقال تصویر انلاین با نرخ بالا طراحی و ساخت سامانه ارتباطی بی سیم امن آنتنهای مخابراتی گین بالا فناوری آنتنهای هوایی با بهره بالا و و ابعاد کم 2 لینک به دیدگاه
samira1990 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ سلام متشکرم بابت راهنماییتون واقعا لطف کردین بخدا دیگه موندم چکار کنم واسه پایان نامه و سمینار 1 لینک به دیدگاه
مجتبی قاسم زاده 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ دوست عزیز لینک دانلود کتاب به سایت نامرتبط لینک شده.اگه امکانش هست اصلاح فرمایید از این کتاب استفاده کنیم لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ دوست عزیز لینک دانلود کتاب به سایت نامرتبط لینک شده.اگه امکانش هست اصلاح فرمایید از این کتاب استفاده کنیم لینک دانلود اصلاح شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده