رفتن به مطلب

ترکیب جمعیت ایران بر اساس زبان تا سال 1998 (65 میلیون نفر)

El Roman

ارسال های توصیه شده

شما اونجا گفتید مردم یک شهر که اسمش رو هم نشنیده بودم برای خشک شدن یک دریاچه که اسمش یادم نیست اعتراض کردند شما کجا بودید! من هم گفتم اگه فاجعه به وسعت دریاچه اورمیه بود و اطلاعی رسانی هم به این وسعت بود و من اعتراض نکردم حق با شماست، سفسطه میکنی دوست من، نیازی نبود قانع بشید، فقط باید پست من رو درست میخوندید تا قیاس مع الفارق نفرمایید، لطفا دوباره بخونید متوجه نشدید حتما توضیح میدم

من گفتم در مواردري از قبيل:خشك شدن زاينده رود/بختگان/هامون/گاوخوني/تخريب شادگان/ميان گذرانزلي و...شما همراه نبوديد

.

عمق فاجعه در تمام اين موارد كم از درياچه ي اروميه نبوده,با اين همه هنوز آواتار خود من به شخصه مربوط به درياچه ي اروميه است و همراهي من در اين زمينه در حد توانم بوده.

.

در مورد زبان هم بار ها و بارها تاييد و تاكيد كردم كه اين حق هست و مشروع منتهي شيوه اي كه براي رسيدن به اين حق اتخاذ شده اشتباه است.اينكه شما مي گوييد يك قوم يا يك جمع بيشتر و بهتر از من مي دانند كه صلاح چيست و صواب كدام است به مانند اين است كه پيش از هر كشف و اختراعي مردم دگرگونه مي انديشيده اند و اين يعني اجماع بر سر يك موضوع الزاما به معني درست بودن آن نيست.

.

اما با اين همه:صلاح مملكت خويش خسروان دانند

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 94
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شمام بد کنایه نمیندازی

ویکی پدیای فارسی:

ولی اگه کار به کنایه اندازه برسه، من نیازی به دروغ پردازی تاریخی ندارم، واقعیت های تاریخی شما که مورد تایید منابع خودتون هست و مایه ننگتون هست کم نیستا، نکن این کارو، تیکه ننداز بزار آروم بحث کنیم

من كنايه نزدم و فكر مي كنم مورد مد نظر شما را توضيح دادم

--------------------------------

من براي گفتارم به ويكي پديا استناد نمي كنم دوست من

بيان كردم كه ترك هاي قشقايي بنا به اتفاق نظري كه در مورد پيشينه ي اين قوم هست اكثرا بازماندگان طوايفي هستند كه در زمان مغول به ايران وارد شدند و متعلق به آسياي ميانه هستند.

با اين بيان ,پذيرش اينكه زبانشان زير مجموعه ي تركي آذريايجاني باشد كمي سخت به نظر مي رسد .

تاريخ به تنهايي نه موجب مباهات است و نه موجب سرافكندگي

ارزش تاريخ هر قوم و نژاد در مقايسه با وضع فعلي ايشان مشخص مي شود .مردمان در طول زمان با خوبي ها و بدي هايشان دستاوردهاي علمي و فرهنگي بدست مي اورند.نهادينه شدن و همه گير شدن اين دستاوردها است كه مي تواند موجب فخر يا سرافكندگي باشد.

كورش افسانه بود يا تاريخ مهم نيست,مهم اين است كه من كه داعيه دارم فرزند او هستم نتوانستم ديدگاه هاي او را گسترش دهم و به جايي رسيدم كه نوشتارش را ديگران برايم خواندند و من تنها سر تكان دادم.

صفويه خوب يا بد تخم نفاق را كاشت و تخم علم را برچيد و من به عنوان فرزند اين خاك راهش را ادامه دادم.

هر دوي اينها تاريخ اين سرزمين است اما از آن چه ماند و از اين چه

آري دوست من

من تنها زماني نام اجدادم را به افتخار مي برم كه اگر موجب پيشبرد دستاورد هاي ايشان نيستم حداقل موجب پس رفت نباشم,وگرنه من آنم كه رستم بود پهلوان نه نان مي شود و نه اب

• Like 4
لینک به دیدگاه
وقتي شما به راحتي باور ديگران را افسانه مي خوانيد ديگران هم به راحتي حقوق شما را هيچ مي انگارند

باز هم مي گويم:

از ماست كه برماست

شما می تونید هر چی را که مربوط به نژاد شماست باور واعتقاد بدانید ولی هیچ کجای دنیا با اطلاق( باور ما) به یک مبحث تاریخی که هر ان قابل تغییر هست باور وعقیده ابه حساب نمیاد واون اصل خدشه ناپذیر جلوه داده نمیشه .مثلا اینکه بیست یا دویست سال پیش چه اتفاقی افتاده یه بحث تاریخیه فقط کسی به اون جنبه ی تقدس میده که از تحقیق وروشن شدن اون اتفاق هراس داره.

من پست های شما را که تو همین تایپکه خوندم متاسفانه تک تک جملات تون بوی نژاد پرستی میده .نژاد پرستا هم تنها چیزی که براشون مهم نیست رعایت حقوق بقیه است پس الکی سعی نکنید طوری جلوه بدید که مثلا اگه فلان کار نمیشد الان طور دیگه بود. نه خیر نژاد پرست های آریایی به هیچ صورتی حاضر نمیشن رفتار انسانی داشته باشن .

• Like 2
لینک به دیدگاه
نعل وارونه مي زنيم

پهلوي تنها در برهه كوتاهي در زمان رضا شاه در فكر يكسان سازي بود و جز چند كتاب و مقاله عملا گام ديگري در اين زمينه برداشته نشد

در زمان محمد رضا شاه نه تنها سياست ترك زدايي اعمال نشد بلكه به خاطر مسايلي تاريخ را به نفع ترك ها جعل كردند و بهاي بسيار به ترك ها داده شد

در زمان جمهوري اسلامي نيز بيشترين سرمايه گذاري ها در مناطق ترك نشين انجام شد كه باز نشان مي دهد بنا به دلايل سياسي حكومت بهاي خوبي به اين منطقه مي دهد

منتها با سياه نمايي و دروغ پردازي عده اي در صدد هستند تا مقاصد خاص خود را به پيش ببرند و حس تضاد قومي را در منطقه برانگيزند كه بسيار هم موفق عمل مي كنند.

دوست من

اگر كسي به خاطر هر مسله اي پيشينه ي خود را كتمان كند و به قول شما با فارس بار اوردن فرزندش سعي در تامين آتيه ي او كند به خود و فرزند خود و قوم خود خيانت كرده و جزاي خيانت كار مرگ است خواه فيزيكي خواه در طول تاريخ و با محو شدن قومش

من این پستو ندیده بودم به خاطر همین به یه پست شما جواب دادم . اگر زودتر دیده بودم به هیچ وجه حاضر به همکلامی با شما نمیشدم .

دوستان استدلال این پستو بخونن ونظر بدن خداییش یه شخص تو حالت طبیعی و سلامت روانی یه همچی استدلالی میکنه.

لینک به دیدگاه
زبان رسمی تعریف خودش رو داره تو قانون هم به صراحت اومده که زبان رسمی فارسی هست نه چیز دیگری،‌ زبان رسمی زبانی هست که فرهنگستان داره و براش هزینه میشه و خیلی پارامتر های دیگه، ببخشید ولی تعریف شما من در آوردی هست

---------------

منظورم ترکی قشقایی بود اشتباه لپی بود

---------------

ولی متاسفانه چند بار تو پست هاتون مستقیم و غیر مستقیم تیکه های تلخی انداختین که با گفته هاتون فرق داره

از دیدگاه شما دوستان فارس اتحاد یعنی له کردن دیگران و تحمیل داشته های خود به اونها به عنوان داشته های اونها، رضا خان هم از همین اتحاد حرف میزد، عزیز من رسمی شدن زبان من هیچ منافاتی با اتحاد نداره، این که من به زبان خودم درس بخونم هیچ منافاتی با اتحاد نداره، ولی تبعیضی که حکومت اعمال میکنه و شما هم خوشتون میاد و حکومتی که در همه زمینه ها ازش شاکی هستین رو فقط تو همین مورد تایید میکنید با اتحاد منافات داره

اتحاد به زور همرنگ کردن همه نیست، اتحاد قدرت تحمل همدیگه هست چیزی که شما ندارین، شما اگه قدرت تحمل داشتین برای همه غیر از حودتون جک نمیساختین، غیر خودی ها رو به چشم موجودات پست و خودتون رو نژاد پاک نمیدونستین

متاسفانه رگه های نژاد پرستی تو جامعه شما هنوز مونده، جامعه که دست به هرگونه نژاد پرستی میزنه ولی من رو فقط به خاطر اینکه نوشتم "محل سکونت:آزربایجان" متهم به نژاد پرستی و پان ترک بودن میکنه

تو همون قانون اساسي بلافاصله بعد از اينكه اعلام مي كند زبان رسمي فارسي است چنين نوشته:اسناد و مكاتبات و متون رسمي و كتب درسي(اشاره به مقطع نمي كند)بايد با اين زبان و خط باشد

و اين همان تفسيري است كه من از زبان رسمي دادم

امروز نه تنها از زبان فارسي حمايت ويژه نمي شود بلكه شاهد تخريب آن نيز هستيم (برنامه ي برره/اصطلاحات جديد و من در آوردي/شكسته صحبت كردن مسولين و...) و از اين حيث بسيار بيشتر از زبان هاي قومي و ديگر نژادهاي ساكن در كشور مورد ظلم واقع شده.

صرف داشتن فرهنگ سرا به معني حفظ و گسترش نيست.

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نعل وارونه مي زنيم

پهلوي تنها در برهه كوتاهي در زمان رضا شاه در فكر يكسان سازي بود و جز چند كتاب و مقاله عملا گام ديگري در اين زمينه برداشته نشد

در زمان محمد رضا شاه نه تنها سياست ترك زدايي اعمال نشد بلكه به خاطر مسايلي تاريخ را به نفع ترك ها جعل كردند و بهاي بسيار به ترك ها داده شد

در زمان جمهوري اسلامي نيز بيشترين سرمايه گذاري ها در مناطق ترك نشين انجام شد كه باز نشان مي دهد بنا به دلايل سياسي حكومت بهاي خوبي به اين منطقه مي دهد

منتها با سياه نمايي و دروغ پردازي عده اي در صدد هستند تا مقاصد خاص خود را به پيش ببرند و حس تضاد قومي را در منطقه برانگيزند كه بسيار هم موفق عمل مي كنند.

دوست من

اگر كسي به خاطر هر مسله اي پيشينه ي خود را كتمان كند و به قول شما با فارس بار اوردن فرزندش سعي در تامين آتيه ي او كند به خود و فرزند خود و قوم خود خيانت كرده و جزاي خيانت كار مرگ است خواه فيزيكي خواه در طول تاريخ و با محو شدن قومش

من این پستو ندیده بودم به خاطر همین به یه پست شما جواب دادم . اگر زودتر دیده بودم به هیچ وجه حاضر به همکلامی با شما نمیشدم .

دوستان استدلال این پستو بخونن ونظر بدن خداییش یه شخص تو حالت طبیعی یه همچی استدلالی میکنه. دوست عزیز تعصب شما بدتر از روان گردان و الکل استدلال شما را ازحالت عادی خارج کرده.

لینک به دیدگاه
بسیار عالی

من تو پست ها اول هم گفتم بحث سر اینکه شما زیادین یا ما زیادیم نیست، بحث سر حقی هست که هر انسانی تو دنیا باید از اون برخوردار بشه حتی اگه اقلیت محض باشه

ولی در مورد آمار

اول از همه در مورد استان خودم بگم به کدوم نقشه های بیشینه کل استان آذربایجان غربی رو کرد نشین معرفی کرده؟

خوب این سایت به نظر من باید معتبر باشه

ولی جالبه اگر آمار سال 98 چه مغرضانه و یا چه اشتباه بوده باشه چرا هنوز روی سایت باقی مونده و پاک نشده؟ اگه درست بوده و پاک نشده چه اتفاقی برای اون 12 میلیون ترک افتاده؟ هولوکاستی هم که اتفاق نیوفتاده!

این محاسبه جمعیت دستی هم منصفانه نیست، مثلا از 6.5 میلیون نفر جمعیت گیلان و اراک و قزوین و همدان فقط یک میلیونش رو ترک در نظر گرفتی که خیلی غیر منصفانه هست، یا جمعیت تهران و اطرافش یا استان آذربایجان غربی، ترک های قشقایی و ترکمن و خراسانی هم که هیچ

بعد این 10٪ کرد و 2٪ عرب هم خیلی جالبه!

