*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ ممممم آزاده جونی....:girl_in_dreams:قد 165 نه سفید نه سبزه مو لخت و مشکی چشم قهوه ای تیره ابرو مشکی نه لاغر نه چاق قد 170 چشمم قهوه ای موهامم خوشکل 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ چیه همتون از همدیگه تعریف میکنینیکمم ما رو بتصویرید دیگه:w12: ای جووووون ترکا همه خوشگلن:girl_yes2: آرتاش قد بلند چشم و ابرو مشکی سفید پوست موی موج دار 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ تو که عکسمو دیدی چرا این دیده من ندیدم؟ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ چرا این دیده من ندیدم؟ هان؟جانم؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ ای جووووونترکا همه خوشگلن:girl_yes2: آرتاش قد بلند چشم و ابرو مشکی سفید پوست موی موج دار میسی نظره لطفتون هست قدم متوسطه163 چشم ابروم سیاهه سفید پوستم موی موج دار؟یعنی موجیه؟ 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ هان؟جانم؟ برو یه بیل بیار دوستیمونو همین جا چال کنیم در غیر این صورت عکستو منم باید ببینم چرا فرق میزاری؟ 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ میسی نظره لطفتون هستقدم متوسطه163 چشم ابروم سیاهه سفید پوستم موی موج دار؟یعنی موجیه؟ نازی 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ برو یه بیل بیار دوستیمونو همین جا چال کنیم در غیر این صورت عکستو منم باید ببینم چرا فرق میزاری؟ باشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ میسی نظره لطفتون هستقدم متوسطه163 چشم ابروم سیاهه سفید پوستم موی موج دار؟یعنی موجیه؟ آخه خودمم ترکم مجعد منظورمه دوسی فر S شکل:hapydancsmil: مثل موی خودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ آخه خودمم ترکم مجعد منظورمه دوسی فر S شکل:hapydancsmil: مثل موی خودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میگم چرا من شما رو زیاد دوست دارم نه بابا موی من یه چیزه تخصیه دومی نداره.اصلا فرق مرق نمیدونه چیه والا هم صاف هستش هم لخ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ منم تصور کنین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تصورت کنم دختر عمو؟ 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ غیر از تصور هم ÷ست دیگه ای ندید حامد باو من اینجا دیدم ضایس خودم استارترم الکی همون موقع یه چیزی از خودم درمیووردم میگفتم ملت دلشون شاد شه از هیچکی تا قبله دیدنش تصوری نداشتمو ندارم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ غیر از تصور هم ÷ست دیگه ای ندید حامد باو من اینجا دیدم ضایس خودم استارترم الکی همون موقع یه چیزی از خودم درمیووردم میگفتم ملت دلشون شاد شه از هیچکی تا قبله دیدنش تصوری نداشتمو ندارم خسته نباشی ------- اونی که گفت ترکا همه خوشکلن راست گفت الان من همه ترکارو تصور کردم اصلا هم خارج از تاپیک نیس 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ خسته نباشی ------- اونی که گفت ترکا همه خوشکلن راست گفت الان من همه ترکارو تصور کردم اصلا هم خارج از تاپیک نیس اوهـــــــووووی شـــــــومـــــااااا؟؟؟؟ منظورت چی بــــــــــــــــود؟؟؟؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Lord Kevinz 1447 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ Art_arch فورم هیکل و صورت به همین صورت ، اما لباس ها کمی با این عکس متفاوت 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ اوهـــــــووووی شـــــــومـــــااااا؟؟؟؟منظورت چی بــــــــــــــــود؟؟؟؟:vahidrk: نمنه دییسن ؟ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ نمنه دییسن ؟ سن هیـــزاد دمه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ دوست دارم میلاد رو ازنزدیک ببینم. مطلب هاش واقعا پخته هستن به نظرم یه آدم قد متوسط با موهای جوگندمی باشه که موقع نوشتن سیگار هم میکشه چون اعصاب نداره. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده