رفتن به مطلب

قابلمه (ترکمن صحرا)


*mehrsa*

ارسال های توصیه شده

104509.jpg

 

مواد لازم (جهت 4-5 نفر) :

 

فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه نیم کبلو

 

پیاز ساطوری یک عدد

 

سیبزمینی پوست گرفته گردویی 3 تا 4 عدد

 

کشمش بی هسته 1پیمانه

 

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

 

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

 

روغن، نمک، فلفل به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه :

 

ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . قطعه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را 3-4 دقیقه سرخ کنید .

 

رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید و سپس 1 پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . شعله را کم کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بپزد .

 

سیب زمینی را در قابلمه بریزید وزیرو رو کنید . در قابلمه را ببندید و25-20 دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند .

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...