Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم بتصورید تا نیومدم... شهدخت : قد حدودای 160 اینا وزن خوب شاید یه هوا فقط یه هوا اضافه وزن صورت گرد و یکمی تپلی سفید موهاتم مشکی نیست یکمی روشنه قهواه ای اینطورا ، حالت هم داره مثلا وز یا فر خنده رو هم میباشی تیپ هم کمی تا قسمتی اسپرت حالا بیا بینم همینی یا نه؟! 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یوهنا.... سفید و لپ گلی. 1 کم تپل. قد 160 واین حدودا وزنشم 60 و اینا موهای قهوه ای. چشمای قهوه ای خوش اخلاق و خوش برخوردو خوش خنده.کلا خوشه تیپشم اکثرا اسپرت یوهنا جان چقد علم غیبم خوبه؟ 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یوهنا....سفید و لپ گلی. 1 کم تپل. قد 160 واین حدودا وزنشم 60 و اینا موهای قهوه ای. چشمای قهوه ای خوش اخلاق و خوش برخوردو خوش خنده.کلا خوشه تیپشم اکثرا اسپرت یوهنا جان چقد علم غیبم خوبه؟ یکم باید روی علم غیبت کار کنی تپل؟ وزن 60؟ بیشترین وزنم تا الان 49 بوده الانم که 47 هستم کلا باربیم کلا خوشه رو خوب اومدی ---------------------- دختر باران : اسمشم ک نمدونم حس میکنم چشمات روشنه حالا هر رنگی فقط مشکی نیست :JC_thinking: شاید تپلی باشی ولی شایدم فقط توپُر باشی خیلی سخته تصورت کنم چون هیچ تصوری قبلش نداشتم اینارو هم الان همینجوری تصوریدم دفعه بعد دقیقتر میشه 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم تصور کنید چون که عکستون رو دیدم من نمی تونم تصورتون کنم بقیه رو نمی دونم 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چون که عکستون رو دیدم من نمی تونم تصورتون کنم بقیه رو نمی دونم مرسی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم تصور کنید فکر کنم چشمات روشن باشه.... 3 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این هم چشمم تازه کرفتم 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حسودیم شد یکی منو بتصوره حس حسادتم بخوابه 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب منم بتصورین دیگـــــــــــــــــــــــه تا فردا ظهور نکردم تصورم کنین.... 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم تصور کنید شما یه پسر جنوبی ، چشم رنگی با ابروهای مشکی و پر و موهای پرپشت و مشکی....استخون بندی درشت....یه کم تپل.... 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حسودیم شد یکی منو بتصوره حس حسادتم بخوابه معصومه بانو : دختری با قد متوسط ولی متمایل به بلند مثلا 165 تا 170 خندون سفید صورت تقریبا کشیده چشم و موها رنگ روشن تیپت هم اسپرت ممکنه باشه خوبت شد؟ خوابید حست؟ خب منم بتصورین دیگـــــــــــــــــــــــه تا فردا ظهور نکردم تصورم کنین.... دیدمت 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای بابا.....من تصور میخام... 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ معصومه بانو : دختری با قد متوسط ولی متمایل به بلند مثلا 165 تا 170 خندون سفید صورت تقریبا کشیده چشم و موها رنگ روشن تیپت هم اسپرت ممکنه باشه خوبت شد؟ خوابید حست؟ اخیش . مرسییییی . الان قشنگ خوابید . دستت درد نکنه . :aghosh: کشیده نبیدم ، گرد بید صورتم . پوستم میگن گندمی . حالا من فرق سفید و گندمی رو نمیدونم . موهامم قهوه ای تیره است . 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حسودیم شد یکی منو بتصوره حس حسادتم بخوابه تصور نداری که. کوتوله چاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخ همین 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اخیش . مرسییییی . الان قشنگ خوابید . دستت درد نکنه . :aghosh: کشیده نبیدم ، گرد بید صورتم . پوستم میگن گندمی . حالا من فرق سفید و گندمی رو نمیدونم . موهامم قهوه ای تیره است . خواهش میکنم عزیزم چقد من عالی تصور کردم تصور نداری که. کوتوله چاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخ همین 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تصور نداری که. کوتوله چاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخ همین چاقا از نوع حمید صفایی اصولا همه رو چاق میبینن اعتماد به نفسشون زیاد شه . تصور کامل و بی نقص من از تو : یه شکم چاق که یه پسر بهش وصله 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بريد تو پروفتون:icon_razz: فقط تصور حميد خو چرا میزنی باشه 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فرانه جونم : چهره ای آروم با لبخندی ملیح چشم ابرو مشکی قد متوسط 160 تا 167 اینطورا یکمی تپلی یا شایدم توپُر ( اونایی که به نظرم مهربونن ذاتا یکمی تپلین) به نظرم جلوی موهاتم کوتاه باشه در حد چتری از اونایی که وقتی یه کوشولورو ببینه لپشو بکشه فهلا تا دیدارش همینا 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فرانه جونم : چهره ای آروم با لبخندی ملیح چشم ابرو مشکی قد متوسط 160 تا 167 اینطورا یکمی تپلی یا شایدم توپُر ( اونایی که به نظرم مهربونن ذاتا یکمی تپلین) به نظرم جلوی موهاتم کوتاه باشه در حد چتری از اونایی که وقتی یه کوشولورو ببینه لپشو بکشه فهلا تا دیدارش همینا عجبزززززززززز... یوحی ژونم دختری با کفشهای کتانی.. فک کنم چشمات قهوه ایه..موهات لخت و خرماییه.. قد متوسط و لاغری داری... مممم..دیگهههه.. آها تیپتم اسپرت و سادس.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده