vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ منو هم تصور بنمایید تصور نه اما همیشه شما رو با *mini اشتباه میگیرم فکر میکردم 2 تاتون یه نفرید ! 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ تصور نه اما همیشه شما رو با *mini اشتباه میگیرمفکر میکردم 2 تاتون یه نفرید ! آره میتونم بگم اکثر دوستان ما دوتا رو با هم اشتباه میگیرن 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ یه مقدار جوانانه تر صحبت بفرمایید حلهمن سنتو که یه زمانی از یه بنده خدایی شنیدم تا سه روز اندر کف بودم وافن جان.بعد گفتن تازه خودشو ببینی که سکته میکنی از تعجب :ws28: بله... شواهد نشان از این مسئله دارد که بنده همیشه یک surprise بزرگ بوده ام... اگر تغییرات اخیر در گفتار بنده مدنظر شماست باید خدمت شما عارض شوم که بنده اخیرا با تعدادی کتب ادبی برخورد داشته و جو گیر شده ام... ولکن در حال تلاش برای رفع مشکل هستیم... اون آواتار رو شما عوض بفرمایید همه چیز حل میشه یعنی تمام مشکل از این آواتار زیبا و سرشار از جذبه ی ما نشات میگیرد؟ ما خود به این آواتار دلبستگی بسیار داریم... گویا بخشی از شخصیت ما شده... این آواتار 7 سال و اندی است نماد شخصیت مجازی ما می باشد... لذا دل کندن از آن سخت است... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ منو هم تصور کنه یه نفر آزاده پوست سفید قد بلند لاغر اندام چشم ابرو مشکی در برخی موارد چشم رنگی و ابرو بوور تیپ اسپرت 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ :ws28: اعتراف میکنم منم یک داش مشدی با کاپیشن چرم و موهای فرفری و سیبیل از بناگوش در رفته و کفش تخم مرغی تصورت میکردم بعد یه عکس کوچولو از فاصله دور دیدم ظاهرا فقط موهات فرفری بود اگه یادم مونده باشه 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ خانما اشکال داره اونوخت؟ به نظر من که اشکالی نداره من خودم یه مدت عکسمو گذاشته بودم تو پروفم 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ اعتراف میکنم منم یک داش مشدی با کاپیشن چرم و موهای فرفری و سیبیل از بناگوش در رفته و کفش تخم مرغی تصورت میکردم بعد یه عکس کوچولو از فاصله دور دیدم ظاهرا فقط موهات فرفری بود اگه یادم مونده باشه کاپشن چرم و موهای فرفری رو که درست فکر کرده بودی... ولی خوب سیبیل از بناگوش در رفته و کفش تخم مرغی (چی هست این اصلا؟!!) رو نه... 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ منو هم تصور کنه یه نفر قدبلند ، پوست گندمی ، موهای لخت ، لاغر تیپ اسپرت 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ قدبلند ، پوست گندمی ، موهای لخت ، لاغر تیپ اسپرت آزادهپوست سفید قد بلند لاغر اندام چشم ابرو مشکی در برخی موارد چشم رنگی و ابرو بوور تیپ اسپرت ممم قد بلند -گندمی-زیادم لاغر نیسم متوسطم چشممم قهوه ایه:دی تیپمم اسپرت درستهههه 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ منم تصور کنین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ منم تصور کنین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ســـــارا رو مـــــن بـــگـــمممم؟؟؟؟:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ ســـــارا رو مـــــن بـــگـــمممم؟؟؟؟:hapydancsmil: تو که عکسمو دیدی 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ تو که عکسمو دیدی لــــــو نده دیگه ســـــــارا فقط همینقد بگم که خوشمل خانومه ســــــــارا جـــــونی:w12: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ لــــــو نده دیگه ســـــــارا فقط همینقد بگم که خوشمل خانومه ســــــــارا جـــــونی:w12: چشات قشنگ دیده عروسکم 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ چشات قشنگ دیده عروسکم جدی گفتــــــــــم ولـــــی ســـارا همونی بود که قبل دیدنش تصور میکردم:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ جدی گفتــــــــــم ولـــــی ســـارا همونی بود که قبل دیدنش تصور میکردم:girl_in_dreams: میخوای یکم منو هم تصور کن :دی سارا حس میکنم باید بلوند باشه:دی و قدشم متوسط و ریز نقش 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ میخوای یکم منو هم تصور کن :دیسارا حس میکنم باید بلوند باشه:دی و قدشم متوسط و ریز نقش ممممم آزاده جونی....:girl_in_dreams: قد 165 نه سفید نه سبزه مو لخت و مشکی چشم قهوه ای تیره ابرو مشکی نه لاغر نه چاق 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ چیه همتون از همدیگه تعریف میکنینیکمم ما رو بتصویرید دیگه:w12: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده