toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :icon_gol::icon_gol: :4uboxsmiley::4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ چن بار می پرسی ؟ دو بار ارسال شد شرمنده 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ دو بار ارسال شد شرمنده دیگه تکرار نشه :w00: دشمنت شرمنده :w16: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): سلام آقا پیمان ، مدیر جون. :wht: سلاااااااااااام خوبين ؟؟؟ من مواد و متالوژي نيستم ميتونم بيام اينجا ؟؟؟؟ حوصلم سر رفته خب....:cryingf: صفر:icon_razz: متالورژی :w36: :w58: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ دوستاي گلم از آشناييتون خيلي خوشحال شدم برم يه كوچولو استراحت كنم آخه امروز تازه از امتحانام تموميدم فعلا خداحانگهدارتون :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ صفر:icon_razz: متالورژی ببشخييييييم خب................ 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :wht: صفر:icon_razz: متالورژی :w58: معرفی می کنم : یوحنا خانم تازه از امتحانا برگشته ! یه چیز تو مایه های حبس ! متالورژی رو هم خوب اومدی 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ببشخييييييم خب................ بشخیدم معرفی می کنم : یوحنا خانم تازه از امتحانا برگشته ! یه چیز تو مایه های حبس ! متالورژی رو هم خوب اومدی من متعلق به همه ام این حبس رو هستم اساسی از این امتحان تا اون امتحان پامو نمیذاشتم بیرون از خونه خوندمااااااااااااااااا برا کنکوراینجوری میخوندم الان اینجا نبودم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلا ملکم خیر مقدم وحید خان خیلی مخلصم قدمتون رو چشم، اینجا متعلق به همه اس خیلی مخلصیم داش پیمان 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ هییییییییی یه روزگاری راحله ای میومد پیش ماالان ما باید بیایم شاید بیاد سیلاملکم مونا جونم دوست و یار با وفای من خوبی خانومی؟ از بابت غیبتم بینهایت شرمندم ما دانشگاه ازادیها حالا حالا ها درگیریم:girl_blush2: میسی که میایا اینجا و سر میزنی کلیییییییییییی دوست میدارم:flowerysmile: حالا چه بچه، چه پیر، ما دیگه پیر شدیم!! این حقیقتیه!! همیشه میگن دل باید جوون باشه دیگه!! ما دلمون پیر شده!! یادش بخیر!! چه پاتوقی بود!! هیییییییی محمد حسین غصه نخور گیه هم نکن اچکال نداره همه یه روزی پیر میشن اول تو بهدش پیمان بهدش ایلیا سلاااااااااااام خوبين ؟؟؟ من مواد و متالوژي نيستم ميتونم بيام اينجا ؟؟؟؟ حوصلم سر رفته خب....:cryingf: سلاملکم خیلی خیلی خوش اومدین:flowerysmile: سلام عزيزم آره چرا كه نه منم همه جا هستم ولي به هيچ جا مربوط نيستم ! سلام بابایی خوبی؟:shad: :shad: :shad: :shad: :shad: کلا میبینمت شاد میشم بابایی مهربونم :girl_blush2: سلام به همه حالتون خوبه به به سیلاملکم خوبی خوش اومدی چه عجبی از این ورا:flowerysmile: خیلی خیلی خوشحال و خرسندم که بالاخره اینجا هم رونق پیدا کرد :shad:بسی روحم شاد گشت:shad: همگی خیلی خیلی خوشحالم کردین مخصوصا یوحی جونم که تازه از نبرد سنگینی بازگشته:flowerysmile: خسته نباشی خانومی:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ همگی خیلی خیلی خوشحالم کردین مخصوصا یوحی جونم که تازه از نبرد سنگینی بازگشته:flowerysmile: خسته نباشی خانومی:aghosh: افا افا منو میگه هااااااااااااا عاشختم راحله جونم:4uboxsmiley: مرسی عسلی 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ افا افا منو میگه هاااااااااااااعاشختم راحله جونم:4uboxsmiley: مرسی عسلی من بیشتر تر عاشقتممممممم خانومی خیلی گلی :aghosh::pichak: من میرم کمی بخونم ایشالا 15 به بعد بر میگردم به روال همیشگیم اینم از مضرات دانشگاه ازاده:icon_razz: خیلی دوست دارم از برگشتنت هم کلی خوشحالم عسیسم:pichak: فلنی بای بای :aghosh::flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سیلاملکم مونا جونم دوست و یار با وفای من خوبی خانومی؟ از بابت غیبتم بینهایت شرمندم ما دانشگاه ازادیها حالا حالا ها درگیریم:girl_blush2: میسی که میایا اینجا و سر میزنی کلیییییییییییی دوست میدارم:flowerysmile: هیییییییی محمد حسین غصه نخور گیه هم نکن اچکال نداره همه یه روزی پیر میشن اول تو بهدش پیمان بهدش ایلیا سلاملکم خیلی خیلی خوش اومدین:flowerysmile: سلام بابایی خوبی؟:shad: :shad: :shad: :shad: :shad: کلا میبینمت شاد میشم بابایی مهربونم :girl_blush2: به به سیلاملکم خوبی خوش اومدی چه عجبی از این ورا:flowerysmile: خیلی خیلی خوشحال و خرسندم که بالاخره اینجا هم رونق پیدا کرد :shad:بسی روحم شاد گشت:shad: همگی خیلی خیلی خوشحالم کردین مخصوصا یوحی جونم که تازه از نبرد سنگینی بازگشته:flowerysmile: خسته نباشی خانومی:aghosh: ممنون از پذیرایی گرمتون انشالا که تابستون خوبی برای همه باشه و تو ایجا هم محفل گرم گرم باشه:hi: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ [ممنون راحله جون دست بزنید شلوخ کنیم اینقد خوشحالم 19 عقد دختر داییمه 16 امتحانم تموم شه میرم لباس وخرمممممممم 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سام بیلیکم همه موادی ها...:w00: شطول مطولید....:w00: از این به بعد میخوام اینجا رو پاتوق کنم کسی موشکول نداره؟:167: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ممنون از پذیرایی گرمتون انشالا که تابستون خوبی برای همه باشه و تو ایجا هم محفل گرم گرم باشه:hi: خواهش میشه اقا وحید:flowerysmile: محفل همگی ایشالا گرم باشه اینجا بیاین خوشحای میشیم:shad: [ممنون راحله جون دست بزنید شلوخ کنیم اینقد خوشحالم 19 عقد دختر داییمه 16 امتحانم تموم شه میرم لباس وخرمممممممم به به مبارک باشه ایشالا بسلامتی شادی تورو اینجا جشن بگیریم :flowerysmile: سام بیلیکم همه موادی ها...:w00:شطول مطولید....:w00: از این به بعد میخوام اینجا رو پاتوق کنم کسی موشکول نداره؟:167: به به اقا ایهان گل سیلاملکم :shad: خوبی خوشی؟کووووجایی پسر کلی ترنج گفت زلزله ای اما همچنان ما گردوخاکی ازت ندیدیم اینجا هم متعلق به همست کسی هم با پاتوق مشکل خاصی نداره هرطور میتونی ابادش کن برادر:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ایهان اینجا اومدی نژاد پرستی راه بندازی:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ [ممنون راحله جون دست بزنید شلوخ کنیم اینقد خوشحالم 19 عقد دختر داییمه 16 امتحانم تموم شه میرم لباس وخرمممممممم :w42::w42::w42: بیا من همه مدل رقص بلتم . بیا با هم برصقیم. 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سام بیلیکم همه موادی ها...:w00:شطول مطولید....:w00: از این به بعد میخوام اینجا رو پاتوق کنم کسی موشکول نداره؟:167: :4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley: آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخ جون . آیهانمون اومد. :icon_pf (17)::icon_pf (17)::icon_pf (17): لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ به به اقا ایهان گل سیلاملکم :shad: خوبی خوشی؟کووووجایی پسر کلی ترنج گفت زلزله ای اما همچنان ما گردوخاکی ازت ندیدیم اینجا هم متعلق به همست کسی هم با پاتوق مشکل خاصی نداره هرطور میتونی ابادش کن برادر:flowerysmile: آآآآآآآآخ جونم. راحله جون آیهانه ما هم اومد. حالا میبینی تو زلزله بودن هیشکی به پاش نمی رسه.:w16::w16: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده