Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ راحله ژونم خوابیده چرا اینجا؟زدین تو کار علم و تاپیک های علمی؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ راحله ژونم خوابیده چرا اینجا؟زدین تو کار علم و تاپیک های علمی؟ یوحی جونم هیشکی نبود اینجا رو آباد کنه تهنایی هم که نمیشه میدونی خودت که حالا تو اومتی کلییییییییییییی دلم شاد گشت :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ یوحی جونم هیشکی نبود اینجا رو آباد کنه تهنایی هم که نمیشه میدونی خودت که حالا تو اومتی کلییییییییییییی دلم شاد گشت :aghosh: لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ فقز یوحی خانومییییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ :aghosh: فقز یوحی خانومییییییییییییییییییییییییی واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای قبونش برم من چقده اوجلن اینااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای قبونش برم منچقده اوجلن اینااااااااااااااااااااااا خودت خوشجلی خانومی 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ خودت خوشجلی خانومی میگماااااااااااااااا این دکتر مهندس چقد غرب زده شده؟! نه؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ میگماااااااااااااااا این دکتر مهندس چقد غرب زده شده؟! نه؟ دخیخا قبول میدارم خیلی هم خودشو میگیره منو تو اگه مغز بودیم اینجوری میشدیم؟:w127: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ دخیخا قبول میدارم خیلی هم خودشو میگیره منو تو اگه مغز بودیم اینجوری میشدیم؟:w127: اوااااااااااااا راحله منو تو الان هم مغزیم ایشالا تا یکی دوسال دیگه هم فرار میشیم!!! ولی عمرا خودمونو بگیریم لوس بیدن ملت! بیا بریم دهوا 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ اوااااااااااااا راحله منو تو الان هم مغزیمایشالا تا یکی دوسال دیگه هم فرار میشیم!!! ولی عمرا خودمونو بگیریم:persiana__hahaha: لوس بیدن ملت! بیا بریم دهوا ایییییییییییییی جانم راس میگیا حباسم نبود:aghosh: دخیخا ملت کلاس میزارن شدید بریم جیگر 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ایییییییییییییی جانم راس میگیا حباسم نبود:aghosh: دخیخا ملت کلاس میزارن شدید بریم جیگر 2 لینک به دیدگاه
rahil_s 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااام :icon_pf (44): اجازه هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااام:ico n_pf (44): اجازه هست؟ ای وایییییییییییییییییییییییی سلاملکم خوش اومدین شما عزیزین راحله ژونم نیست دکی هم که کلا نیست:icon_razz: ولی شما خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
rahil_s 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ای وایییییییییییییییییییییییی سلاملکم خوش اومدین شما عزیزین راحله ژونم نیست دکی هم که کلا نیست:icon_razz: ولی شما خوش اومدین ممنون عزیزم اشکال نداره اومدم کمی فضولی کنم مرسی واسه خوشامدگوییتون 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ممنون عزیزم اشکال نداره اومدم کمی فضولی کنم مرسی واسه خوشامدگوییتون اینجا متعلق به شماست خواهش میکنم دیگه آبجی راحله ژون هم مثل خودش برام عزیزهههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
rahil_s 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ اینجا متعلق به شماست خواهش میکنم دیگه آبجی راحله ژون هم مثل خودش برام عزیزهههههههههههههه فدای شما عزیز :flowerysmile: شما لطف داری به من و راحله جان :4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااام :icon_pf (44): اجازه هست؟ واااااااو من نبودم ببین کی اومته بوده سهلام خواهری خیلی خوج اومدی ای وایییییییییییییییییییییییی سلاملکم خوش اومدین شما عزیزین راحله ژونم نیست دکی هم که کلا نیست:icon_razz: ولی شما خوش اومدین فدات شم میسی خوشجلم زحمتش افتاد گردن تو ناناز ممنون عزیزم اشکال نداره اومدم کمی فضولی کنم مرسی واسه خوشامدگوییتون اختیار داری خواهررررررررررررررررررری اینجا متعلق به شماست خواهش میکنم دیگه آبجی راحله ژون هم مثل خودش برام عزیزهههههههههههههه عزیزمیییییییییییییییییییییییییییی فدای شما عزیز :flowerysmile: شما لطف داری به من و راحله جان :4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
13571357 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ چرا برای من اطلاعات راجع به الیاژ حافظه دار نفرستادید؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده