afshin18 11175 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 نه قدت 154 زیاد نگفتم؟ وزن 72 کم نگفتم؟ چشم آبی (چون من از چشم آبی بدم می آد گفتم آبی) پوست تیره بعد از این مانتو گشادا می پوشی بعد زیاد بالا پایین می پری آدم حس می کنه توپ گوشتی هستی دماغ هم یادم رفت مدل رستم زور گیر 4
saghar... 6666 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 قدت 154 زیاد نگفتم؟وزن 72 کم نگفتم؟ چشم آبی (چون من از چشم آبی بدم می آد گفتم آبی) پوست تیره بعد از این مانتو گشادا می پوشی بعد زیاد بالا پایین می پری آدم حس می کنه توپ گوشتی هستی دماغ هم یادم رفت مدل رستم زور گیر اصن بگو ببینم کی بهت اجازه داد منو تصور کنی؟:vahidrk: نه قد رو زیاد گفتی و وزن رو هم کم گفتی مماخ عقابی با قوس 60 درجه 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 منم فک میکنم سودی خیلی خوشجگل باشه. با پوست سفید و موهای مشکی و البته قدشم همین حدودا حدس میزنم و لاغراندام قربونت برم عزیزم به من لطف داری.....خوشگل نیستم اما بقیش درسته و البته آخریش..اضافه وزن دارم انشاالله قسمت بشه همدیگرو ببینیم مهربون:hapydancsmil: 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 اصن بگو ببینم کی بهت اجازه داد منو تصور کنی؟:vahidrk:نه قد رو زیاد گفتی و وزن رو هم کم گفتی مماخ عقابی با قوس 60 درجه نخهلم تو این شلکی نیزتی!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من چه شکلیم؟ 2
saghar... 6666 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 نخهلم تو این شلکی نیزتی!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من چه شکلیم؟ خب اخ هافشین گفت منم تایید کردم یه وقت بچه دلش نشکنه تو فک کنم لاغری قدتم بلنده...اممممم دیگه موهاتم باچشات مشکیه خوشگلی:hapydancsmil: 1
afshin18 11175 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 اصن بگو ببینم کی بهت اجازه داد منو تصور کنی؟:vahidrk:نه قد رو زیاد گفتی و وزن رو هم کم گفتی مماخ عقابی با قوس 60 درجه هر کس می آد اینجا مجوزش رو داده دیگه الان منو توصیف کن بخندیم حدس می زدم 2
afshin18 11175 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 نخهلم تو این شلکی نیزتی!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من چه شکلیم؟ تو هم قد 2.30 سانت وزن 40 کیلو زردپوست دماغ چماقی رنگ چشم هم سبز 2
saghar... 6666 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 هر کس می آد اینجا مجوزش رو داده دیگه الان منو توصیف کن بخندیمحدس می زدم قد:2.5متر وزن:40کیلو موها:ویزویزی چشم:ابی که دیگه به سفیدی میزنه رنگ پوست:مث ساکنان کنیا مماخ عقابی با قوس 90 درجه صدا:خروسی دیدی چه خوب توصیفت کردم 2
afshin18 11175 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 قد:2.5متروزن:40کیلو موها:ویزویزی چشم:ابی که دیگه به سفیدی میزنه رنگ پوست:مث ساکنان کنیا مماخ عقابی با قوس 90 درجه صدا:خروسی دیدی چه خوب توصیفت کردم موها رو درست گفتی 2
saghar... 6666 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 موها رو درست گفتی همه رو درس گفتم از من یاد بگیر ببین چقد جرئت دارم کتمان حقیقت نکن 2
afshin18 11175 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 همه رو درس گفتماز من یاد بگیر ببین چقد جرئت دارم کتمان حقیقت نکن من که نگفتم بقیه رو اشتباه گفتی 2
afshin18 11175 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 من چی؟؟ قد 163 پوست سبزه لاغر مو مشکی دماغ مدل کشیده چشم هم قهوه ای اهان خوبهافرین حالا خارج از شوخی قد 167 یه کم اضافه وزن یا کمبود وزن (احتمالا نباید متعادل باشی) موهات رو به احتمال زیاد رنگ کردی چشم قهوه ای تاریک پوست کمی سفید مایل به زرد 2
saghar... 6666 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 حالا خارج از شوخی قد 167 یه کم اضافه وزن یا کمبود وزن (احتمالا نباید متعادل باشی) موهات رو به احتمال زیاد رنگ کردی چشم قهوه ای تاریک پوست کمی سفید مایل به زرد این دفه یکم به واقعیت نزدیکتر بودی فقط قدمو کاملا درست گفتی...از کجا میدونستی؟ البته یکم کمبود وزنم دارم چون متغیر بین 50 تا 54 هستم موهامم کاملا مشکیه مشکی هست و از رنگ بدم میاد چشمامم مشکیه مشکی هست سفید سفید نیستم معمولیم ولی زردم نیستم 2
afshin18 11175 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 این دفه یکم به واقعیت نزدیکتر بودیفقط قدمو کاملا درست گفتی...از کجا میدونستی؟ البته یکم کمبود وزنم دارم چون متغیر بین 50 تا 54 هستم موهامم کاملا مشکیه مشکی هست و از رنگ بدم میاد چشمامم مشکیه مشکی هست سفید سفید نیستم معمولیم ولی زردم نیستم گفتم که با اجنه در ارتباطم موهات رو درست حدس زدم دیگه درآینده رنگ می کنی کسایی که میگن چشمشون مشکیه از نزدیک که نگاه کنی قهوه ای تاریکه 1
saghar... 6666 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 گفتم که با اجنه در ارتباطمموهات رو درست حدس زدم دیگه درآینده رنگ می کنی کسایی که میگن چشمشون مشکیه از نزدیک که نگاه کنی قهوه ای تاریکه شاید نه واسه من واقعا مشکیه از نردیک هم مشکیه 1
saghar... 6666 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 چه دسته جمعی اسپم می کنن دوستان به به چشمم روشن :girl_blush2: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 خب اخ هافشین گفت منم تایید کردم یه وقت بچه دلش نشکنهتو فک کنم لاغری قدتم بلنده...اممممم دیگه موهاتم باچشات مشکیه خوشگلی:hapydancsmil: افشین دل هم داره مگه ؟ آورینننننننننن همش دلست بوت!:hapydancsmil: تو هم قد 2.30 سانت وزن 40 کیلو زردپوست دماغ چماقی رنگ چشم هم سبز 2.30 :vahidrk: :icon_pf (34): میخوای بگم چه شکلی هستی ؟ 2
ارسال های توصیه شده