reza_1364 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ چرا برای من اطلاعات راجع به الیاژ حافظه دار نفرستادید؟ ببخشین کسی به شما بدهی داره؟؟؟؟ 5 تا پست زدی عین هم همش هم یه درخواست دادی 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ ببخشین کسی به شما بدهی داره؟؟؟؟ 5 تا پست زدی عین هم همش هم یه درخواست دادی ممنون کاملا بجا بود :rose: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ عجب خاکی گرفته اینجا کسی نیست مرا یاری دهد؟ خودم شروع میکنم 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ سلام دخملی من اومدم کمک یه جالو بده به منم:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سلام دخملیمن اومدم کمک یه جالو بده به منم:4chsmu1: سهلااااااااااااااااااااام نازی جوووووووووووووووونم میسی عسیسم آره بیا کمک :aghosh: سلام سلام سلام سلام مینا ژونم خوش اومدی :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ فقط اسپم :w888: اینجا اسپم دونیه مشکلی داری؟ :w888: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سهلااااااااااااااااااااام نازی جوووووووووووووووونم میسی عسیسم آره بیا کمک :aghosh: سلام سلام مینا ژونم خوش اومدی :aghosh: چطوری راحله چی میکنی با درسا فقط اسپم نوشته گفت و گوی بچه های مواد یعنی اسپم کده چی کنن؟ اینجا سوال حل کنن هر چی جا داره اینجا هم ا اسپمو احوال /رسی با بچه های مواد یا بین خودشونه 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ چطوری راحله چی میکنی با درسا نوشته گفت و گوی بچه های مواد یعنی اسپم کده چی کنن؟ اینجا سوال حل کنن هر چی جا داره اینجا هم ا اسپمو احوال /رسی با بچه های مواد یا بین خودشونه خوبم عزیزم مرسی من که 27 دی تموم شد راحت شدم:smiley (18): :rose: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ دانشجویان جهان سوم رو نیگا دانشجوی خواجه نصیر چطور وقت میکنه اسپم کنه:w00: برو بشین درستو بخون دهه 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ دانشجویان جهان سوم رو نیگادانشجوی خواجه نصیر چطور وقت میکنه اسپم کنه:w00: برو بشین درستو بخون دهه اییییییییییی خدا دوباره این پیر مرده اووووووووووووووووومد :icon_razz: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ اییییییییییی خدا دوباره این پیر مرده اووووووووووووووووومد :icon_razz: کچل! لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ کچل! :brodkavelarg: سهیلییییییییییییییییییییییییی :brodkavelarg: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ :4uboxsmiley: معرفی میکنم:قاشق نشسته لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ معرفی میکنم:قاشق نشسته حالا چرا قاشق نشسته اي:there: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ خوبم عزیزم مرسی من که 27 دی تموم شد راحت شدم:smiley (18): :rose: خوش بحالت واسه ما تازه سختاش شروع شد دانشجویان جهان سوم رو نیگادانشجوی خواجه نصیر چطور وقت میکنه اسپم کنه:w00: برو بشین درستو بخون دهه درساین ترم که هم سنگین برداشتم هم نخوندم تو چی میکنی 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ خوش بحالت واسه ما تازه سختاش شروع شد درساین ترم که هم سنگین برداشتم هم نخوندم تو چی میکنی نه عزیزم کدوم خوش بحالی تو 1 هفته 7تا امتحان دادم همشونم افتضاح شدن ایشالا که نمره هات خوف شه :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده