rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باشه پس دیگه هیچی دیگه ولی من بلاخره باید یه طرح از تو ببینم. یه کاری یه طرحی چیزی آخه همین آق مدیر خیلی تعریفت رو میکرد.دلم آب شد اقا مدیر به ما لطف دارن ولی همچینم کارم خوب نیستا اینجا هست عسیسم ببین 2تا کارامو:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با من کاری داشتین :mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با من کاری داشتین :mornincoffee: نه با شما نبودیم شما به چای شبانه ت برس راستی خسته نباشید 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با من کاری داشتین :mornincoffee: چه عجب اق مدیر شووووووووووما اینجا پیداتون شد به استراحتتون ادامه بدین ما هستیم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اووووووووخی دوستت فوت کرده مونا جون؟؟؟؟؟؟؟ الهی ایشالا که تو امتحانات هم موفق میشی خانومی :icon_pf (17): نه هنوز کامل مزدوج نشده مونا جان :shad: :w14: :shad: :w14: ممنون گلم فهمیدم پرنده :w16: وااااای پس چنا من نمیشناسمت؟ :banel_smiley_52:کی هستی؟ :banel_smiley_52: من تو مهندسان FarnazT بودمبیشتر تو خیریه مهرآفرینان بودم اونژا بری منو میبینی نگفتین مبهم کی بوده :banel_smiley_52: منم همونجا دیدمت ازت شماره حساب میخاستم نه بابا ممن 2 اسمم تو شناسنامه یه چی تو خونه یه چیز دیکه اونجا با اسم شناسنامم اینجا خونه حالا شما همونو بدون:w16: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلاممممممممم مونا جوووون خوبی عسیسم؟؟؟؟؟؟؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v چنا من هستم اومدم:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوفی؟/ صولتی یعنی چی ؟> یکی کاربر صولتیه یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوفی؟/ صولتی یعنی چی ؟> یکی کاربر صولتیه یعنی چی؟ میسی من عاااااااااااالی توپ قضیه این صولتی (صورتی) مموشک رنگ صورتی رو دوست داشت مدام به ادمینی میگفت که نام کاربریشو صولتی کنه و واسه 1 هفته ادمینی اسمشو بجای کاربر فعال با صولتی نوشت کاربر صولتی انجمن همین :ws3: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میبینم که بچه ها کوچ کردن اینجا!!! :jawdrop: میبینم اون وزی که برمیگردین و دیگه راه بازگشتی نیست براتون....!! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اینجا اومدی اذیتمون کنی اخه تو چی از جون ما میخای اوارمون کردی:w00: خودت گفتی میخای مثل اولا تنها باشین ما هم اومدیم اینجا 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من مگه بیکارم که شما رو اذیت کنم؟!! هه! اون اولا، اون اولا بود!! الان هم الانه!! ولی اینجا معتاد میشیا!! مواو پواد میدن بهت!! فرد موجهی نیستش این راحله!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میبینم که بچه ها کوچ کردن اینجا!!! :jawdrop:میبینم اون وزی که برمیگردین و دیگه راه بازگشتی نیست براتون....!! اولا کو سلامت؟؟؟؟؟؟ دوما اینجا هم واسه ما قانون وضع میکنی؟؟؟؟ دخیخا کووووجا بر میگردیم؟؟؟؟؟ من اگه هم بر گردم فقز بخاطره سمیرای گلمه :wubpink: راستی قرار شد کل کل نکنم خوبی محمد حسین؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من مگه بیکارم که شما رو اذیت کنم؟!!هه! اون اولا، اون اولا بود!! الان هم الانه!! ولی اینجا معتاد میشیا!! مواو پواد میدن بهت!! فرد موجهی نیستش این راحله!! دلت دعوا میطلبه؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: اونجا که خونه رو سرمون خراب کردی بیتربیت :ubhuekdv133q83a7yy7 مواد من بیتر از گیر دادان های توئه :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب خدا رو شکر بخاطر بقیه برنمیگردی!! سمیرا هم که معلون نیس کی بیاد، پس تو اون ورا پیدات نمیشه!! بالاخره سرت به سنگ خورد؟! خوبه! ممنون! امروز دانشگاه نرفتم!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ [/b][/color] دلت دعوا میطلبه؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: اونجا که خونه رو سرمون خراب کردی بیتربیت :ubhuekdv133q83a7yy7 مواد من بیتر از گیر دادان های توئه :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: دلم کل کل تو زمینه رشته هامون میطلبه!! من خونخ رو سرتون خراب کردم!! عجب حرفایی در میارن پشت آدما!! ولی مواد آخر و عاقبت نداره!! من شما رو نصیحت میکردم که به راه راست هایت شین دخترم!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سمیرا جونم داره درس میخونه ایشالا تا چند وخت دیگه هم شیرینی قبولیشو میده نه نترس اونورا نمیام خوشم میاد کلا ابهت دارم خدا رو شکر که خوفی چنا دانشگاه نرفتی؟ ؟؟؟؟:icon_pf (34):شووووما هم زدی تو کار جیم فنگ؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دلم کل کل تو زمینه رشته هامون میطلبه!!من خونخ رو سرتون خراب کردم!! عجب حرفایی در میارن پشت آدما!! ولی مواد آخر و عاقبت نداره!! من شما رو نصیحت میکردم که به راه راست هایت شین دخترم!! وای بابایی تویی چنا زودتر خودتو معرفی نکردی میگفتی که من بی ادبی نمیکردم به هرحال احترام والدین از واجباته پایه کل کل کردنتم :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سمیرا جونم داره درس میخونه ایشالا تا چند وخت دیگه هم شیرینی قبولیشو میده نه نترس اونورا نمیام خوشم میاد کلا ابهت دارم خدا رو شکر که خوفی چنا دانشگاه نرفتی؟ ؟؟؟؟:icon_pf (34):شووووما هم زدی تو کار جیم فنگ؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): آره! ایشالا قبول بشه!! چی چی داری؟ یه بار دیگه تکرار کن!!:ws28: امروز ارائه داشتیم!! کلی داستان داره! خلاصش اینه که دیوز کلی حرف زدم با هم گروهیم که بشینیم دیشب کارو ببندیم! ولی گفت بیخیال ول کن!! منم اعصابم داغون شد از دستش خودمم هم کارو ول کردم! برا همین امروز هیچی نداشتیم ارائه بدیم! منم از نشستن سر کلاس مثل ابلها بدم میاد!! این شد که نرفتم!! مثلا میخواستم الان که نرفتمو بشینم کار کنم ولی تو نتم الان!! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آره! ایشالا قبول بشه!!چی چی داری؟ یه بار دیگه تکرار کن!!:ws28: امروز ارائه داشتیم!! کلی داستان داره! خلاصش اینه که دیوز کلی حرف زدم با هم گروهیم که بشینیم دیشب کارو ببندیم! ولی گفت بیخیال ول کن!! منم اعصابم داغون شد از دستش خودمم هم کارو ول کردم! برا همین امروز هیچی نداشتیم ارائه بدیم! منم از نشستن سر کلاس مثل ابلها بدم میاد!! این شد که نرفتم!! مثلا میخواستم الان که نرفتمو بشینم کار کنم ولی تو نتم الان!! اخرین بار باشه که اینجوری میخندیا خودتم اعتراف کردیا ایییییی شولوخ :ws3: کلا تنبلی محمد حسین گردن هم گروهیت ننداز من تو رو خوب میشناسم اره ایشالا که قبول میشه:flowerysmile: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده