m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ اصن قد خودت چقدره کچل؟ قد افشین از 8-177 بیشتر نیست لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ paroshat چشم درشت، مو سیاه، وزنت نرماله، دیگه ... بهت میاد اهل کتاب خوندن باشی و عینکی مثل استاد دانشگاها صدات یه کوچولو باید کلفت باشه ... آشپزیتم حرف نداره فک کنم درست گفتم ؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ تصورم از مریم بانو m.sh1992 قد بلند لاغر پوست سفید چشماشم متوسطه رنگشم روشنه لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ paroshat چشم درشت، مو سیاه، وزنت نرماله، دیگه ... بهت میاد اهل کتاب خوندن باشی و عینکی مثل استاد دانشگاها صدات یه کوچولو باید کلفت باشه ... آشپزیتم حرف نداره فک کنم درست گفتم ؟؟؟؟؟ همش غلطه عینکم چه رنگیه؟ مو سیاه نوچ:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ m.sh1992 مثل آواتارت توپولویی عینکی و درس خون قدت یه ذره کوتاهه نه زیاد ... حجابت خوبه دماغت یه ذره بزرگه معمولا هم شیک لباس میپوشی چطور بود ؟ لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ همش غلطهعینکم چه رنگیه؟ مو سیاه نوچ:icon_pf (34): همش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ناامید شدم عینکت صورتی لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ همش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ناامید شدم عینکت صورتی بله اشپزیم حرف نداره:gnugghender: اره صورتیهاز کجا فهمیدی؟؟؟؟؟ اقا من بازی نمیکنم همتون منو زود تصور کردین خودشم درسته لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ تصورم از مریم بانوm.sh1992 قد بلند لاغر پوست سفید چشماشم متوسطه رنگشم روشنه همه ش اشتباه بود قد و وزنمم معمولیه لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ بله اشپزیم حرف نداره:gnugghender:اره صورتیهاز کجا فهمیدی؟؟؟؟؟ اقا من بازی نمیکنم همتون منو زود تصور کردین خودشم درسته بعله مطمئنا حرف نداره ولی البته یه وقت ریا نشه ها معلومه دیگه از روحیت خب حالا بازی کن بچه هارو حدس بزن چرا آه میکشی ؟ لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ همه ش اشتباه بود قد و وزنمم معمولیه عهههههههه:icon_pf (34): باید از اتی بپرسم خب سفید نیستی؟؟؟؟ لهجه ی اصفهانی هم داری لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ بعله مطمئنا حرف نداره ولی البته یه وقت ریا نشه ها معلومه دیگه از روحیت خب حالا بازی کن بچه هارو حدس بزن چرا آه میکشی ؟ خب خودتم قد بلندی لاغر تو هم سفیدی بعدددددد دیگه چی بگم؟؟؟ لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ m.sh1992 مثل آواتارت توپولویی عینکی و درس خون قدت یه ذره کوتاهه نه زیاد ... حجابت خوبه دماغت یه ذره بزرگه معمولا هم شیک لباس میپوشی چطور بود ؟ نه توپولی نیستم.. البته الان یکم وزن اضافه کردم ولی درکل توپولی نیستم ولی بچگیام بودم عینکی نیستم.. درسخون هم.. یادش بخیر تقریبا بودم قدم تو خانومای ایرانی معمولیه مماخم خوبه.. نه بزرگه نه کوچیک شیک پوشی هم.. نمیگم ک ریا نشه مرسی دوست عزیز :icon_gol: لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ خب خودتم قد بلندیلاغر تو هم سفیدی بعدددددد دیگه چی بگم؟؟؟ همه سفید شدن که اره درسته تا اینجا ... البته سفید نمیشه گفتا ولی قبوله هرچی به ذهنت رسید لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ عهههههههه:icon_pf (34):باید از اتی بپرسم خب سفید نیستی؟؟؟؟ لهجه ی اصفهانی هم داری اره .. حتما بپرس لهجه هم فقط وقتی با 1 اصفهانی بحرفم، اصفهانی میشه.. دوستای دانشگاهم وقتی فهمیدن من اصفهانیم ک مکالمه تلفنیمو با مامانم شنیدن مرسی از نظرات :icon_gol: لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ نه توپولی نیستم.. البته الان یکم وزن اضافه کردم ولی درکل توپولی نیستم ولی بچگیام بودم عینکی نیستم.. درسخون هم.. یادش بخیر تقریبا بودم قدم تو خانومای ایرانی معمولیه مماخم خوبه.. نه بزرگه نه کوچیک شیک پوشی هم.. نمیگم ک ریا نشه مرسی دوست عزیز :icon_gol: پس درست گفتم خواهش میکنم مریم خانم. شاد باشید لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ پس درست گفتم خواهش میکنم مریم خانم. شاد باشید آره.. از 7 مورد ک گفتید 3تاش دقیقا درست بود.. آورین..آورین ممنون.. همچنین لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ همه سفید شدن که اره درسته تا اینجا ... البته سفید نمیشه گفتا ولی قبوله هرچی به ذهنت رسید درس خون خب چی کار کنم همتونو سفید تصور میکنم لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ paroshat چشم درشت، مو سیاه، وزنت نرماله، دیگه ... بهت میاد اهل کتاب خوندن باشی و عینکی مثل استاد دانشگاها صدات یه کوچولو باید کلفت باشه ... آشپزیتم حرف نداره فک کنم درست گفتم ؟؟؟؟؟ در مورد چهره شبیه استادا کمی تاحدودی موافقم نه.. من فکر کنم صداش نازک و ملوسی هم باشه.. حالا خیلی ملوس هم نه.. ولی کلفت نیست دیگه آشپزیشم ک میدونم خوبه.. البته گاها پیش اومده ک نزدیک بوده غذاش بسوزه لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ قد افشین از 8-177 بیشتر نیست بیشتره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده