toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من اومدم شلوغ کاری . حیف هیشکی نیس. 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ به به اقا ایهان گل سیلاملکم :shad: خوبی خوشی؟کووووجایی پسر کلی ترنج گفت زلزله ای اما همچنان ما گردوخاکی ازت ندیدیم اینجا هم متعلق به همست کسی هم با پاتوق مشکل خاصی نداره هرطور میتونی ابادش کن برادر:flowerysmile: ایهان اینجا اومدی نژاد پرستی راه بندازی:banel_smiley_52: :w42::w42::w42: بیا من همه مدل رقص بلتم . بیا با هم برصقیم. :4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley:آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخ جون . آیهانمون اومد. :icon_pf (17)::icon_pf (17)::icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ یه سوال از موادیا میگم شماها چیکار میکنید مثلا کجاها باید کار کنید چیکار کنید رشته تون مثل مهندسی شیمیه 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ یه سوال از موادیامیگم شماها چیکار میکنید مثلا کجاها باید کار کنید چیکار کنید رشته تون مثل مهندسی شیمیه پس کراک و شیشه رو کی درست میکنه.... 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ به سلام آقا محسن!خوبی ؟خوش اومدی !راستی تو منو نمی شناسی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ یه سوال از موادیامیگم شماها چیکار میکنید مثلا کجاها باید کار کنید چیکار کنید رشته تون مثل مهندسی شیمیه ما که از شیره مرغ تا جون ادمیزاد می سازیم. رشته م سرامیکه. به طور معمول انواع مصالح ساختمانی از قبیل کاشی ، سیمان ، شیشه ...... رو ما می سازیم. اما اگه بخوایم تخصصی کار کنیم مثلا نوک دماغه ی فضا پیما رو می سازیم یا مثلا یه ایمپلنته پزشکی و اینجور چیزا دیگه. 2 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ به سلام آقا محسن!خوبی ؟خوش اومدی !راستی تو منو نمی شناسی؟؟ سلام ممنون خوبم شما چطوري نميدونم مگه شما منو ميشناسي 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ این رو فعلا واسه دستگرمی حلش کنیم، تا اگه استقبال شد، بریم سراغ ورژن های سخترش 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ :w42::w42::w42: بیا من همه مدل رقص بلتم . بیا با هم برصقیم. خودمم بلدم اما مجلس مختلطه پا نمیشم 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ خودمم بلدم اما مجلس مختلطه پا نمیشم مختلط باشه من اصلا نمی یام. آقامون اجازه نمیده. 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ مختلط باشه من اصلا نمی یام. آقامون اجازه نمیده. آقا تون عجب آدمیه.....:icon_pf (34): خدا کمکت کنه با این آقای زیققی پیققیت.... :w00: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ به به سیلاملکم حاله دوستان شطور مطوره؟ لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ به به سیلاملکم حاله دوستان شطور مطوره؟ سلام. خودت چطوری......:w00: 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام. خودت چطوری......:w00: سلام خوبم 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام. خودت چطوری......:w00: منم تقریبا خوبم حالا چنا با دهوا حالمو میپرسی ایهان؟ لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام خوبم به به سیلاملکم سهیل خان نام جدید مبارک اقا :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ منم تقریبا خوبم حالا چنا با دهوا حالمو میپرسی ایهان؟ من کی داد زدم ها؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (44): به به سیلاملکم سهیل خان نام جدید مبارک اقا :flowerysmile: سامبولیکم راحله خاونم گل اندر گلاب 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده