keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ آفرین.به کیوان میگن پسر خوب. قربون صدقه رفتن ز ز نیست.پایه های زندگیو محکم میکنه. خوشبخت بشی میترسم هیشکی نباشه که قدر محبت و مهربونی «خالص» و «بی چشم داشت» منو بدونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هر چه قدر که میگذره بیشتر دارم به این نتیجه می رسم لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ میترسم هیشکی نباشه که قدر محبت و مهربونی «خالص» و «بی چشم داشت» منو بدونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هر چه قدر که میگذره بیشتر دارم به این نتیجه می رسم نترس . چقدم از خودش تعریف کزده این کیوان :دی من همیشه اعتقادم اینه که هر چقد خوبتر باشی خدا بهترینهارو واست انتخاب میکنه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نترس . چقدم از خودش تعریف کزده این کیوان :دی من همیشه اعتقادم اینه که هر چقد خوبتر باشی خدا بهترینهارو واست انتخاب میکنه کاملا موافقم! لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ نترس . چقدم از خودش تعریف کزده این کیوان :دی من همیشه اعتقادم اینه که هر چقد خوبتر باشی خدا بهترینهارو واست انتخاب میکنه قبول درم حرفت رو آدمها همنو کسایی رو توی زندگیشون جذب میکنن که خودشون هم از همون جنس هستن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده