Yuhana 12780 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 راحله ژونم خوابیده چرا اینجا؟زدین تو کار علم و تاپیک های علمی؟ 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 راحله ژونم خوابیده چرا اینجا؟زدین تو کار علم و تاپیک های علمی؟ یوحی جونم هیشکی نبود اینجا رو آباد کنه تهنایی هم که نمیشه میدونی خودت که حالا تو اومتی کلییییییییییییی دلم شاد گشت :aghosh: 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 یوحی جونم هیشکی نبود اینجا رو آباد کنه تهنایی هم که نمیشه میدونی خودت که حالا تو اومتی کلییییییییییییی دلم شاد گشت :aghosh:
Yuhana 12780 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 :aghosh: فقز یوحی خانومییییییییییییییییییییییییی واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای قبونش برم من چقده اوجلن اینااااااااااااااااااااااا 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای قبونش برم منچقده اوجلن اینااااااااااااااااااااااا خودت خوشجلی خانومی 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 خودت خوشجلی خانومی میگماااااااااااااااا این دکتر مهندس چقد غرب زده شده؟! نه؟ 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 میگماااااااااااااااا این دکتر مهندس چقد غرب زده شده؟! نه؟ دخیخا قبول میدارم خیلی هم خودشو میگیره منو تو اگه مغز بودیم اینجوری میشدیم؟:w127: 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 دخیخا قبول میدارم خیلی هم خودشو میگیره منو تو اگه مغز بودیم اینجوری میشدیم؟:w127: اوااااااااااااا راحله منو تو الان هم مغزیم ایشالا تا یکی دوسال دیگه هم فرار میشیم!!! ولی عمرا خودمونو بگیریم لوس بیدن ملت! بیا بریم دهوا 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 اوااااااااااااا راحله منو تو الان هم مغزیمایشالا تا یکی دوسال دیگه هم فرار میشیم!!! ولی عمرا خودمونو بگیریم:persiana__hahaha: لوس بیدن ملت! بیا بریم دهوا ایییییییییییییی جانم راس میگیا حباسم نبود:aghosh: دخیخا ملت کلاس میزارن شدید بریم جیگر 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 ایییییییییییییی جانم راس میگیا حباسم نبود:aghosh: دخیخا ملت کلاس میزارن شدید بریم جیگر 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 سلاااااااااااااااااااام:ico n_pf (44): اجازه هست؟ ای وایییییییییییییییییییییییی سلاملکم خوش اومدین شما عزیزین راحله ژونم نیست دکی هم که کلا نیست:icon_razz: ولی شما خوش اومدین 2
rahil_s 40 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 ای وایییییییییییییییییییییییی سلاملکم خوش اومدین شما عزیزین راحله ژونم نیست دکی هم که کلا نیست:icon_razz: ولی شما خوش اومدین ممنون عزیزم اشکال نداره اومدم کمی فضولی کنم مرسی واسه خوشامدگوییتون 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 ممنون عزیزم اشکال نداره اومدم کمی فضولی کنم مرسی واسه خوشامدگوییتون اینجا متعلق به شماست خواهش میکنم دیگه آبجی راحله ژون هم مثل خودش برام عزیزهههههههههههههه 2
rahil_s 40 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 اینجا متعلق به شماست خواهش میکنم دیگه آبجی راحله ژون هم مثل خودش برام عزیزهههههههههههههه فدای شما عزیز :flowerysmile: شما لطف داری به من و راحله جان :4uboxsmiley: 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 سلاااااااااااااااااااام :icon_pf (44): اجازه هست؟ واااااااو من نبودم ببین کی اومته بوده سهلام خواهری خیلی خوج اومدی ای وایییییییییییییییییییییییی سلاملکم خوش اومدین شما عزیزین راحله ژونم نیست دکی هم که کلا نیست:icon_razz: ولی شما خوش اومدین فدات شم میسی خوشجلم زحمتش افتاد گردن تو ناناز ممنون عزیزم اشکال نداره اومدم کمی فضولی کنم مرسی واسه خوشامدگوییتون اختیار داری خواهررررررررررررررررررری اینجا متعلق به شماست خواهش میکنم دیگه آبجی راحله ژون هم مثل خودش برام عزیزهههههههههههههه عزیزمیییییییییییییییییییییییییییی فدای شما عزیز :flowerysmile: شما لطف داری به من و راحله جان :4uboxsmiley: 1
ارسال های توصیه شده