ضمنا پست 13 رو هم مطالعه کنید بد نیست، وزیر امور خارجه همین یکی دو ماه پیش گفت 40٪ جمعیت ما ترک هستند، و وزیر آموزش پرورش هم 2 سال قبل گفت که 70٪ دانش آموزان ما دو زبانه هستند

ولی

گیریم آمار شما درست هست، فرقی تو صورت مساله ایجاد میکنه؟ چرا تو

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
زبان رومانیایی که 5٪ مردمش به این زبان تکلم میکنن زبان رسمی هست ولی اینجا وقتی از رسمی شدن حرف میزنی مثل اینکه جرمی مرتکب شدی، چه خوب بود به بقیه پست استارت هم جواب میدادی علیرضا

:ws3:

حامد ما رو گرفتی؟!

خودت یه بار دیگه بخون چی گفتی...

آخه این چه حرفی هست...اطلاعات این سایت بر اساس اطلاعات آماری ایران باید باشه در غیر اینصورت مخدوش هست..

به نظرم اولین مقدمه ی پذیرش گفته بعدی قبول کردن خطای نخست است...

اگر این بحث رو بدون این مقدمه که در گرفتن نتیجه "بی تاثیر" نیست می اوردی من چنین ایرادی نمیگرفتم..

ولی خب وقتی مقدمه بحث مخدوش باشه ادامه بحث هم با این مقدمات زیاد جالب نیست...

حالا بگذریم از دوستانی که چن پست در راستای پست اول زدن ولی وقتی دیدن این آمار اشتباهه نادیده گرفتن..

______

خودمونیم تو پستها خیلی اشاره داشتی این سایت الس و بلس و ویکی پدیای انگلیسی معتبره پس چرا داری کمی خلاف حرفت عمل میکنی:ws3:

اونوقتی که پستت رو زدی من یه جواب کاملتر نوشته بودم که در مورد بقیه حرفات هم بود ولی خب سیستم قاطید و همه اش پرید..

بعد که اومدم دیدم بحث یه دفعه کشیده شد به صفحه 7 و امیرگشتاسب خیلی از حرفای من رو زد هر چند که نظرمون در جزئیات فرقهای زیادی داره ولی در کلیات یه چیزه..

فک کنم گفتنش دیگه تکرار مکررات باشه..

اگه دوست باشی یه تایپیک منسجم تر بزن تا از پراکندگی مطالب جلوگیری بشه و مخاطب بفهمه بحث سر چیه..

خود قسمت دوم پست اولت میتونست یه بحث خوب باشه ولی خب نمیدونم چرا در این گونه مباحث چیزایی مطرح میشه که نمیشه بدون جواب اون رو گذاشت..

به هر صورت من بهتره نظاره گر موضوع باشم..

معذرت میخوام اینو میگم نمیدونم چرا دوستان ترک ما وقتی بحث مسائل قومی میاد بشدت موضوعی غیر واقعی میگیرند و در برخوردشون نسبت به مسائل صادق نیستند در حالی که در اکثریت مسائل عمومی و ملی اینگونه رفتار نمیکنند...:hanghead:(این نظر خودمه در طول این همه سال ،بحث مربوط به مسائل این چنینی)

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما می تونید هر چی را که مربوط به نژاد شماست باور واعتقاد بدانید ولی هیچ کجای دنیا با اطلاق( باور ما) به یک مبحث تاریخی که هر ان قابل تغییر هست باور وعقیده ابه حساب نمیاد واون اصل خدشه ناپذیر جلوه داده نمیشه .مثلا اینکه بیست یا دویست سال پیش چه اتفاقی افتاده یه بحث تاریخیه فقط کسی به اون جنبه ی تقدس میده که از تحقیق وروشن شدن اون اتفاق هراس داره.

من پست های شما را که تو همین تایپکه خوندم متاسفانه تک تک جملات تون بوی نژاد پرستی میده .نژاد پرستا هم تنها چیزی که براشون مهم نیست رعایت حقوق بقیه است پس الکی سعی نکنید طوری جلوه بدید که مثلا اگه فلان کار نمیشد الان طور دیگه بود. نه خیر نژاد پرست های آریایی به هیچ صورتی حاضر نمیشن رفتار انسانی داشته باشن .

1-شما در مورد من شناخت داريد؟

من از طرف مادري ترك تبريزي هستم و از طرف پدري بختياري هفت لنگ بهداروند از طيره ي اولاد علي صالح خان

اين رو گفتم كه بدونيد پيش داوري و جار و جنجال هميشه نتيجه ي درست بدست نمي دهد

2-در مورد تاريخ و اهميت تاريخ اندك اشاره اي كردم اما ظاهرا دوستان دوست ندارند بپذيرند كه ديدگاه من و امثال من به تاريخ تقدسي نيست بلكه آموختني است

3-به واسطه ي ديدگاه مبتني به آموختن از تاريخ همواره در پي كنكاش و پژوهش هستم و تغيير در نتايج مطالعات تاريخي را بسيار محتمل مي دانم و مي پذيرم منتها به شرط اينكه استدلالات جديد از نظر منطق قوي تر از پيشينيان باشد

4-نژادپرستي:باز شدن اين تاپيك به خاطر درخواست التماس گونه ي من به مدير مربوطه بود و اگر به واقع نژادپرست بودن از طرح چنين مباحثي استقبال نمي كردم

5-پيشينه شناسي نژادي تنها مبتني به زبان و محل سكونت نيست دوست من

علم هاي فراواني در اين زمينه بوجود آمده از جمله علم ژنتيك/جمجمه شناسي/رفتار شناسي/باورشناسي و....

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستان استدلال این پستو بخونن ونظر بدن خداییش یه شخص تو حالت طبیعی و سلامت روانی یه همچی استدلالی میکنه.

دوست محترم من

شما كه در سلامت رواني كامل و حالت طبيعي خود هستيد بفرماييد از كجاي پست من متعجب شديد كه به خاطر سكوت را بر هم كلامي من ترجيح مي دهيد؟

دقيق اشاره كنيد تا توضيح تكميلي بدم

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws3:

حامد ما رو گرفتی؟!

خودت یه بار دیگه بخون چی گفتی...

آخه این چه حرفی هست...اطلاعات این سایت بر اساس اطلاعات آماری ایران باید باشه در غیر اینصورت مخدوش هست..

به نظرم اولین مقدمه ی پذیرش گفته بعدی قبول کردن خطای نخست است...

اگر این بحث رو بدون این مقدمه که در گرفتن نتیجه "بی تاثیر" نیست می اوردی من چنین ایرادی نمیگرفتم..

ولی خب وقتی مقدمه بحث مخدوش باشه ادامه بحث هم با این مقدمات زیاد جالب نیست...

حالا بگذریم از دوستانی که چن پست در راستای پست اول زدن ولی وقتی دیدن این آمار اشتباهه نادیده گرفتن..

______

خودمونیم تو پستها خیلی اشاره داشتی این سایت الس و بلس و ویکی پدیای انگلیسی معتبره پس چرا داری کمی خلاف حرفت عمل میکنی:ws3:

اونوقتی که پستت رو زدی من یه جواب کاملتر نوشته بودم که در مورد بقیه حرفات هم بود ولی خب سیستم قاطید و همه اش پرید..

بعد که اومدم دیدم بحث یه دفعه کشیده شد به صفحه 7 و امیرگشتاسب خیلی از حرفای من رو زد هر چند که نظرمون در جزئیات فرقهای زیادی داره ولی در کلیات یه چیزه..

فک کنم گفتنش دیگه تکرار مکررات باشه..

اگه دوست باشی یه تایپیک منسجم تر بزن تا از پراکندگی مطالب جلوگیری بشه و مخاطب بفهمه بحث سر چیه..

خود قسمت دوم پست اولت میتونست یه بحث خوب باشه ولی خب نمیدونم چرا در این گونه مباحث چیزایی مطرح میشه که نمیشه بدون جواب اون رو گذاشت..

به هر صورت من بهتره نظاره گر موضوع باشم..

معذرت میخوام اینو میگم نمیدونم چرا دوستان ترک ما وقتی بحث مسائل قومی میاد بشدت موضوعی غیر واقعی میگیرند و در برخوردشون نسبت به مسائل صادق نیستند در حالی که در اکثریت مسائل عمومی و ملی اینگونه رفتار نمیکنند...:hanghead:(این نظر خودمه در طول این همه سال ،بحث مربوط به مسائل این چنینی)

برادر من کسی که خودشو به خواب زده بیدارکردنش سخته.دوستان ترک موضع غیر واقعی میگیرن ؟ لابد اگه قبول کنن اصلن تو ایران ترک نداریم این چند نفری هم که هستند در اصل فارسن که دارن ادای ترکا را در می آرن آدم منطقی میشن؟ دوست عزیز غلط بودن آمار این سایت کوچکترین شبهه ای در اصل قضیه ایجاد نمی کنه مگر اینکه طرف صحبت یه فارس متعصب یا کسی باشه که فارسا مغزشو شستشو دادن حاضره برای اینکه کسی بهش نگه ترک پوستین هر حیوونیو تن کنه.این آمار نادرست آمار اون دوستی که تو همین سایت از زبان سرلشکر زاهدی (نخست وزیر بعد مصدق)جمعیت ترک ها را 45% گفته بود چی قبول دارید می دونید زاهدی علنن از امحا ترک ها وبرنامه ریزی برای تغییر هویت آنها حرف می زد . ترک ها صادق نیستن یا کسایی که کارو به جایی رسونده بودن که برای ایجاد موازنه ادعا می کردن ترکی آذری یه لهجه ی زبان فارسیه که لغات ترکی قاطیش شده.ایا خنده دار نیست وقتی یه نفر ادعا می کنه تهرانی که با مهاجرت ترک ها از یک قریه تبدیل به یه شهر پرجمعیت شد فارس نشینه الا تعدادی از مهاجرینش.ترک تعصب داره یا اونایی که ادعا می کنن ترکا تو ایرا مهاجرن و هزار ان مورد این چنینی .برادر من گیرم اماری که ارائه شد معتبر یا نامعتبر ولی شما به یه سوال من جواب بده آیا دلیل پنهان کاری در مورد ترکیب قومیت های ایران ،آیا ترس از آشکار شدن در اکثریت بودن ترک ها نیست پس کدوم قومیته؟کردا؟ لرها؟عرب ها؟یا نکنه ارمنیا؟ حق باشماست بحث قومیت میشه من ترک موضع گیری می کنم چون می دونم باید زیر آفتاب سوزان بشینم وبرای طرف مقابلم که از شدت گرما چتر رو سرش گرفته اثبات کنم که الان شب نیست روزه!

لینک به دیدگاه
برادر من کسی که خودشو به خواب زده بیدارکردنش سخته.دوستان ترک موضع غیر واقعی میگیرن ؟ لابد اگه قبول کنن اصلن تو ایران ترک نداریم این چند نفری هم که هستند در اصل فارسن که دارن ادای ترکا را در می آرن آدم منطقی میشن؟ دوست عزیز غلط بودن آمار این سایت کوچکترین شبهه ای در اصل قضیه ایجاد نمی کنه مگر اینکه طرف صحبت یه فارس متعصب یا کسی باشه که فارسا مغزشو شستشو دادن حاضره برای اینکه کسی بهش نگه ترک پوستین هر حیوونیو تن کنه.این آمار نادرست آمار اون دوستی که تو همین سایت از زبان سرلشکر زاهدی (نخست وزیر بعد مصدق)جمعیت ترک ها را 45% گفته بود چی قبول دارید می دونید زاهدی علنن از امحا ترک ها وبرنامه ریزی برای تغییر هویت آنها حرف می زد . ترک ها صادق نیستن یا کسایی که کارو به جایی رسونده بودن که برای ایجاد موازنه ادعا می کردن ترکی آذری یه لهجه ی زبان فارسیه که لغات ترکی قاطیش شده.ایا خنده دار نیست وقتی یه نفر ادعا می کنه تهرانی که با مهاجرت ترک ها از یک قریه تبدیل به یه شهر پرجمعیت شد فارس نشینه الا تعدادی از مهاجرینش.ترک تعصب داره یا اونایی که ادعا می کنن ترکا تو ایرا مهاجرن و هزار ان مورد این چنینی .برادر من گیرم اماری که ارائه شد معتبر یا نامعتبر ولی شما به یه سوال من جواب بده آیا دلیل پنهان کاری در مورد ترکیب قومیت های ایران ،آیا ترس از آشکار شدن در اکثریت بودن ترک ها نیست پس کدوم قومیته؟کردا؟ لرها؟عرب ها؟یا نکنه ارمنیا؟ حق باشماست بحث قومیت میشه من ترک موضع گیری می کنم چون می دونم باید زیر آفتاب سوزان بشینم وبرای طرف مقابلم که از شدت گرما چتر رو سرش گرفته اثبات کنم که الان شب نیست روزه!

