goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۱ masoume گفته است: حسودیم شد یکی منو بتصوره حس حسادتم بخوابه قد متوسط سبزه یکم تپل مهربون اسپرت 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ آرانوس گفته است: ستاره شما بزار من بگم:hapydancsmil:قدت حدود 170 لاغر نیسی خیلی پوستت گندمگون چشات تقریبا درشت و اکثر اوقات آرایش ملیح داری لباساتم خیلی عجق وجق و اینا نیس تیپت بعضی اوقات رسمی و بعضی اوقات شاید اسپورت خیلی پرجنب و جوش و شلوغ پلوخ نیسی آروم حرف میزنی مرســــــــی........ اینایی که ابی کردم تاحدودی درست هستند،قدمو خیلی نزدیک گفتی همون حدوداس .... اما لاغرم..... 51کیلو، بیرون آرایش نمیکنم........ آره بیرون آرومم ،اما با دوستام شــــلوغ .....(کــــلا من جرقه ای در اتشم،از درون شیطونم) لــــباس پوشیدنم درســـــته............. همین......... اما خیلی خوب حدس زدیا،خوشم اومد........ (بقیه هم کـــــه نظری نداشتن....... ) 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ در مورد یوحـــــنا من فکر میکردم خیلی فشن میگرده،مدل موهاش فلانه اینا ،بعد که تو عکس دیدمش عینا یاد اواتارش افتادم............ 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ Valentina گفته است: عجبزززززززززز... یوحی ژونم دختری با کفشهای کتانی.. فک کنم چشمات قهوه ایه..موهات لخت و خرماییه.. قد متوسط و لاغری داری... مممم..دیگهههه.. آها تیپتم اسپرت و سادس.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: یه جورایی درسته setare.blue گفته است: در مورد یوحـــــنا من فکر میکردم خیلی فشن میگرده،مدل موهاش فلانه اینا :biggrin: ،بعد که تو عکس دیدمش عینا یاد اواتارش افتادم............ مدل موهام فلان و اینا هست ولی خو معلوم نیست مدلش ستـــــاره : سفید صورت گرد و یکمی پُر تیریپ هم سنگین رنگین ، به نظر محجبه قد متوسط رو به بلند ( خودش گفت ! ) چشم ابرو مشکی ی مدت فکر میکردم پسره :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ تینا گفته است: یکی پیدا نشد ما رو بتصوره؟ :mrsbeasley:تینا جونم قد بلند هیکل متوسط 1کم سبزه.سبز کم رنگ چشمای مشکی درشت درست بود آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ تینا گفته است: یکی پیدا نشد ما رو بتصوره؟ تینا : موهاش یکمی حالت داره شاید رنگ چشم و موهاش روشن باشه قدش بلنده 167 اینطورا وزنش مناسبه سفید با صورتی کشیده فالت بگیرُم ؟! :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ Yuhana گفته است: دختر باران : اسمشم ک نمدونم حس میکنم چشمات روشنه حالا هر رنگی فقط مشکی نیست :JC_thinking: شاید تپلی باشی ولی شایدم فقط توپُر باشی خیلی سخته تصورت کنم چون هیچ تصوری قبلش نداشتم اینارو هم الان همینجوری تصوریدم دفعه بعد دقیقتر میشه اسمم سحره چشمام مشکیه اصلا تپلی نبودم هیچ موقع. برعکس خیلی هم لاغرم.کلا ژن چاقی ندارم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ .Senator. گفته است: این پست بعد از چند دقیقه پاک خواهد شد . من نقل قول بگیرم ک آثار جُرم داشته باشیم :persiana__hahaha: تصورت کنم جناب سناتور؟ از اونجایی ک رئالیه :viannen_38: قدش نیمه بلنده ! 178 به بالا کمی سفید - سبزه چشم ابرو مشکی چهره ات خشک و رسمی مثل پدرخوانده یه جورایی دو پهلو توی رفتار 8 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ Yuhana گفته است: :dancegirl2: یه جورایی درسته مدل موهام فلان و اینا هست ولی خو معلوم نیست مدلش ستـــــاره : سفید صورت گرد و یکمی پُر تیریپ هم سنگین رنگین ، به نظر محجبه قد متوسط رو به بلند ( خودش گفت ! ) چشم ابرو مشکی ی مدت فکر میکردم پسره :persiana__hahaha: 2تاشو درست گفتییییییییییییییییییی تقلبم کردییییییییییییییییییی:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ Yuhana گفته است: من نقل قول بگیرم ک آثار جُرم داشته باشیم :persiana__hahaha: تصورت کنم جناب سناتور؟ از اونجایی ک رئالیه :viannen_38: قدش نیمه بلنده ! 178 به بالا کمی سفید - سبزه چشم ابرو مشکی چهره ات خشک و رسمی مثل پدرخوانده یه جورایی دو پهلو توی رفتار همیشه تصوراتت انقدر دقیقه ؟ ولی دو پهلو ینی چی ... و اما تصور من از بارسایی اسمت که نیدونم چیه . قد حدود 165 سفید پوست موجودی شیطان و پر انرژی عاشق پاستیل تیپ اسپرت رک و راست 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستای زیادی اینجا ندارم برا همین نظرمو درباره ی هرکه اینجا پست زده رو می گم تاپیک رو نخوندم برا همین همه اش تصوره بعدش تصورمه اگه چیزی نوشتم ناراحت شدین ببخشید بیشترش هم مربوط میشه به تاپیک هایی که شرکت کردین و نحوه ی اسم نوشتنتون(همه اش حدسه) NEGARi گفته است: تصویرتون از من چیه؟:biggrin: از این دختر هاست که قد متوسط رو به پایین دارند چشماش سیاه براق به احتمال زیاد بعد از اون باید خیلی پر رو باشه که احتمال داره تو خیابون دعوا کنه و یه پسری رو بگیره بزنه Fo.Roo.GH گفته است: چون احتمالا قد بلند و لاغر احتمالا روابط اجتماعی خوبی داره ولی رفیقای زیادی نداره یعنی شاید اصلا دوست صمیمی نداشته باشه اخلاقش هم تقریبا با هر کس که صمیمی تر باشه بدتره یعنی از افراد که بهشون نزدیکه توقع درک داره Ha.Mi.D گفته است: تو بهش می خوره ورزشکار باشه البته بهش می خوره از این منبع های اطلاعات که فیلم و نرم افزار ازش می گیرن باشه El Roman گفته است: به کلا دربار ه ی همه ی اذری ها یه تصور دارم چون همه شون یه جور بودن 1 یه صورت سفید 2 بسیار منظم 3 بسیار جدی شوخی باهاشون نکنی بهتره یعنی میشه کرد ولی خیلی باید باهاشون صمیمی باشی 4 همه اش دنبال کار و زندگی 5 اکثرا قد متوسط 6 خنده ی بسیار بلند 7فکر می کنن ترکی دلنشینترین زبونه ولی من هر وقت ترکی حرف می زنن سرم درد می گیره ولی عاشق اینم که یکی کردی حرف بزنه(من کردی بلد نیستم و لرم) 8در هر صورت زندگی باهاشون سخته ooraman گفته است: منم از همه یه تصوری داشتم و الانم از اونایی که ندیدمشون یه تصوری دارم ولی اکثر کسایی رو که دیدم با تصورم خیلی فرق داشتن شاید یکی دو نفر نسبتا شبیه تصورم بودن میلاد گفته است: من یکی از دوست داشتنی ترین ادم هایی که دیدم چون پسر های دوست داشتنی تپل اند باید تپل باشه shadmehrbaz گفته است: خب لاغر قد متوسط رو به بالا مدل موهاش نباید عادی باشه احتمالا ادم دمدمی هست و در اکثر موارد مهربون و خوبه ولی در بعضی مواقع اعصابش خرابش می زنه خراب می کنه پوست سفیدی داره به احتمال 60 درصد فکر کنم رو اعتقاداتش متعصب باشه بیش از حد عادی یعنی اگر روزی هزاران جبرئیل و این چیزا بیان پیشش معتقد نمیشه چون دیگه حوصله بحث باهاشون رو نداره 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ .Senator. گفته است: همیشه تصوراتت انقدر دقیقه ؟ ولی دو پهلو ینی چی ... و اما تصور من از بارسایی :icon_razz: اسمت که نیدونم چیه . قد حدود 165 سفید پوست موجودی شیطان و پر انرژی عاشق پاستیل تیپ اسپرت رک و راست :179: یوحنا میباشم عه درست بود تصوراتم؟ آفرین ب خودم دو پهلو : ینی اینکه چون چهره ات رسمیه شوخی جدیش زیاد معلوم نیست ، ممکنه یه جا شما شوخی کنی بعد ماها نگیریم فک کنیم جدیه بترسیم گریه کنیم ! ( نه تا این حد ولی یه چیزی تو همین مایه ها) دس شوما دردنکنه تصورات خوبی بود ------------------------------- حالا افشین - 18 : لاغر و قد نیمه بلند سبزه موها صاف و بی حالت فک کنم چشم و ابروشم مشکی باشه تیریپش هم اسپرت 6 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه باحال.از معدود کسایی که با دیدنشون برق از سه فاز کلم پرید یکی میلاد یوزا بود یکی وافن.چون اصلا با تصوراتم نمی خوندن.خیلی باحال تر بودن منم که کلا محوم فک نکنم کسی بتونه تصورم کنه 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ anthonio montana گفته است: منم که کلا محوم فک نکنم کسی بتونه تصورم کنه من امشب تو جوّ تصورم تصورت میکنیــم مونتانا: قد بلند 180 اینطورا هیکلی و درشت که به قد و وزنت میخوره نه خیلی سفید نه خیلی سبزه یه چیزی مابینشون خنده رو شاید موهات بی حالت ریش پرفسوریه سامسونت به دست میخوره باشی تیپ اسپرت 4 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ Yuhana گفته است: من امشب تو جوّ تصورم تصورت میکنیــم مونتانا: قد بلند 180 اینطورا....80%درست هیکلی و درشت که به قد و وزنت میخوره...70%درست نه خیلی سفید نه خیلی سبزه یه چیزی مابینشون...ای تقریبا خنده رو شاید...بعضی وقتا موهات بی حالت...60%درست ریش پرفسوریه سامسونت به دست میخوره باشی.... 100%غلط تیپ اسپرت ؟؟؟اسپرتش درسته ولی خداییش کسی با تیپ اسپرت سامسونت میگیره دستش؟؟؟ خوب بود.18/20 و اما شما: اول از همه دمت گرم بارسلونی هستی ودر مورد ظاهرت قد حدود 160 چشم و موی مشکی تیپ اسپرت اما نه خیلی فشن آرایش معمولی خجالتی 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ دختر باران گفته است: :mrsbeasley:تینا جونمقد بلند هیکل متوسط 1کم سبزه.سبز کم رنگ چشمای مشکی درشت درست بود آیا؟ Yuhana گفته است: تینا : موهاش یکمی حالت داره شاید رنگ چشم و موهاش روشن باشه قدش بلنده 167 اینطورا وزنش مناسبه سفید با صورتی کشیده فالت بگیرُم ؟! :persiana__hahaha: دوتا تونو ترکیب کنم یه نصفه نیمه ای در میام قدم بلنده 170اینام پوستم بنظر خودم گندمیه (خواهرم میگه گندمیم)ولی همه میگن سفیدم چشمام قهوه ای سوختس ولی لنز سبز خاکستری میذارم هیکلم متوسطه (هیکله پری دارم که به قدم میخوره) صورتمم گرده (هلوووووووووووووووو) این منم 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ Artiiist گفته است: شما یه پسر جنوبی ، چشم رنگی با ابروهای مشکی و پر و موهای پرپشت و مشکی....استخون بندی درشت....یه کم تپل.... مرسی 90 % درسته 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ جنوبی گفته است: مرسی 90 % درسته ایول به خودم. حالا شما منو متصور شو 3 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ فک کنم دختری با موهای مشکی یا خرمایی بلند پایین تر از شانه ها قد 160 تا 165 وزن 50 تا 60 اسپرت اهل شیک پوشی رنگ چشم مشکی یا عسلی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده