Yuhana 12780 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 منم بتصورید تا نیومدم... شهدخت : قد حدودای 160 اینا وزن خوب شاید یه هوا فقط یه هوا اضافه وزن صورت گرد و یکمی تپلی سفید موهاتم مشکی نیست یکمی روشنه قهواه ای اینطورا ، حالت هم داره مثلا وز یا فر خنده رو هم میباشی تیپ هم کمی تا قسمتی اسپرت حالا بیا بینم همینی یا نه؟! 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 یوهنا.... سفید و لپ گلی. 1 کم تپل. قد 160 واین حدودا وزنشم 60 و اینا موهای قهوه ای. چشمای قهوه ای خوش اخلاق و خوش برخوردو خوش خنده.کلا خوشه تیپشم اکثرا اسپرت یوهنا جان چقد علم غیبم خوبه؟ 4
Yuhana 12780 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 یوهنا....سفید و لپ گلی. 1 کم تپل. قد 160 واین حدودا وزنشم 60 و اینا موهای قهوه ای. چشمای قهوه ای خوش اخلاق و خوش برخوردو خوش خنده.کلا خوشه تیپشم اکثرا اسپرت یوهنا جان چقد علم غیبم خوبه؟ یکم باید روی علم غیبت کار کنی تپل؟ وزن 60؟ بیشترین وزنم تا الان 49 بوده الانم که 47 هستم کلا باربیم کلا خوشه رو خوب اومدی ---------------------- دختر باران : اسمشم ک نمدونم حس میکنم چشمات روشنه حالا هر رنگی فقط مشکی نیست :JC_thinking: شاید تپلی باشی ولی شایدم فقط توپُر باشی خیلی سخته تصورت کنم چون هیچ تصوری قبلش نداشتم اینارو هم الان همینجوری تصوریدم دفعه بعد دقیقتر میشه 5
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 منم تصور کنید چون که عکستون رو دیدم من نمی تونم تصورتون کنم بقیه رو نمی دونم 2
Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 چون که عکستون رو دیدم من نمی تونم تصورتون کنم بقیه رو نمی دونم مرسی عزیزم 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 خب منم بتصورین دیگـــــــــــــــــــــــه تا فردا ظهور نکردم تصورم کنین.... 4
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 منم تصور کنید شما یه پسر جنوبی ، چشم رنگی با ابروهای مشکی و پر و موهای پرپشت و مشکی....استخون بندی درشت....یه کم تپل.... 4
Yuhana 12780 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 حسودیم شد یکی منو بتصوره حس حسادتم بخوابه معصومه بانو : دختری با قد متوسط ولی متمایل به بلند مثلا 165 تا 170 خندون سفید صورت تقریبا کشیده چشم و موها رنگ روشن تیپت هم اسپرت ممکنه باشه خوبت شد؟ خوابید حست؟ خب منم بتصورین دیگـــــــــــــــــــــــه تا فردا ظهور نکردم تصورم کنین.... دیدمت 5
masoume 5751 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 معصومه بانو : دختری با قد متوسط ولی متمایل به بلند مثلا 165 تا 170 خندون سفید صورت تقریبا کشیده چشم و موها رنگ روشن تیپت هم اسپرت ممکنه باشه خوبت شد؟ خوابید حست؟ اخیش . مرسییییی . الان قشنگ خوابید . دستت درد نکنه . :aghosh: کشیده نبیدم ، گرد بید صورتم . پوستم میگن گندمی . حالا من فرق سفید و گندمی رو نمیدونم . موهامم قهوه ای تیره است . 3
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 حسودیم شد یکی منو بتصوره حس حسادتم بخوابه تصور نداری که. کوتوله چاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخ همین 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 اخیش . مرسییییی . الان قشنگ خوابید . دستت درد نکنه . :aghosh: کشیده نبیدم ، گرد بید صورتم . پوستم میگن گندمی . حالا من فرق سفید و گندمی رو نمیدونم . موهامم قهوه ای تیره است . خواهش میکنم عزیزم چقد من عالی تصور کردم تصور نداری که. کوتوله چاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخ همین 2
masoume 5751 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 تصور نداری که. کوتوله چاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخ همین چاقا از نوع حمید صفایی اصولا همه رو چاق میبینن اعتماد به نفسشون زیاد شه . تصور کامل و بی نقص من از تو : یه شکم چاق که یه پسر بهش وصله 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 فرانه جونم : چهره ای آروم با لبخندی ملیح چشم ابرو مشکی قد متوسط 160 تا 167 اینطورا یکمی تپلی یا شایدم توپُر ( اونایی که به نظرم مهربونن ذاتا یکمی تپلین) به نظرم جلوی موهاتم کوتاه باشه در حد چتری از اونایی که وقتی یه کوشولورو ببینه لپشو بکشه فهلا تا دیدارش همینا 6
Valentina 13664 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 فرانه جونم : چهره ای آروم با لبخندی ملیح چشم ابرو مشکی قد متوسط 160 تا 167 اینطورا یکمی تپلی یا شایدم توپُر ( اونایی که به نظرم مهربونن ذاتا یکمی تپلین) به نظرم جلوی موهاتم کوتاه باشه در حد چتری از اونایی که وقتی یه کوشولورو ببینه لپشو بکشه فهلا تا دیدارش همینا عجبزززززززززز... یوحی ژونم دختری با کفشهای کتانی.. فک کنم چشمات قهوه ایه..موهات لخت و خرماییه.. قد متوسط و لاغری داری... مممم..دیگهههه.. آها تیپتم اسپرت و سادس.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 4
ارسال های توصیه شده