Shining Star 2108 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 paroshat چشم درشت، مو سیاه، وزنت نرماله، دیگه ... بهت میاد اهل کتاب خوندن باشی و عینکی مثل استاد دانشگاها صدات یه کوچولو باید کلفت باشه ... آشپزیتم حرف نداره فک کنم درست گفتم ؟؟؟؟؟
Paroshat 6378 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 تصورم از مریم بانو m.sh1992 قد بلند لاغر پوست سفید چشماشم متوسطه رنگشم روشنه
Paroshat 6378 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 paroshat چشم درشت، مو سیاه، وزنت نرماله، دیگه ... بهت میاد اهل کتاب خوندن باشی و عینکی مثل استاد دانشگاها صدات یه کوچولو باید کلفت باشه ... آشپزیتم حرف نداره فک کنم درست گفتم ؟؟؟؟؟ همش غلطه عینکم چه رنگیه؟ مو سیاه نوچ:icon_pf (34):
Shining Star 2108 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 m.sh1992 مثل آواتارت توپولویی عینکی و درس خون قدت یه ذره کوتاهه نه زیاد ... حجابت خوبه دماغت یه ذره بزرگه معمولا هم شیک لباس میپوشی چطور بود ؟
Shining Star 2108 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 همش غلطهعینکم چه رنگیه؟ مو سیاه نوچ:icon_pf (34): همش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ناامید شدم عینکت صورتی
Paroshat 6378 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 همش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ناامید شدم عینکت صورتی بله اشپزیم حرف نداره:gnugghender: اره صورتیهاز کجا فهمیدی؟؟؟؟؟ اقا من بازی نمیکنم همتون منو زود تصور کردین خودشم درسته
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 تصورم از مریم بانوm.sh1992 قد بلند لاغر پوست سفید چشماشم متوسطه رنگشم روشنه همه ش اشتباه بود قد و وزنمم معمولیه
Shining Star 2108 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 بله اشپزیم حرف نداره:gnugghender:اره صورتیهاز کجا فهمیدی؟؟؟؟؟ اقا من بازی نمیکنم همتون منو زود تصور کردین خودشم درسته بعله مطمئنا حرف نداره ولی البته یه وقت ریا نشه ها معلومه دیگه از روحیت خب حالا بازی کن بچه هارو حدس بزن چرا آه میکشی ؟
Paroshat 6378 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 همه ش اشتباه بود قد و وزنمم معمولیه عهههههههه:icon_pf (34): باید از اتی بپرسم خب سفید نیستی؟؟؟؟ لهجه ی اصفهانی هم داری
Paroshat 6378 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 بعله مطمئنا حرف نداره ولی البته یه وقت ریا نشه ها معلومه دیگه از روحیت خب حالا بازی کن بچه هارو حدس بزن چرا آه میکشی ؟ خب خودتم قد بلندی لاغر تو هم سفیدی بعدددددد دیگه چی بگم؟؟؟
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 m.sh1992 مثل آواتارت توپولویی عینکی و درس خون قدت یه ذره کوتاهه نه زیاد ... حجابت خوبه دماغت یه ذره بزرگه معمولا هم شیک لباس میپوشی چطور بود ؟ نه توپولی نیستم.. البته الان یکم وزن اضافه کردم ولی درکل توپولی نیستم ولی بچگیام بودم عینکی نیستم.. درسخون هم.. یادش بخیر تقریبا بودم قدم تو خانومای ایرانی معمولیه مماخم خوبه.. نه بزرگه نه کوچیک شیک پوشی هم.. نمیگم ک ریا نشه مرسی دوست عزیز :icon_gol:
Shining Star 2108 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 خب خودتم قد بلندیلاغر تو هم سفیدی بعدددددد دیگه چی بگم؟؟؟ همه سفید شدن که اره درسته تا اینجا ... البته سفید نمیشه گفتا ولی قبوله هرچی به ذهنت رسید
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 عهههههههه:icon_pf (34):باید از اتی بپرسم خب سفید نیستی؟؟؟؟ لهجه ی اصفهانی هم داری اره .. حتما بپرس لهجه هم فقط وقتی با 1 اصفهانی بحرفم، اصفهانی میشه.. دوستای دانشگاهم وقتی فهمیدن من اصفهانیم ک مکالمه تلفنیمو با مامانم شنیدن مرسی از نظرات :icon_gol:
Shining Star 2108 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 نه توپولی نیستم.. البته الان یکم وزن اضافه کردم ولی درکل توپولی نیستم ولی بچگیام بودم عینکی نیستم.. درسخون هم.. یادش بخیر تقریبا بودم قدم تو خانومای ایرانی معمولیه مماخم خوبه.. نه بزرگه نه کوچیک شیک پوشی هم.. نمیگم ک ریا نشه مرسی دوست عزیز :icon_gol: پس درست گفتم خواهش میکنم مریم خانم. شاد باشید
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 پس درست گفتم خواهش میکنم مریم خانم. شاد باشید آره.. از 7 مورد ک گفتید 3تاش دقیقا درست بود.. آورین..آورین ممنون.. همچنین
Paroshat 6378 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 همه سفید شدن که اره درسته تا اینجا ... البته سفید نمیشه گفتا ولی قبوله هرچی به ذهنت رسید درس خون خب چی کار کنم همتونو سفید تصور میکنم
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 paroshat چشم درشت، مو سیاه، وزنت نرماله، دیگه ... بهت میاد اهل کتاب خوندن باشی و عینکی مثل استاد دانشگاها صدات یه کوچولو باید کلفت باشه ... آشپزیتم حرف نداره فک کنم درست گفتم ؟؟؟؟؟ در مورد چهره شبیه استادا کمی تاحدودی موافقم نه.. من فکر کنم صداش نازک و ملوسی هم باشه.. حالا خیلی ملوس هم نه.. ولی کلفت نیست دیگه آشپزیشم ک میدونم خوبه.. البته گاها پیش اومده ک نزدیک بوده غذاش بسوزه
ارسال های توصیه شده