دوست عزیز..

1.ورود به هر بحث صداقت در مقدمات هست وقتی قرار باشد در مقدمات یک بحث صداقتی در کار نباشد نباید انتظار یک مباحثه واقعی و منطقی را داشت..

آقای فلانی گفت ایران 45 درصدش ترکه اصلا من میگم 60 درصد ولی آمار استانها چنین چیزی رو نمیگه من چی کار کنم..

من برای شما اوردم چنین آماری که در پست نخست اورده شده کاملا اشتباه هست و خود سایت مربوطه هم در ویرایش جدیدش آن را لحاظ کرده است...

وقتی بحث آماری پیش میاد بحث احساسی نمیتواند جایگیزن آن شود..که اگر قرار باشد چنین شیوه ای رو بکار ببریم باید در همه مواردی که با آن روبرو هستیم آن را بکار ببندیم...(که آمارهای کذایی دولت فعلی هم در عرصه های گوناگون رو درست پنداریم..)..

اگر میبینید که بنده در مورد بحث کردن قومی ترکها که اون رو موضع گیری میدانم به همین خاطر هست..

وقتی مقدمه ای بحثی که غلط بودنش مبرهن و آشکار هست و به جای این که کسی غلطش را تصحیح کند به گونه های گوناگون غیر متعارف بخواهد هر طوری یه چیزی بیاورد که مقدمه اگر حال کامل درست نبوده باید کمی از آن درست باشد به نظر من عدم صداقت در برخورد با مسئله هست...

خودتان را هم جای ما بگذارید میبنید چنین امری از طرف دعوی مشکل دار هست...

2.اصل قضیه اگر تحصیل به زبان مادری است که در خور خود میتواند بحثی مهم باشد ولی اگر بحث فراتر از این باشد به نظرم باید مسئله ها بررسی شود..

کسی هم که حرف شما رو در اصل قضیه یعنی تحصیل به زبان مادری رو قبول نداشته باشد نمیتوان برچسب فارس یا شستشوشده ی فارسها به او بزنیم..

بنده خیلی از حرفهایی که هم خودتان و هم دیگر دوستان آوردند قبول ندارم و برای آن دلیل دارم ولی فک نکنم با این موضع ؛ بنده فارس میشود یا فارس زده..

3.دوست عزیز بحث منطقی و عقلایی از بحث احساسی جداست!حال کسی میخواهد هر بحثی رو احساسی کند نمیتوان به او خرده گرفت ولی نباید انتظاری از مخاطب در همراهی عقلانی موضوع کند...

اگر کسی ادعا کرده که در گذشته زبان آذری باستان در منطقه آذربایجان بوده و یا کسی ادعا کند که اشعار شعرای قدیم آذربایجان فهلوی بوده و برای آن استناد بیاورد و یا بر اساس تاریخ پذیرفته شده بگوید که فلان قوم از جایی به جایی دیگر مهاجرت داشته اند و...به نظر من حرف گزافی نزده..

برخورد با چنین مسائلی شرط ادامه شان صداقت در پذیرفتن و نپذیرفتن هست...

اگر قرار باشد آنچه دل به خواهمان است قبول کنیم و آنچه دل به خواهمان نیست قبول نکنیم فک نکنم ره به جایی ببرد..

به هر حال در پست پیشین هم گفتم که با چنین مقدمه ی غلطی من درباره بحثهایی که فراتر از تحصیل به زبان مادری شد شرکت نمیکنم هر چند حرفها بسیار هست..

بگذریم..

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوست عزیز..

1.ورود به هر بحث صداقت در مقدمات هست وقتی قرار باشد در مقدمات یک بحث صداقتی در کار نباشد نباید انتظار یک مباحثه واقعی و منطقی را داشت..

آقای فلانی گفت ایران 45 درصدش ترکه اصلا من میگم 60 درصد ولی آمار استانها چنین چیزی رو نمیگه من چی کار کنم..

من برای شما اوردم چنین آماری که در پست نخست اورده شده کاملا اشتباه هست و خود سایت مربوطه هم در ویرایش جدیدش آن را لحاظ کرده است...

وقتی بحث آماری پیش میاد بحث احساسی نمیتواند جایگیزن آن شود..که اگر قرار باشد چنین شیوه ای رو بکار ببریم باید در همه مواردی که با آن روبرو هستیم آن را بکار ببندیم...(که آمارهای کذایی دولت فعلی هم در عرصه های گوناگون رو درست پنداریم..)..

اگر میبینید که بنده در مورد بحث کردن قومی ترکها که اون رو موضع گیری میدانم به همین خاطر هست..

وقتی مقدمه ای بحثی که غلط بودنش مبرهن و آشکار هست و به جای این که کسی غلطش را تصحیح کند به گونه های گوناگون غیر متعارف بخواهد هر طوری یه چیزی بیاورد که مقدمه اگر حال کامل درست نبوده باید کمی از آن درست باشد به نظر من عدم صداقت در برخورد با مسئله هست...

خودتان را هم جای ما بگذارید میبنید چنین امری از طرف دعوی مشکل دار هست...

2.اصل قضیه اگر تحصیل به زبان مادری است که در خور خود میتواند بحثی مهم باشد ولی اگر بحث فراتر از این باشد به نظرم باید مسئله ها بررسی شود..

کسی هم که حرف شما رو در اصل قضیه یعنی تحصیل به زبان مادری رو قبول نداشته باشد نمیتوان برچسب فارس یا شستشوشده ی فارسها به او بزنیم..

بنده خیلی از حرفهایی که هم خودتان و هم دیگر دوستان آوردند قبول ندارم و برای آن دلیل دارم ولی فک نکنم با این موضع ؛ بنده فارس میشود یا فارس زده..

3.دوست عزیز بحث منطقی و عقلایی از بحث احساسی جداست!حال کسی میخواهد هر بحثی رو احساسی کند نمیتوان به او خرده گرفت ولی نباید انتظاری از مخاطب در همراهی عقلانی موضوع کند...

اگر کسی ادعا کرده که در گذشته زبان آذری باستان در منطقه آذربایجان بوده و یا کسی ادعا کند که اشعار شعرای قدیم آذربایجان فهلوی بوده و برای آن استناد بیاورد و یا بر اساس تاریخ پذیرفته شده بگوید که فلان قوم از جایی به جایی دیگر مهاجرت داشته اند و...به نظر من حرف گزافی نزده..

برخورد با چنین مسائلی شرط ادامه شان صداقت در پذیرفتن و نپذیرفتن هست...

اگر قرار باشد آنچه دل به خواهمان است قبول کنیم و آنچه دل به خواهمان نیست قبول نکنیم فک نکنم ره به جایی ببرد..

به هر حال در پست پیشین هم گفتم که با چنین مقدمه ی غلطی من درباره بحثهایی که فراتر از تحصیل به زبان مادری شد شرکت نمیکنم هر چند حرفها بسیار هست..

بگذریم..

من در يك كلام با كل حرفهاي شما مخالفم و بحث رو كش نمي دم...

در ضمن ما ميدانيم ترك هستيم كسي هم كه ادعاي آذري آريايي بودن ما را دارد اول برود آريايي رو ريشه يابي كند و بداند ريشه آريا چيست بعد ادعاي فيلسوفي بكند..

• Like 1
لینک به دیدگاه
من در يك كلام با كل حرفهاي شما مخالفم و بحث رو كش نمي دم...

در ضمن ما ميدانيم ترك هستيم كسي هم كه ادعاي آذري آريايي بودن ما را دارد اول برود آريايي رو ريشه يابي كند و بداند ريشه آريا چيست بعد ادعاي فيلسوفي بكند..

فقط

1.در جایی از حرفام اسم آریایی رو نیاوردم..

2.ادعای فیلسوفی هم نکردم..

3. کلیت بحث من باز روی آمار بود که شما هم آن را قبول ندارید...

بنده هم قصد مباحثه با کسی که چیز غلط رو بنیان فکریش قرار داده و دوست ندارد از آن دل بکند ندارم..:icon_gol:

ممنون..:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
فقط

1.در جایی از حرفام اسم آریایی رو نیاوردم..

2.ادعای فیلسوفی هم نکردم..

3. کلیت بحث من باز روی آمار بود که شما هم آن را قبول ندارید...

بنده هم قصد مباحثه با کسی که چیز غلط رو بنیان فکریش قرار داده و دوست ندارد از آن دل بکند ندارم..:icon_gol:

ممنون..:icon_gol:

انشاللله كه بنيان فكري شما صحيح باشد

به قول دوستان پارسي بدرووود:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...