رفتن به مطلب

2 اسفند روزه زبان مادري(به زبان مادريت حرف بزن)

en.ml

ارسال های توصیه شده

همه مي تونن بيان من جلوشون رو نگرفتم

من دوست دارم به زبان مادريم زياد پيام بزارم ؟ مشكلي داره؟ همه هم ميان؟ ديگه مشكل من نيست كه تركي سومين زبان رسمي جهان هست.

اين هم جواب شما eder

مي توني بري زبان تركي ياد بگيري و مفهومشو بدوني:ws37:

طالعیمه باخ !

دوشونجه لریم یاساق ،

دویغولاریم یاساق ،

كئچمیشدن سؤز آچماغیم یاساق ،

گلجكدن دانیشماغیم یاساق ،

آتا و بابامین آدین چكمگیم یاساق ،

بیلیرسن ؟

آنادان دوغولاندا ، بئله ،

اؤزوم بیلمییه – بیلمییه ،

دیل آچیب ، دانیشدیغیم دیلده ،

دانیشماغیمدا ، یاساق ایمیش ، یاساق ،.

عزیزم من همینو میخواستم بگم

که شما خودت به خوبی نشون دادی

بجای روز جهانی زبان مادری ، میخوای حرف خودت و زبان خودت رو به همه عرضه کنی

منم میرم یه تاپیک میزنم برایه زبون مادری خودم

اینجوری خوبه نه؟

جالب میشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 62
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من ترجمه میکنم چون این اثر سهند واقعا زیباست و باید همه متوجه بشن (هرچند ترجمه خودش هنر هست و بابت کاستی هاش معذرت میخوام)ترجمه:سرنوشتم رو ببین!اندیشه هایم ممنوعستآرزوهایم ممنوعستاز تاریخ حرف زدن برایم ممنوعستاز آینده حرف زدن برایم ممنوعستحتی اسم اجدادم رو بردن هم ممنوعستمیدونی؟از زمانی که از مادر زاده شدمبدون اینکه خودم بدونمدر زبانی که با اون شروع به حرف زدن کردمحرف زدنم هم ممنوع بوده، ممنوع...
مرسی حامد جانقشنگ بود
  • Like 1
لینک به دیدگاه
عزیزم من همینو میخواستم بگم

که شما خودت به خوبی نشون دادی

بجای روز جهانی زبان مادری ، میخوای حرف خودت و زبان خودت رو به همه عرضه کنی

منم میرم یه تاپیک میزنم برایه زبون مادری خودم

اینجوری خوبه نه؟

جالب میشه

تو كلا نمي خايي مطلب رو بگيري پس من هم چيزي نمي گم شايد يكي بياد بگه موضوع چيه

لینک به دیدگاه
همه مي تونن بيان من جلوشون رو نگرفتم

من دوست دارم به زبان مادريم زياد پيام بزارم ؟ مشكلي داره؟ همه هم ميان؟ ديگه مشكل من نيست كه تركي سومين زبان رسمي جهان هست.

دوم و اول کدومن؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوم و اول کدومن؟؟؟

رده بندی کلی یک زبان ممکن نیست، از نظر تعداد و تنوع فعل که یکی از مهمترین عوامل پویایی زبان هست ترکی بعد از انگلیسی و فرانسوی سومین زبانه:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
رده بندی کلی یک زبان ممکن نیست، از نظر تعداد و تنوع فعل که یکی از مهمترین عوامل پویایی زبان هست ترکی بعد از انگلیسی و فرانسوی سومین زبانه:a030:

تا جایی که من میدونم زبون عربی بعد انگلیسی جایگاه دوم رو داره.بعدم واسه همه مشهوده که عربی زبون کاملیه از نظر تعداد و تنوع فعل و خیلی چیزای دیگه

• Like 2
لینک به دیدگاه

أحس ماضی أهلنه ابحاضر الحیّین

مستقبل اجیال اتعیش بذلاله

العاصف ماخذاها ولا کنسها الریح

جبل شامخ تلوذ الخلگ بفعاله

هلی گمرة لیالی السود

جدح حافر شگرهم بیها یتلاله

لینک به دیدگاه
تا جایی که من میدونم زبون عربی بعد انگلیسی جایگاه دوم رو داره.بعدم واسه همه مشهوده که عربی زبون کاملیه از نظر تعداد و تنوع فعل و خیلی چیزای دیگه

عربي زبان كاملي هست ولي از نظر فعلي و پويايي فقط صرف كردن هست يعني در هر مكاني بياني براي فعل ندارد. مانند زبان آلماني هست كه داراي قواعد كاملي هست ولي مي بيني براي چند لحظه متفاوت فقط يه فعل صرف ميشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

گفتم که در یک رده بندی نمیشه همه جوانب رو گنجوند، بله عربی زبان کامل و زیبایی هست، ولی من از اون بابتی که گفتم مطمئن هستم،مطمئنن در بقیه زمینه ها عربی هم حرفی برای گفتن داره

لینک به دیدگاه

الان تمام دنیا قبول دارن که قبل از انگلیسی عربی جایگاه اول رو داشت اما به مرور زمان شد دوم.الان شما ترکا به زور میخواین ترکی و سوم جا بدین.هر چندم که میخواین جا بدین اما انگلیسی اوله عربی دوم.خطبه کامل عربی نماز رهبر و عربی شعر گفتنشون و خیلی چیزای دیگه رو فراموش نکنید:a030:. فی امان الله

لینک به دیدگاه
الان تمام دنیا قبول دارن که قبل از انگلیسی عربی جایگاه اول رو داشت اما به مرور زمان شد دوم.الان شما ترکا به زور میخواین ترکی و سوم جا بدین.هر چندم که میخواین جا بدین اما انگلیسی اوله عربی دوم.خطبه کامل عربی نماز رهبر و عربی شعر گفتنشون و خیلی چیزای دیگه رو فراموش نکنید:a030:. فی امان الله

هرچی شما بگید قبوله، گوله گوله :icon_redface:

لینک به دیدگاه

زبان مادریم رو دوست دارم ..

اما از زبان مادریم انسانیتی که از مادرم به ارث رسیده رو دوست تر دارم...

زبان یک وسیله ست برای انتقال اندیشه ...

وطن یک وسیله ست برای همدلی و باهم بودن...

من یک نگاه پر محبت از وطنم، با هر زبان و آیین را بیشتر از زبان مادری خود میفهمم!

من زبان مادریم رو دوست دارم .. اما زبان انسانیت که با آن میشود با همه ی آزادگان جهان ارتباط برقرار کرد رو بیشتر دوست دارم

• Like 5
لینک به دیدگاه
زبان مادریم رو دوست دارم ..

اما از زبان مادریم انسانیتی که از مادرم به ارث رسیده رو دوست تر دارم...

زبان یک وسیله ست برای انتقال اندیشه ...

وطن یک وسیله ست برای همدلی و باهم بودن...

من یک نگاه پر محبت از وطنم، با هر زبان و آیین را بیشتر از زبان مادری خود میفهمم!

من زبان مادریم رو دوست دارم .. اما زبان انسانیت که با آن میشود با همه ی آزادگان جهان ارتباط برقرار کرد رو بیشتر دوست دارم

بسیار زیبا:icon_gol: ولی کاش در همه ضمینه ها این تفکر وجود داشت

کاش انسانیت اون موقع بود که به خاطر یه اسم خلیج فارسی- عربی بین دو نژاد دشمنی ایجاد نمیکردیم و به اون همه هزینه همایش و برنامه تلوزیونی و ... میگفتیم به خاطر انسانیت بیخیال این پولا رو هم رو صرف بچه های گرسنه تو خیابونا میکنیم

کاش انسانیت اون موقع کاربرد داشت که معلم با خطکش از دست مسعود (فامیلیش یادم نیست) رو میزد که مسعود وقتی سئوال میپرسم باید فارسی جواب بدی، و مسعود میگفت خانم مطلبی فارسه دانیشاندا اوشاخلار گولولر بیلمه (وقتی فارسی حرف میزنم بچه ها میخندن (به لهجم)

کاش انسانیت وقتی بود که زندانی ترک که اعدام میشه بهش نمیگفتن تجزیه طلب حقشه ولی وقتی دیگری اعدام میشه به اسم مبارز براش سوگواری میکنن

کاش انسانیت رو میشد از منظومه دده قورقود خوند نه از شاهنامه که سراسر نژادپرستیست

کاش انسانیت تو خوجالی هم بود

آره انسانیت قشنگه ولی همه جا قشنگه :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه زمانی دنیای متمدن خلاصه میشد در چین وجهان اسلام که زبان رسمی شون عربی بود. و چه آزادی بیانی حاکم بود بر جهان اسلام .همون انگلیسی ها فاصله ی زیادی تا دنیای متمدن داشتند (قرن 13 و14 میلادی). می دونید چی شد که اینطوری شد که الان هست ؟ به جای این حرف های نژاد پرستانه کاش به این می پرداختیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
بسیار زیبا:icon_gol: ولی کاش در همه ضمینه ها این تفکر وجود داشت

کاش انسانیت اون موقع بود که به خاطر یه اسم خلیج فارسی- عربی بین دو نژاد دشمنی ایجاد نمیکردیم و به اون همه هزینه همایش و برنامه تلوزیونی و ... میگفتیم به خاطر انسانیت بیخیال این پولا رو هم رو صرف بچه های گرسنه تو خیابونا میکنیم

کاش انسانیت اون موقع کاربرد داشت که معلم با خطکش از دست مسعود (فامیلیش یادم نیست) رو میزد که مسعود وقتی سئوال میپرسم باید فارسی جواب بدی، و مسعود میگفت خانم مطلبی فارسه دانیشاندا اوشاخلار گولولر بیلمه (وقتی فارسی حرف میزنم بچه ها میخندن (به لهجم)

کاش انسانیت وقتی بود که زندانی ترک که اعدام میشه بهش نمیگفتن تجزیه طلب حقشه ولی وقتی دیگری اعدام میشه به اسم مبارز براش سوگواری نکنیم

کاش انسانیت رو میشد از منظومه دده قورقود خوند نه از شاهنامه که سراسر دارن غیر فارس ها رو میکشن

کاش انسانیت تو خوجالی هم بود

آره انسانیت قشنگه ولی همه جا قشنگه :icon_gol:

خب مسلما انسانیت همیشه قشنگه و انتظار هست که همه داشته باشن .. اگر کسی نداشت بهتره که ما داشته باشیم .. وگرنه ضرر کردیم

اما در مورد نام خلیج فارس کاملا مخالم ..

وقتی دزدی میاد میخواد یه چیزی رو سرقت کنه شما باید محکم پاش بایستی .. اگر دفعه ی اول با برداشتن 50 هزار تومن پول راحت در رفت .. دفعه ی بعد میاد برای برداشتن چیز بیشتر !

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب مسلما انسانیت همیشه قشنگه و انتظار هست که همه داشته باشن .. اگر کسی نداشت بهتره که ما داشته باشیم .. وگرنه ضرر کردیم

اما در مورد نام خلیج فارس کاملا مخالم ..

وقتی دزدی میاد میخواد یه چیزی رو سرقت کنه شما باید محکم پاش بایستی .. اگر دفعه ی اول با برداشتن 50 هزار تومن پول راحت در رفت .. دفعه ی بعد میاد برای برداشتن چیز بیشتر !

خوب الان این دزده داره نه تنها یک اسم که کله فرهنگ ما رو میدزده؛ چیکار کنیم؟ محکم پاش وایسیم یا بگیم انسانیتی که از مادرم به ارث بردم زیباتره بیخیال؟ :icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب الان این دزده داره نه تنها یک اسم که کله فرهنگ ما رو میدزده؛ چیکار کنیم؟ محکم پاش وایسیم یا بگیم انسانیتی که از مادرم به ارث بردم زیباتره بیخیال؟ :icon_redface:

باید آدم اهمیت ها رو بسنجه .. اگر واقعا چیزی منطقیه و براش در درجه ی بالاتری قرار داره .. حتما پاش وایسه ... چون اگر نایسته حتما یه روزی شرمسار میشه

من اون مثالی که زدم در مورد مرتبه ی گویش و زبان با انسانیت بود .. اما زیر بار ظلم رفتن خلاف انسانیته پس:

من انسانیت برام از نژاد و گویش در مرتبه ی بالاتری قرار داره ...

پس هر چی مخالف انسانیت باشه جلوش می ایستم .. حتی اگر نژاد و گویشم هم فدا بشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
باید آدم اهمیت ها رو بسنجه .. اگر واقعا چیزی منطقیه و براش در درجه ی بالاتری قرار داره .. حتما پاش وایسه ... چون اگر نایسته حتما یه روزی شرمسار میشه

من اون مثالی که زدم در مورد مرتبه ی گویش و زبان با انسانیت بود .. اما زیر بار ظلم رفتن خلاف انسانیته پس:

من انسانیت برام از نژاد و گویش در مرتبه ی بالاتری قرار داره ...

پس هر چی مخالف انسانیت باشه جلوش می ایستم .. حتی اگر نژاد و گویشم هم فدا بشه

مسلما اینجوریه:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...