Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ اوهوم نه لُپ داری فقط از اونایی که ادم دوس داره بکشه ! / مرسی نظر لطفته :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ منم بازی ! تو که میدونی من استاد تصور کردن آدمام! 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ تو که میدونی من استاد تصور کردن آدمام! نه که من نیستم ؟! خوبه خودتم منو میشناسی ! 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ نه که من نیستم ؟!خوبه خودتم منو میشناسی ! اوهوم کارت درسته داداش! تو منو تصور نکن. بذار بقیه بگن ببینیم میتونن یا نه! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ لطفا من را تصور نمایید پسری یا دختر؟ چلا هیشکی منو تصور نمیکنه! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 قبلا تصور شدی حالا تجدید نظر می کنم قد 173 وزن 89 پوست سفید مایل به قرمز دماغ مدل آرنجی چشم هم قهوه ای موهات هم به علت سفید شدن رنگ کردی 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ قبلا تصور شدی حالا تجدید نظر می کنم قد 173 وزن 89 پوست سفید مایل به قرمز دماغ مدل آرنجی چشم هم قهوه ای موهات هم به علت سفید شدن رنگ کردی همچ غلطه! :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ چلا هیشکی منو تصور نمیکنه! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه توپ والبال سفید که روش دهن و چشم و ابرو هستش ودر مورد دماغ هم یه توپ بیسبال روی توپ والبال چسبونده شده من تصورم همینه 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ یه توپ والبال سفید که روش دهن و چشم و ابرو هستش ودر مورد دماغ هم یه توپ بیسبال روی توپ والبال چسبونده شده من تصورم همینه و دیگر هیچ... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ ولی به چشم خواهری فری دختر مقبولی می باشد خودم ميدونم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ خودم ميدونم یکم جنبه داشته باش بی جنبه 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ یکم جنبه داشته باش بی جنبه پ من چجوري با تو كل كل كنم روحم شاد شه!! 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ مهربان ولي مغرور.. زودرنج.. شوخي و جدي رو يكي ميدونه.. و زود بهش برميخوره... (كلن جنبه صفر) دركل دوستش دارم.. 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ فکرمیکنم چهره ظریفی داری. با چشمهای گرد و قهوه ای تیره... پوست روشن . قد متوسط و نه خیلی بلند. تصورم تپل نیستی. 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ چلا هیشکی منو تصور نمیکنه! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شوخ و خنده رو قد متوسط،تیپ اسپرت درگوشی زیاد حرف میزنی بقیه رو هم زیر چشمی نیگا میکنی 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ پ من چجوري با تو كل كل كنم روحم شاد شه!! هر جور راحتی کل کل کن فقط بی جنبه بازی در بیاری میزنم تو مخت دماخ قلقلی 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ هر جور راحتی کل کل کن فقط بی جنبه بازی در بیاری میزنم تو مخت دماخ قلقلی آخه تو كه منو نديدي كجاش بيجنبه بازيه!! دماخم اصنم قلقل نيس 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ آخه تو كه منو نديدي كجاش بيجنبه بازيه!! دماخم اصنم قلقل نيس خاله چی گفت بهت؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ خاله چی گفت بهت؟ ميگه دماخ قلقليم.. تو بگو!! قلقليه آخه؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ آخه تو كه منو نديدي كجاش بيجنبه بازيه!! دماخم اصنم قلقل نيس چرا دروخ میگی دماخت قلقلیه دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده