masi eng 47044 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 نمی دونم ولی ارزونه ادم بي ادعا ولي تظاهر به پرادعا بودن ميكني... مغرور.. كلن مهربونيي. ولي ميخواي خشن و متفاوت نشون بدي...
afshin18 11175 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 ادم بي ادعا ولي تظاهر به پرادعا بودن ميكني... مغرور.. كلن مهربونيي. ولي ميخواي خشن و متفاوت نشون بدي... کجایند آن مردان بی ادعا؟ خداوکیلی خودم نمی دونم چه جوری هستم که بخوام بگم درسته یا غلطه بعد با معیار های الانی پر ادعا بودن و خشن بودن طرفدار های بیشتری دارن
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 کجایند آن مردان بی ادعا؟خداوکیلی خودم نمی دونم چه جوری هستم که بخوام بگم درسته یا غلطه بعد با معیار های الانی پر ادعا بودن و خشن بودن طرفدار های بیشتری دارن کلا فقط ادعا خشن هم نیستی :hapydancsmil: فرفری هم که هستی. (بارز ترین ویژگی) عینک هم خیلی بهت میاد. همینطور سیفیل
afshin18 11175 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 کلا فقط ادعا خشن هم نیستی :hapydancsmil: فرفری هم که هستی. (بارز ترین ویژگی) عینک هم خیلی بهت میاد. همینطور سیفیل خودت که دهن ادعا رو سرویس کردی دیگه نیستم سبیل به تو هم می آد
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 خودت که دهن ادعا رو سرویس کردیدیگه نیستم سبیل به تو هم می آد الان کچلی؟ چاقالو!
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 هیشجی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همین دیگه! یکی بیات میتی رو تصور کنه! :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 منم تصور میخوام قد تقریبا بلند.. چهره اخمو.. ته ریش دارید.. درحال کشل شدنید.. آهان.. 1 شکم کوچولوهم دارید زدم تو خال نه؟
Lean 56968 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 قد تقریبا بلند.. چهره اخمو.. ته ریش دارید.. درحال کشل شدنید.. آهان.. 1 شکم کوچولوهم دارید زدم تو خال نه؟ کلی مو دارم بقیش بد نبود
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 کلی مو دارم بقیش بد نبود زن بگیری کشل هم میشی ..خب پس بغیر از کشلی همه رو درست گفتم.. چیز دیگه ای هم مونده؟.. نفر بعدی کیه ک تصورش کنم؟
ارسال های توصیه شده